Samsung Note 3 ili Nokia Lumia 1520

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Samsung Note 3 ili Nokia Lumia 1520

Post od Baraba »

miodrage:
1. živi u prošlosti,
2. pun je predrasuda,
3. mrzi crnce (1 i 2 implicira 3),
4. kući ima Američku i zastavu konfederacije ( ovo implicira 1 i 3).
:lol:

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

5. I verovatno navija za lazio :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A sada reply: zivim u dalekoj buducnosti, samo sto sam neshvaceni genije, razumece me tek nasi unuci, za predrasude ne znam sta da kazem, nesto ne smatram da ih imam. Protiv crnaca nemam apsolutno nista (efikasno) stavise mislim da bi svako od nas trebalo da ima najmanje po jednog ;) Zastave po kuci ne gajim.
Navijam za Partizan, i Windows Phone :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Samo da javim da Note 3 radi još brže i još stabilnije kako je stigao KitKat... a iskreno nisam mislio da je to moguće. :D

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

miodrage napisao:Navijam za Partizan, i Windows Phone :D
Tačno sam osećao da ti još nešto fali, čim si takav!
:roll: :D 8)
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

Miodrage:
Elem, bio do kuma, nisam se puno akao sas Note, nije mu se nista ni desili nazalost, radi kepo, ne mogu da gresim dusu, ali da mi se i dalje ne svidja i da ga i dalje smatram bezveze stoji. Jednostavno: kao sto je ovde mnogima sasvim normalno da ne voke nista osim Androida, meni je normalno da volim sve osim istog. Jedini je problem i razlika u tome sto vecina na ovom forumu smatra da je ljubav prema Androidu normalna dok je ljubav prema necemu drugom devijantan oblik ponasanja
Kum pek'o rakiju a?                                                                        

user8
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 21:41
:: WP8
:: Nokia Lumia 925

Post od user8 »

Vas je problem draga gospodo sto cim neko spomene jeftinije telefone ( mada je to relativan pojam u drzavi gde je plata oko 250 eur, a klasa "jeftinog" telefona isto toliko) koji katastrofalno lose rade na androidu odmah ga proglasite za ludaka. E pa draga gospodo nema svako novca na Nexus seriju, Note seriju, Lg G seriju, Galaxy s4 seriju...Prijatelj kupio S4 kaze odlicno mu radi ( mesec ipo koristenja), a pre njega S3 imao kaze nije bilo sve kakl treba. Jbg ako vi mislite da je normalno za neki tel dati 150 - 200 eur i muciti se oko nekih osnovnih stvari onda se stvarno predajem i vise nema smisla ni o cemu pricati.
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Da te ispravim, evo novine vec par dana pisu ako je prosecna plata u drzavi Srbiji okruglo 50 crvenih. Dakle, duplo vise od tih 200-250e koliko si napisao.
Drugo, kakve veze ima prosecna plata sa kupovinom telefona iz nekog cenovnog ranga, a to sa androidom, pa sve to zajedno sa osnovnim funkcijama i mucenjem oko istih (ovo oko mucenja mi i obrazlozi), a bogme i o vremenskim nepogodama? Ja ne vidim nikakvu povezanost. Nalupetao si se za sve pare. A prijatelja slobodno pozdravi u moje ime jer je covek ocigledno pozer i telefom=n mu fakat sluzi samo da bi ga stavio na sto pred drugim ljudima.

user8
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 21:41
:: WP8
:: Nokia Lumia 925

Post od user8 »

Statistika je cudna stvar komsija jede meso, ja kupus -statisticki jedemo sarmu - toliko o proseku 500 EUR

Drugo - naravno da uporedjujem stanje u drzavi sa cenama, ako neko da npr da 150 eur za tel naravno da ocekuje da tel ne zakoci kada nekoga poziva ili koristi internet, a to sa tim jeftinim androidom znamo kako funkcionise :roll:

