Ističe ugovor, pa Vas molim da mi pomognete oko odabira za ova tri modela! LG L7 II ili HTC desire 500 ili ALCATEL OneTouch C9? Zaista bi mi značila Vaša pomoć i mišljenje! Naravno, ako imate ideju za neki drugi model u tom cenovnom rangu-izvolite. (MTS, Mix Net L....)
Unapred Vam hvala svima!
LG L7 II ili HTC desire 500 ili ALCATEL OneTouch C9?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 30. Sep 2012. 14:19
- :: LG Optimus L7
- :: BlackBerry curve8520
Re: LG L7 II ili HTC desire 500 ili ALCATEL OneTouch
Ako ti nije veliki taj c9 uzmi njega, ja kada bih morao da uzmem od ta tri uzeo bih alkatel!
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Moj glas ide za Desire, prvenstveno jer nikada ne bih uzeo Alcatel. No, stvar ukusa
Moj glas definitivno ide za Desire i siguran sam ako to uzmes neces se pokajati...
Alcatel ima ocajnu rezoluciju,o tome ne zelim ni da pricam,a sto se tice LG,presudio mi je glas jer ima manje ram memorije,slabiji procesor,stariji je.To je nesto moje sto sam ja zapazio a ti kako hoces..
Alcatel ima ocajnu rezoluciju,o tome ne zelim ni da pricam,a sto se tice LG,presudio mi je glas jer ima manje ram memorije,slabiji procesor,stariji je.To je nesto moje sto sam ja zapazio a ti kako hoces..

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Lično bih uzeo Alcatel, pod uslovom da dijagonala ekrana odgovara, rezolucija je nešto niža, ali s' obzirom na cenu ovo je više nego odličan phablet.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Re: POMOĆ!!!LG L7 II ili HTC desire 500 ili ALCATEL OneTouch
Ja imam Desire 500,odličan telefon.Ima sve što treba a kvalitet izrade je vrhunski.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 05. Jul 2014. 16:55
- :: Lumia 730
- :: Huawei G700
Re: LG L7 II ili HTC desire 500 ili ALCATEL OneTouch C9?
jesi li razmisljao o huawei g700 isti rang cena u mts-u. i ja se troumim izmedju g700,c9 i l625, htc nisam primetio
LG izbaci odmah.Kao sto djamsi rece Huawei G700 best buy
Ako mora bas ta 3 onda svakako Desire,meni se HTC-ov interfejs stvarno svidja,po meni najbolji 
Ali ako ne mora ta 3 onda svakako Huawei.

Ali ako ne mora ta 3 onda svakako Huawei.
- Bandicoot
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
- :: S6 edge plus
- :: S9 plus
Tema je stara vise od mesec dana, tako da je autor teme najverovatnije izabrao, kada se ne javlja.