Da li uzeti LG G2 za nekih 260 evra?
Da li uzeti LG G2 za nekih 260 evra?
Evo ovako:
Imam HTC HD2 koji je bio fenomenalan al vreme je da krene u penziju......imam kupca za njega koji ce mi dati 60evra a ja imam jos 200evra da doplatim za fon koji imam nameru sledece 3 godine da koristim.....ne mora da bude nov,neotpakovan ali zato treba da bude kao nov, malo koriscen s garancijom od najmanje 6 meseci i da bude otkljucan na sve mreze. Telefon koji mi je zapao za oko je LG G2 16GB Black koji mogu da uzmem nov za 300-310evra ili u odlicnom stanju s garancijom za 260evra znaci da se uklopim......chitao sam pregrst tekstova o S4, Nexus 5, HTC One i G2 telefonu i on izlazi kao pobednik iz te trke......ono shto ja ustvari zelim je da mi sugerishete da je G2 dobar izbor, izgleda lepo, elegantno, ima vishe mushki oblik s onim tasterima nazad, velicina ekrana rekao bih bas kako treba, znaci ja sam gore navedene telefone vec sve imao priliku da probam na ovaj ili onaj nacin......moje pitanje je u stvari, da li ovaj fon stvarno vredi tih 260evra koje planiram da iskeshiram za njega......nikad nisam voleo kada me neko zeli prevesti zednog preko vode kao shto chine Apple,Samsung pa i LG kad izbace neki novi vrhunski telefon pa opale cenu 500-600-700evra, nikad im necu dati te pare osim ako mi taj telefon ne skuva rucak, ne opegla odecu i ne usisa stan....mislim shta tu toliko ima da koshta.....do sad sam uvek bio u fazonu maksimum 150evra za fon ali sad nekako nema alternative za te pare.....znaci dal da dam 260evra (ustvari 200evra + prodaja HD2) il shta da radim?
Smorio sam znam.......
Imam HTC HD2 koji je bio fenomenalan al vreme je da krene u penziju......imam kupca za njega koji ce mi dati 60evra a ja imam jos 200evra da doplatim za fon koji imam nameru sledece 3 godine da koristim.....ne mora da bude nov,neotpakovan ali zato treba da bude kao nov, malo koriscen s garancijom od najmanje 6 meseci i da bude otkljucan na sve mreze. Telefon koji mi je zapao za oko je LG G2 16GB Black koji mogu da uzmem nov za 300-310evra ili u odlicnom stanju s garancijom za 260evra znaci da se uklopim......chitao sam pregrst tekstova o S4, Nexus 5, HTC One i G2 telefonu i on izlazi kao pobednik iz te trke......ono shto ja ustvari zelim je da mi sugerishete da je G2 dobar izbor, izgleda lepo, elegantno, ima vishe mushki oblik s onim tasterima nazad, velicina ekrana rekao bih bas kako treba, znaci ja sam gore navedene telefone vec sve imao priliku da probam na ovaj ili onaj nacin......moje pitanje je u stvari, da li ovaj fon stvarno vredi tih 260evra koje planiram da iskeshiram za njega......nikad nisam voleo kada me neko zeli prevesti zednog preko vode kao shto chine Apple,Samsung pa i LG kad izbace neki novi vrhunski telefon pa opale cenu 500-600-700evra, nikad im necu dati te pare osim ako mi taj telefon ne skuva rucak, ne opegla odecu i ne usisa stan....mislim shta tu toliko ima da koshta.....do sad sam uvek bio u fazonu maksimum 150evra za fon ali sad nekako nema alternative za te pare.....znaci dal da dam 260evra (ustvari 200evra + prodaja HD2) il shta da radim?
Smorio sam znam.......
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Koji telefon uzeti......
Ovoj temi nije mesto u podforumu "Kafić" nego u sekicji "Poređenje modela", kada Admini tamo premeste temu, dobićeš odgovore i sugestije na tvoj pitanje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Prodaj HTC, skupi tih 260 (ako ne možeš 300) i kupi G2. Telefon vredi i 320e kamoli 260. Naravno, pod uslovom da je ful oprema, simfree, garancija i 10/10 stanje. U tom cenovnom rangu mislim da su najbolji G2 i S4, pa ko šta voli. Odličan je i Nexus 5, za oko 290 nov. No, pošto si i sam rekao da si gledao sve te modele i odlučio za G2 onda samo da ti potvrdim da vredi te pare, da ima (bar meni licno) moćan izgled i da radi odlično. Sve u svemu, sigurno se nećeš pokajati.
To sam cekao......S4 mi se ne dopada jer se guli lak sa strane i sto mu baterija nije bas najjacha strana i nekako mi je prelagan imam osecaj da ce mi ispasti iz ruke...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Pa razlika je svega 10gr , no dobro. I meni je lično bolji G2 od S4, ali samo zbog vizuelnog izgleda. Nisam primetio neku razliku u težini.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Kao sto si naveo da ces da koristis telefon naredne 3 godine, ja bih isao na nexus 5, zbog apdejta, bice duze podrzan nego g2..
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ako mu znači toliko podrška onda da, Nexus 5 je pametniji izbor. Inače, između ova dva modela nema skoro nikakve razlike osim u kameri. Čini mi se da G2 ima nešto bolju kameru. Takođe G2 ima nešto veći displej. Memorija, procesor, i ostalo je skroz isto. Kapiram da će se koplja lomiti oko fizičkog izgleda i podrške. Kamera nije drastično bolja na G2 da bi to odvuklo kupca od Nexusa.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Pazi jeste da ce nexus 5 biti duze podrzan,ali budimo real pogledajte bateriju na g2. Licno sam se uverio da moze da izgura 8h screen on time silovanja. Na nexus 5 SOTje oko 5h mozda i manje.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- El Laki
- Prijatelj foruma
Previše se obraća pažnje na podršku. Mnogi ljudi koji ni ne znaju šta ona podrazumeva i zašto je dobro imati podršku, forsiraju to kao kriterijum. Bar po prvom postu rekao bih da konkretno ovom dečku podrška nije bitna. Oba imaju update na KitKat, rade odlično i dalje nema potrebe za polemikom. Ako mu je bitna podrška onda ok, moja greška.
Uzecu G2,moze lock,hvala na svim sugestijama,mislim da ce ispuniti ocekivanja.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 25. Jun 2013. 19:08
- :: Nokia n8
- :: lumia 620
Pametan izbor. Uz Nexus 5 najbolji izbor za te pare. S4 nema sta da trazi pored njih a i skuplji je. U poredjenju sa nexusom radi kao peglica pored ferrarija 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
LG G2 je odličan izbor, telefon sa odličnom baterijom i dobrom kamerom, Nexus 5 je takođe dobro rešenje, generalno koji god model da uzmeš od pomenuta dva, nećeš pogrešiti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Odlican izbor, baterija je nesto posebno na g2 .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Sre, 20. Avg 2014. 15:00, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom tackica, upitnika i smajlica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.
Rezlog: Izbegavaj da gomilom tackica, upitnika i smajlica dopunjujes do potrebnih 60 karaktera. Budi kreativniji.