Pozdrav svima, nov sam na ovom forumu i ne zamerite ako sam nesto propustio ( tipa predstavljanje jer nisam nasao , itd)
Hteo bih da kupim nov telefon do 130 evra preko oglasa od proverenih prodavaca ( sa velikim brojem pozitivnih ocena) pa se dvoumim oko ova dva.Telefon bi sluzio za poruke i razgovor,pomalo inretnet ,slikanje, video, igrice za dete, (nista preterano) . Najvise me zanima ko je imao iskustva sa njima da da svoje misljenje, jer trenutno koristim s duos 7562 i nisam zadovoljan,( 1 karticu koristim),ponekad ne cujem cele reci prilikom razgovora,kasni glas ... pa ne bih da opet uzmem takav !
Ako imate bolji predlog od ova dva ...mozda s3 mini !?
Samsung Galaxy Ace 3 S7275 LTE ili Samsung Galaxy Core Plus
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 19:29
- :: samsung
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Re: Samsung Galaxy Ace 3 S7275 LTE ili Samsung Galaxy Core P
Hardverski su veoma slični, ali je Ace 3 LTE ipak malo bolji kada se uzme sve u obzir.
Na linku ispod imaš ova dva telefona uporedo, pa možeš i sam da pogledaš u čemu su razlike.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5479
Na linku ispod imaš ova dva telefona uporedo, pa možeš i sam da pogledaš u čemu su razlike.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5479
santiljana, ti problemi sa pozivima su ti mozda pre povezani sa dometom/mrezom, jer se niko jos nije zalio na kvalitet poziva u tom smislu, a vise lici na slabu pokrivenost mreze.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 12. Maj 2014. 19:29
- :: samsung
Pa ne verujem da je do mreze i to bas samo kod mene u okolini. S duos mi je prvi android , a pre njega sam dugo koristio nokiu 6020 i nikad nisam imao nikakvih problema.
Video sam ovde na mob. svet-u Ace 3 LTE je 130 evra a galaxy core plus 200 evra. Ti prednost dajes Ace 3 LTE, ne razumem se bas najbolje , a sto je ovaj toliko skuplji ? A sta mislis za S 3 mini u odnosu na ove ?
Video sam ovde na mob. svet-u Ace 3 LTE je 130 evra a galaxy core plus 200 evra. Ti prednost dajes Ace 3 LTE, ne razumem se bas najbolje , a sto je ovaj toliko skuplji ? A sta mislis za S 3 mini u odnosu na ove ?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
santiljana, Cene na ovom sajtu nisu relavantne, tako da nemoj da ih uzimaš kao reper, pogledaj na kupujem-prodajem ili okreni par prodavnica i pitaj za cenu.
Slažem se da je u gore navedenoj dilemi Ace 3 LTE malo bolje rešenje iako su im specifikacije jako slične.
Slažem se da je u gore navedenoj dilemi Ace 3 LTE malo bolje rešenje iako su im specifikacije jako slične.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
santiljana, pretpostavio sam, jer se takve stvari desavaju kada si u zoni slabije pokrivenosti, a isto se moze desiti i ako ti sagovornik nema dobar domet. Proveri prvo te stvari pre nego sto potrosis pare, nisu ti telefoni znacajno bolji od tvog.