Xperia L, LG L9 2 ili Huawei g700 ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
stefmeister
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 04. Jan 2014. 01:00
:: Samsung S4

Xperia L, LG L9 2 ili Huawei g700 ?

Post od stefmeister »

Kao sto naslov kaze, imam dilemu da li da uzmem Xperia L, LG L9 2 ili Huawei g700 ili cak nesto drugo?

Telefon mi treba za povremeno slikanje, igranje igrica, surfovanje netom, gledanje filmova, prakticno za sve mi treba.

Uzecu preko box-a u mts-u jer mi se tako vise isplati nego polovan(placenje u ratama).
Znaci, tu neka cena u box-u do 24 000din (2000 mesecno).

Sta mislite?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Re: Xperia L, LG L9 2 ili Huawei g700 ?

Post od Sale_M »

Lg je najbolji model na papiru samo ne znam kako se pokazao.Xperiu L imam ja,dobar je fon skroz,ali kamera mu nije bas extra.Huawei bi zaobisao.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

stefmeister
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefmeister »

da li ti je bagovala xperia, kocila, usporavala? ja sam bas cuo da je na Xperia-i L dobra samo kamera, dok je ostalo ispod proseka. :unsure:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Nije mi bagovao ni kocio uopste nijednom.Kamera po danu kad slikas napolju je ok,mada nije bas nesto preextra,ali nije losa.Sve u svemu telefon je bas dobar,ima dobar zvuk,i ekran nije los,brz je,brzo radi sa 4.2.2 a dobice i 4.3 uskoro.

stefmeister
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefmeister »

hvala na sugestijama :) pitao sam te na pm-u nesto, pogledaj kad budes mogao

EDIT:
Sta mislite o modelima Xperia T i V? Da li je toliko strasno losa baterija i moze li se ikako popraviti to? A LG Optimus 4X HD?

ertz
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Feb 2011. 19:18
:: Iphone 4s

Post od ertz »

Po meni je bolji T . A za bateriju,mislim da vecina sad puni telefone svaku vece,a moze ti izdrzati i do dan i po uz nekakvo normalno koristenje. A sa svim popaljenim,sinhronizacija,3g,surf,po koji poziv,nekih 30 sms,watsapp,moze izdrzati od ujutro do uvece. Ovako sam ga ja koristio i moze izdrzati fo uvece.

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

T ima malo veci ekran u odnosu na V, i vise interne memorije.. a sto se tice baterije uz neko normalno koriscenje moze da izgura dan, imas u temi o XT slike koliko traje baterija.

Zemljotaur
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2014. 12:44
:: Sony Xperia Mini Pro

Post od Zemljotaur »

Da ne otvaram novu temu... I ja razmišljam da se ponovim malo i razmišljam se između ovih par modela, odnosno taj cenovni rang... O ovom G700 baš niko ništa nema da kaže? Na papiru ne izgleda loše... Ovaj L9 II mi je interesantan zbog jače baterije, ugrađenog "crnogorca" i kruže glasine da će dobiti KitKat... :D Ove Xperie T, V, SP,... mi sve iste, mada na papiru nisu loše! :P Neki predlog? :)

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Post od georg »

Budzet? Sta ti je bitno, tj. sta ocekujes od telefona i za sta ces ga koristiti? Ovako mozemo da lupetamo u nedogled... :P

stefmeister
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefmeister »

Ja sam se odlucio za Xperiu T i eventualno Huawei g700, sta mislite koje su realne cene tih polovnih modela?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Xperia T je oko 170 evra,ocuvani sa opremom.. .

Zemljotaur
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2014. 12:44
:: Sony Xperia Mini Pro

Post od Zemljotaur »

Pa to je taj budzet, oko 180-ak evra, do 200 max... Ocekujem da bude stabilan, planiram da ga koristim godinu i po - dve dana, tako da bi bilo dobro da se ne pretvori u touch screen tarabu za sest meseci, dovoljno memorije, po mogucstvu da je prosiriva, office, kamera mi nije presudna, svi oni sad imaju koliko-toliko solidne kamere... :P U principu, pored osnovnih f-ja, najvise koristim net, viber, skype, drustvene mreze, youtube, navigaciju, slusam muziku, eventualno da zaigram nesto, mada nisam neki igrac, al mozda bih i probao da "opikam" nesto pored solitera... :P Trenutno imam xperiu mini pro i najvise mi smeta sto ima jako malu internu memorijum, nmg ni update aplikacija da odradim kako treba, kamoli da instaliram nesto novo i sto je spor, moram bar jednom dnevno da ga restartujem da bi radio "normalno"... :P

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Post od georg »

Jel si gadljiv na polovno, ili uzimas iskljucivo novo? U principu, dosta je pisano u skorije vreme na tu temu do 200e, tako da mozes da iscitas malo forum i naci ces slicne odgovore. Xperia T i V su dosta slicni modeli, SP je malo jaci hardverski, e sad jedino ako ti odgovara ekran na soniju, generalno su boje malo isprane i ima uslovno receno lose uglove vidljivosti, mada meni licno to ne smeta, tako da bi moj prvi izbor bio upravo SP. Takodje ima jacu bateriju od prethodna dva. A ako bi uzimao polovno, mislim da bi mogao da nadjes samsung s3 ili nexus 4, mada nexusa u zadnje vreme slabo ima, tako da moras biti strpljiv i uporan ako bas hoces njega. Eto, toliko od mene... :)

stefmeister
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stefmeister »

pobeze mi pred nosom xperia t danas u telekomu, tuga :o :(

Odgovori