iPhone 3GS,Huawei G300 ili... ?
iPhone 3GS,Huawei G300 ili... ?
Razmatram kupovinu touch-screen telefona do 70-80e.Nisam toliko zahtevan korisnik.Od funkcija na telefonu bih koristio Facebook,Operu mini,Whatsapp,Skype,Tapatalk i ponekad neku igricu bih odigrao.Kamera mi je takodje bitna stavka posto jako puno slikam.Koliko sam gledao na internetu ova dva mobilna telefona mi se nekako uklapaju u moje potrebe,oba sam imao prilike uzivo da procackam ali samo na kratko pa nisam imao vremena da steknem neki utisak.Primetio sam da je iPhone kvalitetnije izradjen ali ima kameru od 3,2 mpx a Huawei od 5mpx.Moze i neka preporuka za neki drugi bolji telefon u ovom cenovnom rangu.(Samsunge ne volim)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: iPhone 3GS,Huawei G300 ili... ?
Nisam siguran da 3Gs moze da se pazari za 80€ ali ako si ti nasao... Ja sam od iPhone-a uvek gledao iskljucivo simfree uredjaje, a ovo sigurno nije... Obaska, 3Gs ma koliko bio slavan i sve je vec jako zastareo uredjaj (5 god), tako da mislim da nije dobra ideju za kupovinu. Opcije su da dodas malo vise para, i uzmes iPhone4, ili da dodas manje para i uzmes recimo Lumiu520 za koju garantujem da se neces pokajati ako je uzmes (jedina mana - nema blic). Razmotri eventualno Lumiu720 (veca dopalta
), ili Lumiu 625 na ugovor (Handy ga daje za 3000 din)

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Saležm sa predhodnim postom, 3GS je jako mator telefon i ne bih ga preporučio, taj Huawei je takođe problematičan i nema ni približno dobru kameru.
Za nešto malo više novca preporučujem Lumia 625 uz ugovor ili bez ugovora Lumia 520. Od Android sveta u taj cenovni rang se uklapa po neki Alcatel model, ali kod njih možeš da zaboraviš na kameru jer je jako loša.
Za nešto malo više novca preporučujem Lumia 625 uz ugovor ili bez ugovora Lumia 520. Od Android sveta u taj cenovni rang se uklapa po neki Alcatel model, ali kod njih možeš da zaboraviš na kameru jer je jako loša.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Telefone na ugovor ne bih uzimao,samo preko oglasa.U obzir dolazi Lumia 520 posto vidim da se nova krece po oglasima oko 100-tinak €.Lumia 625 mi se ne svidja,720 je preskupa kao i iPhone 4.Alcatele ne bih uzimao,posto se ljudi zale da posle nekoliko meseci krecu da zezaju.Imao sam Alcatela pa sam se i sam uverio.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Ako telefon na ugovor ne dolazi u obzir, a Alcatel modele nećeš (lično koristim Alcatel i jako sam zadovoljan), onda jedino Lumia 520 ostaje jer se delimično uklapa u budžet koji si naveo.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Lumia 520 nova (105e) ili Alcatel Ot 997 polovan (80-90e). 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Alcatel 997D iz iskustva kazem da je odlican telefon, ali je kamera ispod proseka... Lumia 520 iz trenutnog iskustva mogu da kezem da je odlican telefon i da ima super kameru za te pare, ali nema blic.
Lumia 520...apsolutna preporuka.. u tom cenovnom rangu nema konkurenta..imalo ih je na oglasima vec od 80e..
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ja kao neko ko je koristio 3Gs mogu da ti kazem da telefon uopste nije toliko kvalitetno uradjen. Konkretno, retko koji ces naci a ad nije pukla maska dole kod konektora. Mislim da je danas gotovo nemoguce naci citav komad. Drugo i mnogo bitnije, baterija. Ne mozes je izvaditi i promeniti, a svaki ajfon ima onaj brojac ciklusa, pa mozes i sam pogledati koliko je puta punjen telefon. Sta mislis koliko ce ti drzati baterija koja je matora 5 godina?
Drzi se ti Lumie, solidan telefoncic za male pare. Jedino taj blic i frontalna kamera.

Drzi se ti Lumie, solidan telefoncic za male pare. Jedino taj blic i frontalna kamera.