Sta mozete da mi preporucite koji android telefon za oko 150e? Treba da ima najmanje 4 inca displey i minim 512 ram naravno i dobar displey
Imam stariji htc pa bilo bi pozeljno neku drugu marku
Ako dolaze u obzir polovni modeli onda je Samsung galaxy S2 odlična kupovina, polovan se kreće oko 150 evra. Ako samo novi modeli dolaze u obzir tu je Alcatel OT Idol koji je se nov na oglasima kreće oko 140-160 evra.
Pozdrav svima,da ne bih otvarao novu temu sa istim pitanjem,nadovezujem se u ovoj.
Uzeo bih polovan,dobro ocuvan telefon do 150-160e i u tom cenovnom rangu,na pamet mi pada jedino Samsung SII ,Motorola Razr XT910,HTC One S.U dilemi sam koji od ovih modela da uzmem ili mozda nesto trece...
Nisam zahtevan korisnik,telefon najvise koristim za muziku,internet,fotografiju,pored poruka i poziva.
U ovom trenutku ucim o dizajnu i razvoju android aplikacija,pa bih tel koristio i za testiranje istih.
Nadam se da cete mi pomoci u odabiru.
Ipak odlucih da sacekam mart mesec kada ce mi se budzet za kupovinu telefona povecati,pa da pazarim nesto zaista dobro.
Za oko mi je zapao LG Optimus G Pro,ne znam koliko se krece polovan,ne vidjam ga po oglasima...On ili Nexus 4.
Ne planiram da telefon menjam u skorije vreme,pa bolje da uzmem nesto sto ce da potraje.
Sa LG mozes slobodno da zavoravis na softversku podrsku proizvodjaca. Pogledaj sta se desava sa G2. Postoji problem sa kamerom, a evo 7-8 meseci kako su izbacili model i jos uvek nisu to sredili. G2 im je inace flaghip model trenutno. Mislim da ti to dovoljno govori.
Koliko ce ti se povecati budzet? Koliki ce biti?
Hm.Suska se da ce G Pro dobiti kitkat u drugom kvartalu,a u aprilu bi trebalo da izadje i G Pro 2 sa KitKat verzijom.
Do sada nisam imao LG.Budzet ce mi biti 250-300e,mada mislim da mi je preterano da dajem 300e za telefon.Dakle uzeo bih nesto zaista kvalitetno,u ovom trenutku mislim da mi je N4 najbolji odnos cene i kvaliteta.
Nadjoh sad na kupujemprodajem one s za 135e,u perfektnom stanju,malo koriscen i jos pod garancijom.
Vredi uzimati?
Jos ako je model sa s4 krait procesorom....
Dilema je sledeca:
da li uzeti nov nexus 4 16GB u radnji(Hram) sa 2 godine garancije ili skoro pa nov Nexus 5 na kupujem prodajem za 300e(covek ima 152 pozitivne ocene,nijednu negativnu)?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.