Samsung E350 ili SE Z520i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Mar 2006. 19:36

Samsung E350 ili SE Z520i

Post od Maslačak »

Pozdrav svima!
Kao što vidite,dvoumim se izmedju ova dva modela.
Kod telefona mi je,prvenstveno,bitan dizajn,pouzdan prijem,kvalitetan ekran,da me sagovornik jasno i glasno čuje,kao i ja njega ;) ,da čujem zvono(ili osetim vibraciju)na ulici.Bilo bi lepo da mogu da stavim druge melodije za poruke osim onih predefinisanih.MP3 i kameru posmatram samo kao prijatan bonus,isti je slučaj i sa bluetooth-om.
Dobri ljudi,pomozite neodlučnoj devojci. :unsure:

Dario 13
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 17:50

Post od Dario 13 »

Ja bi ti preporucio Samsunga... Vise memorije, malo bolji display u odnosu na SE. Ipak ljudi se malo zale na njegov slajd mehanizam i nema bluetooth(ima infracrveno) ...
Ja bi uzeo Samsunga, ali ti biraj...
MALO JE PUNO!!!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

i ja bih uzeo samsung , meni je on bolji , manji je , lakshi , meni i ljepshi , ima malo bolji displej i kameru , ima 34 mb vishe memorije od z520i (to je presudilo koji telefon da ti preporucim) , ima blic , ali nazalost nema bluetooth , pa odluchi sta ti je vaznije bluetooth ili sve gore navedeno u cemu je bolji e350 . 8) :wink: :) :D :lol:

Maslačak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Mar 2006. 19:36

Post od Maslačak »

Hvala puno obojici! :roll: Jedino me još zanima da li je Irda kod ovog Samsunga u stanju da prebacuje fotke i melodije na komp(i obratno) i da razmenjuje iste sa ostalim fonovima? :unsure:

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Samsung ti je u svakom slucaju bolji,jedino sto ces znatno sporije prebacivati fotke i melodije preko irda u odnosu na bluetooth,ali u svakom slucaju Samsung je izuzev toga dosta bolji model,sem ako ti dizajn nije presudan :roll:
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Odgovori