Zanima me vase misljenje o ova dva modela.
G Pro 2 je noviji model, ali u hardveru nema gotovo nikakve razlike. Jedina veca razlika je displej. LG je nesto veci uredjaj, pa samim tim ima vecu dijagonalu sa istom rezolucijom, sto implicira i nesto manju gustinu piksela (za oko 15ppi). Memorija identicna, cipset takodje, kamera, baterija - sve identivno.
Jedini problem je sto je LG jos uvek slabo zastupljen kod nas. Na oglasima ga gotovo nema, a u radnjama je otprilike cena u rangu sa Note 3 sa oglasa, mozda za nijansu skuplja. Note 3 ima za oko 420e, a G Pro 2 je u radnji 435e (http://www.telekoplus.com/mobilni-telef ... ro-2-cena/ jedino sam ga ovde nasao).
Moj licno izbor bi pre bio Samsung iz vise razloga. Prvenstveno, sve preko 15cm po meni je preveliko za telefon i uzrokuje probleme sa rukovanjem. Drugo, S Pen koji moze biti jako zanimljiv. Onda sama cinjenica da je Note 3 vec neko vreme na trazistu, ima dobru podrsku zajednice i automatski je lakse naci sve sto ti zatreba. Takodje, tu je Samsungova odlicna i proverena kamera.
LG G Pro 2 vs Samsung Galaxy Note 3 N9005
Re: LG G Pro 2 vs Samsung Galaxy Note 3 N9005
Ti vise ne znas ta bi kupovao.
Note 3 bih uzeo pre LG-a,iz razloga sto ovi LG fableti nemaju toliku zastupljenost kao flagship modeli,G1,G2 i sad ce G3.
Note 3 bih uzeo pre LG-a,iz razloga sto ovi LG fableti nemaju toliku zastupljenost kao flagship modeli,G1,G2 i sad ce G3.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ovo mi je neka buduca kupovina, trenutno nemam 400e za bacanje 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Samsung je izmislio phablet kategoriju tako da nema razmišljanja o tome koji je bolji. A i sam si naveo razloge zbog čega je bolji 

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ali zaista ne razumem ovaj potez LG-a. Pored dizajna i minimalne razlike u displeja sve drugo hardverski je identično. Jako glup potez po meni. Mislim, meni jeste možda lepši G Pro 2 ali ne vidim svrhu njegovog izbacivanja ako je isti kao godinu dana stariji Note.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Slazem se, Samsung je izmislio phablet tako da u tom segmentu suvereno vladaju i ako Apple izbaci phablet od 5.5 inca Samsung ce imati i vise nego adekvatan odgovor u vidu Note 4. 

Prelazni model do g3
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.