Dual SIM sa WiFi za dinar?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Dual SIM sa WiFi za dinar?

Post od miodrage »

E dragi moji forumasi, treba mi pomoc:
Mom tastu crk'o neki Shitsung od pre Hrista u kome je imao 2 kartice. Svojevremeno sam mu ja kupio nekog AnyCool "cajniza" sa 2 kartice, ali nije bas bio raspolozen da ga kosristi, pa je sad probao da ubaci kartice u njega i telefon izgleda ne radi; kada je bio kupljen - a tome ima jedno 2 godine, je lepo radio. No da ne duzim pricu, covek hoce neki nov Dual SIM uredjaj.
Uslovi su: jeftin (pozeljno za dinar, sto ce reci moze preko operatora), da ima WiFi, i naravno zbog moje poznate averzije prema odredjenom OS-u isti ne dolazi u obzir, pa nemojte ni predlagati.
Moze i iz prodavnica gde moze da se sklopi ugovor sa operatorom, pa da izadje sto je moguce jeftinije.
Cekam predloge, trebaju mi do petka popodne.
Ako se kosi sa politikom foruma o reklamiranju, linkove mi slobodno sinite u PP :D
Mucho grazias unapred!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Re: Dual SIM pomoc!

Post od djoxie »

pa nek uzme bilo koju od asha nokia, uglavnom su za dinar a i svaka ima dual sim varijantu. u handyju ih ima dosta, a i rade ugovore
::luv phonez::

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

miodrage, ja imam Asha 302, ako te zanima pitaj, 1 dinar košta :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

cvoruga, jel dualSIM i da li ima WiFI? Kako vidim, DualSIM varijante 30x su bez WiFi-a, 50x imaju WiFi ali ih ne vidim da nesto mogu da se nabave u Handy-u, a ove sa QWERTY necu da uzimam tastu, jer covek ima krupne prste,nece moci sa onim da radi, bolje da mu uzmem TS.
Videcu jos, mozda izleti jos koja sugestija, a mozda ga i ubedim da nosi 2 telefona, pa mu onda uvalim Lumiu i Bog :D

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

miodrage, WIFI, WhatsApp, odličan zvuk, ali sitni dugmići za starijeg čoveka :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Koja je marka telefona bog? Mislis da mu uvalis Lumiu kao glavni, a bog kao sekundarni? :D

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

miodrage, mnogo ces tesko naci to sto trazis.Da kazem da ima normalnu tastaturu ili da je ceo TS,a da ima mogucnost obe kartice i plus da ima wifi.To sto trazis mislim da postoje mozda 2-3 modela najvise..
Imas Asha-u 310,ona ima to sto trazis ali nju nemas u ponudi kod operatera,da vidis jedino negde na crno da mu nabavis..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

:lol: :lol: :lol: shitsung :lol: :lol: :lol:
a sigurno si se uzdrzavao bar jedan minut :lol:

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

miodrage, Da ima WiFi, da bude TS, da podržava DualSIM, da nije Android i da bude što jeftininij....jedini koji mi pada na pamet jeste Alcatel OT-3040D Tribe, ima sve što tražiš i pritom je dumb telefon. Mana je jako slaba kamera od 2 MPx i ekran dijagonale 3,5 inča što može da bude nezgodno za kucanje ako čovek ima veće prste.

Alcatel OT-3040D Tribe
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

znemanja, hvala ti.
Svima koji su pokusali da pomognu takodje se puno zahvaljujem, sad imam neku viziju kako i sta, pa cu da vidim sta moze da se nabavi i pod kojim uslovima.

Odgovori