Samsung S3 ili Lenovo Vibe X S960?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Samsung S3 ili Lenovo Vibe X S960?

Post od dule88 »

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4238

Propao mi je plan za kupovinu S5 telefona ipak je preskup a ne vredi tih para kao ni Z2,potpisujem to.Odluka je pala na fenomenalni Samsung S3 o kome je sve receno,ekran savrsenstvo kao i kvalitet samog telefona,bar za mene on nema mana,e sada,malo je skuplji Lenovo Vibe X S960,ima malo veci ekran ali IPS je,i to FHD.Pitanje z aone koji su imali kontakt sa ovim modelom koliko je dobar-los ekran,kakva je kamera,kvalitet fhd snimaka posto za S3 to sve znam jer sam imao dva S3 telefona prosle godine.Mislim da su po opstem utisku izjednaceni ali eto da cujem savete,a telefon cu uzeti u legalnoj prodavnici sa fiskalnim i dve godine garancije.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Re: Samsung S3 ili Lenovo Vibe X S960?

Post od djolex »

dule88, zavisi prvenstveno kakve su ti potrebe. Malo je nezahvalno što si izbor sveo na ova dva modela. Ne znam čemu insistiranje na tome da pretplatiš telefon kada garancija ionako uključuje samo softverske kvarove, pritom za taj novac možeš ladno da uzmeš LG G2. Ako baš mora tako, onda je Exynos SoC ipak bolji u odnosu na MediaTek čipset, ali Qualcomm je neprikosnoven, tako da izbor je tvoj.
Nokia Lumia 630

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
:: Samsung S5 G900F

Re: Samsung S3 ili Lenovo Vibe X S960?

Post od vojvodjanin81 »

dule88, za koliko para ces uzeti S3 ako se odlucis za njega?Rekao si sa fiskalnim i dve godine garancije,ali pazi da nije skuplje od 220-230e za koliko mogu novi da se nadju.Moja preporuka je S3 ali bolje gledaj lte verziju sa 2gb rama.Stvarno to dosta znaci jer obican S3 na 4.3 ima plafon 200-250MB ram-a na raspolaganju.A Lenovo Vibe X odma eliminisi jer je jako lose optimizovan.Procitaj ovde kompletan test za taj model i sve ce ti se kazati.

Odgovori