Koji telefon preko Vipa? Lumia 620 ili Galaxy Core?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Looper
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 12. Feb 2014. 11:34
:: Nokia 201

Koji telefon preko Vipa? Lumia 620 ili Galaxy Core?

Post od Looper »

Pozdrav svima. Uskoro treba da uzmem novi telefon preko vipa i da produzim ugovor i ne znam koji telefon da uzmem.

Telefon bi mi sluzio iskljucivo za pozive,poruke,video call skype,facebook,email,internet stranice,pdf,word,excel. Takodje bih voleo da ima solidnu kameru da ne moram da nosam aparat stalno sa sobom da mogu da slikam i da pravim video snimke kol'ko tol'ko solidne.

Dakle igrice me ne zanimaju. Bitno mi je da telefon BRZO radi, da mi sve otvara brzo i da mi ne zakucava.

Najvise se dvoumim izmedju nokie lumie 620 i galaxy core. Oba telefona preko vipa su u istom rangu cene i njih mogu da priustim ne znam da li ima jos neki da moze u tom rangu da se uzme...gledao sam galaxy s3 mini al on je malo skuplji...

Da li video skype radi dobro na ovim modelima?

Takodje sam video da lumia pravi mnogo dobre snimke za razliku od galaxy core koji snima u 480 mada opet i on pravi solidne snimke dok on ima bolje komponente.

Moze neki savet? Hvala puno unapred

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: Pomozite mi da izaberem telefon

Post od miodrage »

Moja preporuka je Lumia, naravno, ALI, pitanje je uz koju tarifu uzimas, i za koje novce, pa odna mozemo da pricamo dalje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Looper, Definitivno napiši uz koji paket planiraš da uzmeš telefon, na taj način ćeš dobiti precizniju pomoć
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Looper
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Looper »

Pa ja sam trenutno na smart 400 ali ce mi oni dati neke popuste i vraticu stari telefon, a posto nisam zaposlen verovatno cu morati opet smart 400 ili ako moze 700... uglavnom ja sam gledao cene i isto me izadje nokia lumia 620 i galaxy core.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

ja bih uzeo Core,lumnia ima mali ekran,stace ti to?slike su solidne na Core,veci ekran,bolji operativni sistem,skype ce da radi lepo...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Moja preporuka je da vidis preko oglasa telefone, recimo Lumia 625, oko 170-190€, a na ugovor uzmes sve moguce popuste. Lumia 620 kosta u oglasima ovoliko za koliko je u Vipu daju. Bezobrazluk
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Galaxy Core ce ti biti upotrebljiviji u svakodnevnom koriscenju.
Слобода или смрт

Looper
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Looper »

Nemam para da uzmem telefon i platim u kesu posto sam student zato jedino mogu da uzmem ovako nesto na pretplatu a zadnji put kad sam pricao sa vipom rekli su da ako vratim stari i dobijem neki popust trebalo bi da dobijem za 5k dinara telefon core ili lumia 620. Ako mi jos odobre smart 700 paket onda bi me to dosta jeftinije izaslo. I ja se sad nesto vise opredeljujem za core vidim da ima i jacu bateriju.

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Vip-ekomotivacija...ne znam da li to jos ima,das bilo koji stari telefon i spuste ti cenu uredjaja za 5000din...jer sada daju dobre popuste na preplatu,svakih 6 meseci ti smanjuju preplatu i zadnji period placas 50% od sadasnje cene...Tako da treba da vidis da li moze i popus i 5k jeftinije...msm da nece moci...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Looper, A šta misliš za Alcatel Idol, odličan telefon, a uz tarifu Smart 700 košta 8990 din, ako odneseš stari telefon dobiješ popust od 5000 din tako da krajnja cena koju platiš je 3990 din, što zaista nije mnogo za telefon kao što je Idol.

Alcatel OT Idol 6030
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Looper
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Looper »

Aha vidim alcatel deluje mi dobar, jedino sto sam cuo utiske ljudi koji vec imaju alcatel da hoce da brljavi i da pravi bagove u toku rada a to bi me najvise nerviralo.

Da alcatel bi me najjeftinije izasao a i po komponentama je dobar, a za manje pare kako to?

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Ja imam Alcatel (Idol) i uopšte ne brljavi,radi super,e to što sam ga ja zamalo uništio,to je već nešto drugo. Inače telefon briše patos s S2-ojkom u svemu sem u podršci i kameri.
Siguran sam da se nećeš pokajati ako ga uzmeš. :)

Looper
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Looper »

Kamera mi je na zadnjem mestu, na prvom je da brzo radi i da mi lepo rade programi,internet stranice.

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Epa Idol će ti tu super služiti.

Looper
Slučajni prolaznik