Covek spomenuo Prestigio npr svi skocili kao ebo te on vidi Nexus kako radi :o Ja prvi kao bivsi fan Androida ni malo ne sumnjam da Nexus, Htc One, itd. rade odlicno, ali oni i kostaju. Ja ovde pricam o prosjecnim telefonima koje velika vecina ljudi koristi, a koliko vidim to je tesko prihvatiti.
miodrage je napisao:
Samo je mrtav Android dobar Android ;)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Šta ste se uhvatili prosečnih plata kada i sami znate da ne prikazuju realno stanje u državi?
Svakako je prenaduvan taj pokazatelj zboj plata političara i "biznismena" koji godinama u nazad imaju astronomske plate zbog leđa kod političara.
Kamo sreće da je pravi prosek 50 crvenih.

Što se tiče telefona, svako kupuje ono šta mu odgovara. Da li je to WP, robotić ili jabuka ili nešto četvrto, nije bitnom dok samom korisniku obavlja posao.
Ukoliko neko nije zadovoljan radom svog uređaja, niko ga nije osudio na večnost da koristi isti uređaj. Kada bude prilike preći će na nešto drugo i videti kako to radi pa ako je zadovoljan neka ga koristi i dalje, a ako ne neka menja i tako u krug dok ne bude zadovoljan. Naravno ako i kada finansijska situacija to dozvoljava.
Da li je neko pozer ili nije, ni to nije bitno, ali svakako izopačeno društvo je uspostavilo pogrešan sistem vrednosti.

Istina je ta da slabiji androidi lošije rade, ali nije to toliko katastrofalno (izuzmimo modele sa 512 rama i nekim šklj čipsetovima), dok kod WP-a to nije toliko izraženo. WP je optimizovan, pa tako kolegin 520 je radio podjednako dobro kao i moja 920-ka, samo što su postojale značajne razlike u izradi telefona.

Tržište je slobodno, pa birajte šta vam paše. ;)

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

miodrage napisao:Navijam za Partizan, i Windows Phone
Sad sam siguran da si omašio na svakom polju... :P

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne, ja sam na pravom putu i znam sta valja dok je avaj vecina ljudi u zabludi, i neznanju. Ali to je uvek tako
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Martin Mystere
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
:: Samsung Galaxy Note8
:: LG G2, HTC HD2

Post od Martin Mystere »

Šta ćeš, mi za razliku od tebe volEmo da živimo u neznanju...

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Ja "miodrage" podrzavam sto se tice Partizana :) Bar se radujemo necemu ovih zadnjih 7 godina :lol:

staff
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 13. Mar 2013. 18:14
:: RN3 Pro

Post od staff »

Raspravljate se oko windowsa i androida kao da su vaše vlasništvo. Sutra i jedan i drugi da propadnu ne bi me zanimalo. Mi punimo njihove džepove i još ćemo voditi njihove ratove. Ako žele da "ratujem" za njih neka mi plate kao što i ja njima plaćam za njihove usluge. Nemam nameru da budem besplatno topovsko meso. Oladite malo. Svako sa svojim parama neka radi i kupuje šta može, hoće i šta mu odgovara. Vaše je da predložite ono što smatrate da je dobro a to je individualna stvar i kao takvu treba da je posmatra postavljač teme. Da prihvati sugestiju ili da je odbaci i sutra kada kupi telefon koji mu ne odgovara da krivi sebe a ne druge.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Niko ovde od nas nece "ratovati" ili sta vec. Sprdamo se kad se prepucavamo da je bolji ovaj ili onaj sistem.
Sustina je da samo naglasimo prednosti i mane svakog pojedinacnog modela, bez obzira na sistem, i da eventualno sugerisemo na neki drugi model u tom nekom cenovnom rangu.
Ne brini se prika, niko se ovde ne svadja :wink:

kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

postao sam vlanik note 3 i prvi utisak je vrlo vrlo pozitivan :)
Forever !!!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

kocapro, Čestitiam na kupovini, Note 3 je prava zver.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Re: Одг: Samsung Note 3 ili Nokia Lumia 1520

Post od toda81 »

Cestitam druze! Najbolji moguci izbor!
Note IV N9100 dual

Odgovori