s3 ili huawei g700
s3 ili huawei g700
Ljudi jel moze pomoc razmisljam izmedju ova dva znaci treba mi tel koji cu koristiti naredne dve tri godine koji od ova dva je bolja kupovina? Samo molim vas nemoj te komentare tipa to je kinez nece biti updejta bla bla voleo bih da cujem korisnike jednog i drugog modela. Veliko hvala
Re: s3 ili huawei g700
Na duze staze svakako S3,jer ce imati podrsku xda foruma i bice romova verovatno "dok je sveta i veka" za njega.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
o s3 se već sve zna, nešto ne vidim da ima korisnika g700 koji bi iz prve ruke rekli nešto o fonu. samsung je svakako proverena kupovina.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
S3 definitivno. Ja sam skoro kupovao telefon i odlucio za S3. A o Huaweiu cu samo reci ad mi nije usao ni u uzi izbor. Nemoj da pomislis da sam protiv Huaweia, daleko od toga, imao sam do sada dva njihova fona i sasvim su ispunili ocekivanja. Ako vec hoces Huawei za te pare, po meni pogledaj P6 ili nesto slabiji P2..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Naravno S3, proverana kupovina, ima i imaće odličnu podršku XDA zajednice što je bitno ako se kupuje telefon na duži vremenski period.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Samo jedno pitanje kada gledam s3 na sta da obratim paznju posto ima bolesne kopije s3 modela hvala najlese
Kucaj *#0*#
Tu ti se otvori panel gde mozes da istestiras svasta u vezi telefona.
Ako taj kod radi i ako se poklapa IMEI na kutiji sa onim sto je ispod baterije kao i kada kucas *#06# onda nema sta da se brines.
Tu ti se otvori panel gde mozes da istestiras svasta u vezi telefona.
Ako taj kod radi i ako se poklapa IMEI na kutiji sa onim sto je ispod baterije kao i kada kucas *#06# onda nema sta da se brines.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Kazi sa kolikim budzetom raspolazes? Mozda ima nesto bolje od s3
- El Laki
- Prijatelj foruma
S obzirom da je naveo G700, kapiram da se radi o cifri do 250e, cak i manje. Za te pare, upravo moj izbor je bio S3. Mada mi je preporucen i nesto skuplji Nexus 4, pa da jurim polovnjaka
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Za cenu od oko 250evra S3 i Nexus 4 su najbolje kupovine, s' tim što polovan S3 može da se nađe u odličnom stanju i za 200-220evra dok to nije slučaj sa Nexus 4. tako da je generalno S3 najbolja kupovina u tom cenovnom rangu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Meni sutra stize moj S3, nov, ful pakovanje, garancija, poklon futrola i folija, za 230e. Ako sve bude kako treba, rado cu svakome preporuciti mog prodavca. U pitanju je sve legalno naravno, decko ima i svoj servis. Naranvo, ukoliko se decko odluci za S3, mada mogu da se raspitam i za druge modele.