Iphone 4 / Alcatel Idol 6030x / Nokia Lumia 625 / Htc Evo3D
Re: opet ja!! sta sad uzeti?
To je jedina dilema...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Одг: opet ja!! sta sad uzeti?
S2 definitivno, bolji je od svih pomentih modela.Podrska za taj model je neverovatna, gotovo da je besmartan telefon, moj glas ide za S2.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 21:20
- :: Xperia mini pro
budzet porastao srto znaci da je sad 200 evra,onda i kriterijumi idu gore 
Alcatel idol x
S3
L9 II
Htc one mini
Blackberry Z10
valjda nisam nista zaboravio,ponudite i vi koji model

Alcatel idol x
S3
L9 II
Htc one mini
Blackberry Z10
valjda nisam nista zaboravio,ponudite i vi koji model
za 200e polovan nexus 4 ili LG L9 II...
imas i polovne S3 Samsunge...
imas i polovne S3 Samsunge...
Lg l9 II preskoči.
Imao ga u kući 2 dana i sa zadovoljstvom ga je zamenio S3.
Ne znam koliko su pouzdani ovi Alcatel modeli ali taj X ima mocnu specifikaciju.
Drug ima Idol mini ali taj se ne može porediti sa ovim gore navedenim.
Što se tiče izrade lepo je utegnut, nigde ništa ne krcka i odaje utisak da je telefon kvalitetno napravljen.
Imao ga u kući 2 dana i sa zadovoljstvom ga je zamenio S3.
Ne znam koliko su pouzdani ovi Alcatel modeli ali taj X ima mocnu specifikaciju.
Drug ima Idol mini ali taj se ne može porediti sa ovim gore navedenim.
Što se tiče izrade lepo je utegnut, nigde ništa ne krcka i odaje utisak da je telefon kvalitetno napravljen.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Idol X je najbolja kupovina, ima jače specifikacije od S3, ako baš preferiraš samsung, onda S3. Mada lično smatram da je idol X bolja kupovina, telefon je zaista impresivan.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
samo sto idol x ima stari procesor A5 dok S3 ima A9 i znatna je razlika u radu... to st opise na papiru cesto nije u praksi bolje...
@IDzO, daj malo detalja zasto da preskoci L9 II
@IDzO, daj malo detalja zasto da preskoci L9 II

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Zar nije Cortex-A7 u Idol X?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni je fascinantno da decko, evo za koji dan ce biti, skoro mesec dana kupuje telefon.
Ako ovim tempom nastavis, skupljaces sve vise i vise para a telefonima ce sve vise i vise padati cene i vrteces se u krug. Znam da nisu male pare u igri i pretpostavljam da hoces da se podmiris na neke duze staze. Prijateljski savet ti je da procitas sta su ti ovde ljudi savetovali, odes u neku prodavnicu i uzmes te telefone u ruke pa da ih dozivis i tako i onda prosto prelomis i kupis. Drugacije samo gubis vreme razmisljajuci
Ako ovim tempom nastavis, skupljaces sve vise i vise para a telefonima ce sve vise i vise padati cene i vrteces se u krug. Znam da nisu male pare u igri i pretpostavljam da hoces da se podmiris na neke duze staze. Prijateljski savet ti je da procitas sta su ti ovde ljudi savetovali, odes u neku prodavnicu i uzmes te telefone u ruke pa da ih dozivis i tako i onda prosto prelomis i kupis. Drugacije samo gubis vreme razmisljajuci

Ostane samo 150 MB kada se ukljuci tel. bez da si instalirao i pokrenuo neke programcice. Zna da koci pa moras da gasis procese preko task menadzera.
Imali smo problem sa displejom i supruga je na poslu u prici sa koleginicom saznala da je jos neko imao slican problem.
Za mene je to ono sta uliva nepoverenje i zato sam zeni umesti L9 II uzeo S3.
Imali smo problem sa displejom i supruga je na poslu u prici sa koleginicom saznala da je jos neko imao slican problem.
Za mene je to ono sta uliva nepoverenje i zato sam zeni umesti L9 II uzeo S3.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Re: Одг: opet ja!! sta sad uzeti?
I jeste, MT6589T na 1.5ghz.psyhound napisao:Zar nije Cortex-A7 u Idol X?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma i to je vec prepucavanje hardvera. Primetice se razlika u benchmarku, a u radu i ne bas. I koliko vidim Cortex-A7 se sve vise trpa u jeftinije telefone i to ne samo sa MTK chipsetom.
Burazer je imao idol x i lepo je radio, ali cini mi se da je on bio zadovoljniji s S3.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 21:20
- :: Xperia mini pro
bio sam danas da vidim L9 II i lumia 625 Hteo sam da vidim i LG G Pro LIte ali nisu ga imali
L9 II mi smo mnogo svidja jako lepo radi,kamera je ok,dizajn je lep(za sad on je na prvom mestu)
L625 ima zanimljiv dizajn ekran je losiji od L9 II a i kamera je mnogo losija ali zato je WP8 jako interesantan
I sad cekam ako mogu da nadjem negde G pro lite da idem da pogledam i probam
L9 II mi smo mnogo svidja jako lepo radi,kamera je ok,dizajn je lep(za sad on je na prvom mestu)
L625 ima zanimljiv dizajn ekran je losiji od L9 II a i kamera je mnogo losija ali zato je WP8 jako interesantan
I sad cekam ako mogu da nadjem negde G pro lite da idem da pogledam i probam