Vidi, razlika u hardveru postoji, ali je pitanje da li ćeš je ti zaista i osetiti. 30€ nije velika razlika u ceni ali je svakako razlika u jačem hardveru. On je negde između "običnog" S4 i Note 3 po specifikaciji.
Dakle, zavisi koliko si zahtevan korisnik. Ako misliš i da se igraš sa romovima onda bolje da ne ideš na taj S4 na steroidima jer oni obično nemaju zajednicu koliku imaju ovi redovni. Sa druge strane, ako ne misliš previse sa custom romovima da se igraš, onda vredi jer će lepše raditi.
Ma dobiće, ne brinem se za njega. Slična situacija kao sa S2 i S2+, drugi je malo kasnije izbačen, kasnije je dobijao apdejte i otišao za korak dalje. Problem je samo zajednica. Originalni modeli uvek imaju bolju, veću i kvalitetniju zajednicu od ovih pojačanih.
Ja se ne bi dvoumio,jer je razlika u ceni mala,isao bi na jaci model,koji je u rangu najjacih telefona danas kao sto su Z1,Note 3,Htc One,Z Ultra...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
i od mene +1.
mala je razlika u ceni da bi se dvoumio izmedju vec starog S4 i ove jace verzije... nema veze da li je i koliko skuplji. noviji model je noviji model. plus, razlika u masini jeste velika.
Ja imam "samo" S3 nažalost, ali po onome što čitam i pričam sa ljudima, u 90% slučajeva su ti bolji ti, kako neko reče, "na steroidima" jer imaju dosta jači hardver, ali možda za nijansu slabiju podršku. Uživo telefon nisam video, tj viđao jesam ali se nisam "igrao" sa njim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.