Sony Z2 ili Samsung S5?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Sony Z2 ili Samsung S5?

Post od dule88 »

Sta je od navedenih modela bolje sada uzeti,gledajuci kvalitet,sadasnje cene(vidim d aje po oglasima Z2 skuplji dok je S5 pao nov ispod 500 eura)?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: Sony Z2 ili Samsung S5?

Post od iLuka »

mozda zbog exkluzive Z2 i izrade, mada mi je Sony toliko pao u ocima da ne znam da li cu ikada vise uzeti u obzir...
S5 imam priliku svaki dan da cackam i prosto mi je skroz nebitan aparat... ajde kao, nov je model pa je zato atraktivan ali za mene nista vise...
dakle, Z2. :)

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ako trazis telefon manji od Note 3 onda S5 ,ako trazis lepsi telefon Z2,to kazem jer su im specifikacije veoma slicne ,ali mi se cini da je S5 za nijansu bolji telefon
Takodje ako je istina Z2 nema zastitnu sonijevu foliju na ekranu ,sto je po meni veliki minus za takav telefon jer je ekran podlozan grebanju ,onda definitivno S5
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Po meni z2 je bolji izbor, vise ram memorije ima, bolji kvalitet izrade.. i po meni bolji ekran.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Z2 izgleda prelep fon..mi izrada je super...e sad, toliki fon a samo ekrqn od 5,2" wtf???
Mrtva trka je tu...s5 nisam imao priliku da koristim...z2 jesam...po specifikacijama..je bolji z2 i kvalitetniji...e sad sta tebe lično privlači s5 normalnih dimenzija sa ekranom od 5" ili kvalitet izrade sa glomaznim telefonom od 5,2"...
Moj glas bi išao ipak za z2...ili možda čak note3...jer su po veličini note3 i z2 isti...a razlika u ekranu....
Huawei

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Slazem se, tu bi cak Note 3 bio najbolji izbor, iste specifikacije kao Z2 koji je sada izasao, i po meni bolji ekran na Note 3, jeste da su unapredili ekran dosta u odnosu na Z1 ali sto kaze Bata Bogdan telefon je glomazan (velicine je skoro kao Note 3 a mozda su i isti) a ima ekran 5.2 inca dok N3 ima 5.7 inca... Takodje mislim da je dosta bolja varijanta 2.3ghz sa 3gb rama (sto imaju i Z2 i N3) za razliku od 2.5ghz i 2gb rama, ne znam kako je u radu jer nisam imao prilike da koristim S5 ali mislim da je bolje vise rama nego nesto jaci procesor ali ne bih tacno znao oko toga, bilo bi lepo ako bi mogao da nadjes na netu to poredjenje sta je bolje, koja kombinacija, pa da postavis ovde da i mi vidimo. :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Z2,lepsi je mnogo,kvalitetnija izrada,malo jaci hardver,jaca baterija na Z2.Sony ima smek koji Samsung telefoni nikad nece imati.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Onda sam ja bio u pravu kada sam rekao da je bolja varijanta vise rama nego 2.5ghz procesor... :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Sta bi sa s5?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Samsung je postao isfuran,juce sam cackao S5 malo duze,pa nista narocito,i dalje mi moj G2 posle 8 meseci koriscenja odaje bolji utisak.

Ako ga budem dobio,kao sto bi trebalo uskoro ide na oglase.
Ne planiram da otvaram kutiju.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Odgovori