Istekao ugovor koji Telefon uzeti MOLIM ZA pomoc
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: Istekao ugovor koji Telefon uzeti MOLIM ZA pomoc
A da pitam koji to Alcatel ima TFT ekran?
Moj Idol ima IPS,isto i Idol Mini. Taj Huawei poseduje TFT ekran.

~Arkan~, evo podataka sa gsmarena DISPLAY Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 854 pixels, 4.5 inches (~218 ppi pixel density)
Size 480 x 854 pixels, 4.5 inches (~218 ppi pixel density)
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Eto, i ostali kažu L7 II, mislim da je to i najbolje rešenje! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
@Ensiferum
Da li ti imaš L7 II ili neko tebi blizak pa da preneseš neke konkretnije utiske.
Najviše me interesuje baterija, stabilnost u radu (da li koči, padovi gsm signala, zvuk u slušalici...)
Da li ti imaš L7 II ili neko tebi blizak pa da preneseš neke konkretnije utiske.
Najviše me interesuje baterija, stabilnost u radu (da li koči, padovi gsm signala, zvuk u slušalici...)
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Koleginica ima L7 II i ne žali se, nema nikavih problema ni sa padom GSM signala ni sa kvalitetom zvuka u slušalici, telefon je solidno brz, njoj je OK jer nije zahtevan korisnik, hvali dosta trajanje baterije što je i za očekivati jer telefon zaista ima odličnu bateriju s' obzirom na svoju cenu. Kada sam joj insatalirao neke app primetio sam da se telefon malo guši kada je otvrena FB aplikacija i Viber ili WhatsApp, verovatno zbog manjka RAM-a jer telefon ima 756 MB RAM-a, naravno, možda je to FB app koja se nije pokazala nešto posebno ni na dosta jačim telefonima, osim toga nisam primetio neki veliki lag.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ok,ja bih da se zahvalim svima na ulozenom trudu i pomoci,sutra ce brat najveovatnije da naruci LG L7-2 ako se ne predomisli
u svakom slucaju meni je mnogo bezveze sto u mts-u nemaju na licu mesta te uredjaje pa da covek moze da pogleda procacka tri cetri modela nego,te operater pozove i ponudi ti telefone koje imaju pa ti kad odlucis javis koji telefon da ti posalju stvarno smor nevidjeni...
mislim tako je ovde u Nis pozdrav i jos jednom hvala svima 

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
IDzO, moj prijatelj ima L7 II, kum L9 II, a kolega na poslu L5 II, tako da sam stigao dušu da im izvadim!
Što se dizajna tiče sva tri su sjajni, ali bih išao redom L9II, L5II pa L7II, baterija L7II, L9II pa L5 II, a što se tiče stabilnosti, nijedan ne pravi probleme, mada su moji prijatelji nezahtevni korisnici, pa ne instaliraju neke zahtevne igrice ili aplikacije! Odličan zvuk u slušalici kao i prijem signala, nikakav lag nisam primetio, da budem iskren, prijatno sam iznenadjen ovim triom LG-ija!
Malo smo otišli u off, ali 'ajde! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami