Note 2, Nexus 4 ili Nexus 5? Sta uklopiti u 260 evra?
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 20. Feb 2014. 00:05
- :: Samsung Galaxy s3
- :: Htc Desire
Re: Potrebna pomoc oko izbora telefona!
Artifex, reci mi samo za bateriju kod N5, kakva je, jer me to jako muci, vezano za taj model. A kao sto vec rekoh, voleo bih da nije neka zbog koje svuda moram da nosim punjac.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Note 2 je oko 250-260€ koliko je dečko rekao da ima. Da je rekao 300+ n5 bi bio prvi izbor. Ovako je Note 2
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Ako imas jos malo para, uzmi nexus 5... telefon je ubica....
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja sam zadovoljan kako je drzala. Od 7 ujutru do ponoci bez ikakvog problema uz 4 sata SOT.Vukasin.Nord napisao:Artifex, reci mi samo za bateriju kod N5, kakva je, jer me to jako muci, vezano za taj model. A kao sto vec rekoh, voleo bih da nije neka zbog koje svuda moram da nosim punjac.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Одг: Potrebna pomoc oko izbora telefona!
Cim si ga koristio samo par dana znaci da si mu nasao manuartifex napisao:Evo ja cu da budem jedini koji nece preporuciti note 2, vec nexus 5. Koristio sam telefon par dana i imam samo reci hvale. Jedini problem moze da ti bude memorija,zavisi za sta zelis da koristis telefon

- El Laki
- Prijatelj foruma
Možda misli da ga koristi već par dana, što ima više smisla
- artifex
- Mobil manijak
Baraba, Koristio sam drugov par dana,cisto da vidim kakav je. Nista nisam nasao sto bi meni smetalo,jednostavno mi ne treba sad. nexus 4 radi posao ,a u novembru cu verovatno da pazarim nexus 5 2014(nexus 6)...
hoce li biti od ove godine jos nexusa? cuo sam da nece... 

- artifex
- Mobil manijak
iLuka,
desnu ruku dajem da ce biti...
desnu ruku dajem da ce biti...
Treba prvo da resis sa sobom koliko para dajes za mob ako je 260 plafon onda uzmi Note 2 neces omasiti!ako si spreman vise da das 300+ onda gledaj G2, nexus 5, S4... modeli sa 16gb su njesra...
-
- Povremeni posetilac
Ma da, i ja kapiram da je Note 2 verovatno najbolji izbor trenutno. Posebno sto N5 ili G2 sa 32Gb, u tom nekom cenovnom rangu (do 300e) jos uvek ne mogu ni da sanjam. 
Edit: Zaboravih da pitam Wesku, sto su sr...e ovi sa 16Gb, mislis da je premalo memorije? (Znam da se ne dobije svih 16, naravno....)

Edit: Zaboravih da pitam Wesku, sto su sr...e ovi sa 16Gb, mislis da je premalo memorije? (Znam da se ne dobije svih 16, naravno....)
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa ako nije proširiva memorija, tj ako nemaju slot za memorijsku karticu onda mogu biti bezveze, A ne moraju. Sve zavisi od korisnika do korisnika i njegovih sklonosti i zahteva, tj za šta koristiš telefon. Ti najbolje znaš koliko ti je memorije otprilike dovoljno, sam znaš šta radiš na telefonu
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Od 16GB korisniku ostaje na raspolaganju nekih 10-11GB, varira od modela do modela. Drugim recima, ako ne gleadas filmove/serije, ne igras one ogromne igrice od po nekoliko GB i ne drzis gigabajte muzike, onda ce ti ove verzije zavrsiti posao. E sad, pogledaj i razlike u ceni, ako nije velika razlika onda naravno da je bolje imati i viska slobodnog prostora nego da se razmisljas, ali ako je razlika preko 30e onda se ne isplati.
Izuzev G2 (koji izlazi iz okvira budzeta), Note 2 ima najbolju bateriju od navedenih, a i uzevsi u obzir ostale karakteristike telefona, definitivno je najbolji izbor za te pare, i ja ga srdacno preporucujem! 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Vukašine nema šta više da razmišljaš, uzimaš Note 2 i kraj 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Slažem se, za 260evra nema boljeg izora od Note 2, hardver je i više nego moćan da "potera" sve moguće app, a baterija je samo šlag na tortu, tako da, kome dimenzije nisu problem, Note serija je zaista odličan izbor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Cini mi se da je neko vec predlagao, imas i S3 LTE za slicne pare NOV, koji je isto dobar i ima 2gb rama, s tim sto je baterija nesto slabija i procesor clockovan na 1.4 Ghz, i ekran 4.8" (spomenuo si da bi radije nesto do 5").... U bilo kom slucaju nema greske, s tim da moras biti oprezan pri kupovini polovnjaka 

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ja sam predložio taj S3, ali mislim da mu cena ide kao Note 2, s tim što je po meni bolji Note
-
- Povremeni posetilac
Sto se tice tih 16Gb, verujem da bi mi bilo dovoljno s' obzirom da nisam neki fan gomile Gb muzike i filmova na telefonu. Uglavnom bi to bile srednje ''teske'' aplikacije sa Google Store-a (gomila aplikacija
), poneki licno snimljen video i slike. (Koje pre ili kasnije prebacim na komp. )
Sto se tice Note-a...Nisam previse paznje posvecivao Note dvojci, do pre 2-3 dana, ali stvarno sam zadovoljan ovim sto gledam po YT. (za ove pare naravno). A baterija mi je naravno bitna, tako da tu def. odnosi pobedu.
Zna li neko, cisto informativno, koliko otp. moze G2 da izgura sa baterijom, malo jaceg koriscenja?

Sto se tice Note-a...Nisam previse paznje posvecivao Note dvojci, do pre 2-3 dana, ali stvarno sam zadovoljan ovim sto gledam po YT. (za ove pare naravno). A baterija mi je naravno bitna, tako da tu def. odnosi pobedu.

Zna li neko, cisto informativno, koliko otp. moze G2 da izgura sa baterijom, malo jaceg koriscenja?
- El Laki
- Prijatelj foruma
Bez muzike i filmova (najcesce) 16gb je sasvim dovoljno. Koliko god aplikacija imao, nemoguće je ispuniti 16GB samo aplikacijama