L70 ili Core ili neki treći?
L70 ili Core ili neki treći?
Pozdrav svima!
Registrovao sam se na Vaš forum u nadi da ćete mi pomoći u izboru novog smartphone-a.
Osnovni prioriteti:
-Ekran (4.3-4.5 inch-a)
-RAM (1GB - obavezno)
-Procesor (Dual Core)
-Cena max 200-220 evra.
SAMO NOVI UREĐAJI, NIKAKO POLOVNI, NIKAKO OGLASI SAMO UREĐAJI U RADNJAMA LEGALNO ILI KOD OPERATERA.
Znači šta izabrati?
Razmišljao sam o:
1. LG L70
2. Huawei G700
3. Xperia M2
4. Desire 500
6. Desire 310
7. Moto G (ako nađem)
Unapred zahvalan
Registrovao sam se na Vaš forum u nadi da ćete mi pomoći u izboru novog smartphone-a.
Osnovni prioriteti:
-Ekran (4.3-4.5 inch-a)
-RAM (1GB - obavezno)
-Procesor (Dual Core)
-Cena max 200-220 evra.
SAMO NOVI UREĐAJI, NIKAKO POLOVNI, NIKAKO OGLASI SAMO UREĐAJI U RADNJAMA LEGALNO ILI KOD OPERATERA.
Znači šta izabrati?
Razmišljao sam o:
1. LG L70
2. Huawei G700
3. Xperia M2
4. Desire 500
6. Desire 310
7. Moto G (ako nađem)
Unapred zahvalan
Re: Одг: L70 ili Core ili neki treći?
Moto g(od 16)
M2
L70
To bi bio moj redosled
M2
L70
To bi bio moj redosled
Re: L70 ili Core ili neki treći?
Hvala. Moto G samo ako nađem, mada tražio sam u mom gradu (Vranje) nov nema samo preko oglasa.
Najverovatnije ili L70 ili M2, mada ne igram igrice pa mislim da i L70 može da mi zavrži posao.
Kako ću koristiti telefon: 2-3 poziva dnevno, malo poruke, društvene mreže, viber, skype, surf intrenetom, dok igice NEĆU igrati.
Da li L70 to može ispuniti da ne bacam pare na M2?

Najverovatnije ili L70 ili M2, mada ne igram igrice pa mislim da i L70 može da mi zavrži posao.
Kako ću koristiti telefon: 2-3 poziva dnevno, malo poruke, društvene mreže, viber, skype, surf intrenetom, dok igice NEĆU igrati.
Da li L70 to može ispuniti da ne bacam pare na M2?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Gde ima legalno M2 za 200€? L70 vidim da je 20 hiljada i sitno, ali M2 je 35 000.
Za te potrebe manje vise sa bilo kojim telefonom ne bi pogresio. Ako vec planiras skype pogledaj da nadjes neki sa 1.3/2mpx prednjom kamerom, ali i vga ce ti vraiti posao
Jesi li razmisljao o Samsung Galaxy s4 mini?Ah ipak si rekao neces polovne...Ali u Vranju ces tesko naci nesto (i ja sam iz Vranja xD).Pa mozes naci Xperiu T.Telefon je odlican zaista.Za Skype pogledaj S2 plus...Imas i Xperiu Ion takodje .

Pa sad ne znam da li je legalno ali mobilnionline.com m2 za 203 evra....psyhound napisao:Gde ima legalno M2 za 200€?

Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 22:46, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni. Potrudi se da ispravno koristis kodove za citat.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni. Potrudi se da ispravno koristis kodove za citat.
Uhh, al ste se vi raspisali.... A mene nigde.
Realno M2 i nema mislio sam pokušati naći, ali ide bogami vrlo teško.
Znači mislite da za te potrebe i L70 završava posao?
Može li neko opšte mišljenje o njemu?
Jer imao neko prilike da ga koristi? Kako vam se čini po specifikacijama?
Čitam neke recenzije i ljudi kažu da je odličan mid-range-phone.
Koliko je pouzdana kupovina istog u Win Win-u i posle da uzmem Mix Net M u MTS-u?
Šta mislite o tome?
Unapred zahvalan

Realno M2 i nema mislio sam pokušati naći, ali ide bogami vrlo teško.

Znači mislite da za te potrebe i L70 završava posao?
Može li neko opšte mišljenje o njemu?

Jer imao neko prilike da ga koristi? Kako vam se čini po specifikacijama?
Čitam neke recenzije i ljudi kažu da je odličan mid-range-phone.
Koliko je pouzdana kupovina istog u Win Win-u i posle da uzmem Mix Net M u MTS-u?
Šta mislite o tome?
Unapred zahvalan
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ti bi uzeo telefon u winwin-u a onda bi paket u mts sa popustom? Iskreno, mislim da ti i nije baš najpametnije. Ok, dobićeš garanciju 2 godine, ali ćeš dati mnogo više para u odnosu na telefon sa kupujem prodajem uz 6 meseci garancije.
Zašto ne pogledaš i oglase? Ljudi prodaju nove telefone koji su uzeti uz pakete. Tako ćeš dobiti i garanciju 2 godine i telefon za manje para.
Zašto ne pogledaš i oglase? Ljudi prodaju nove telefone koji su uzeti uz pakete. Tako ćeš dobiti i garanciju 2 godine i telefon za manje para.
U potpunosti se slazem sa Azimuth-om.Mislim da ces taj L70 naci za duplo manji novac.
Dobro mi radi matematika
Na kupujem prodajem sam nasao l70 uzet u vipu cena 120 evra,dok je u mts-u 27 000 dinara
E i taj uzet u vipu je takodje nov kupljen pre nekoliko dana ali opet... 5 like-a i 1 disslike .....
Dobro mi radi matematika

Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 22:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
Rezlog: Nikada ne pisi postove jedan za drugim, koristi opciju izmeni.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
STEFOX, Nov L70 je oko 140-150 evra i to mu je i realna cena, besmisleno je davati više od toga. Definitivno pogledaj oglase, ljudi podaju telefone kupljene kod operatera, samim time, ako kupiš takav model, dobijaš legalnu garanciju operatera, a pritom kupiš telefon za njegovu realnu cenu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Znemanja je u pravu.Samo prati oglase i naici ces na pravi.Ili ako zelis dacu ti na pp proverenog prodavca iz nisa,salje na kucnu adresu...Kod njega naruci i za nekih 140 evra ces dobiti svoj nov l70, sa nesto manjom garancijom ali ako nesto nije u redu sa telefonom to ce se desiti ili posle 2 godine ili u prvih 2-3 meseca veruj mi :)Imam iskustva.
I za taj novac imas L9 koji je perfektan telefon . Moze se i naci S2 plus za oko 150 evra.Taj telefon je legenda Samsunga
I za taj novac imas L9 koji je perfektan telefon . Moze se i naci S2 plus za oko 150 evra.Taj telefon je legenda Samsunga

Polako sa postovima lazare, unisti forum covece
HAHAHAHAh mene neces videti 2 dana ali kad krenem ne mogu da se zaustavim.... 

Poslednja izmena od Lobachewsky u Čet, 26. Jun 2014. 23:11, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Treba pomoc?
Rezlog: Treba pomoc?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
LG L70 odlicna kupovina za 110-20€ koliko je u oglasima na kp ili ovde. I desire 310 nije los ali mu je veliki nedostak blic kojeg nema. Mozda naleti neki,desire 500 za 140-50€ nov i on je pristojan telefon ali malo skuplji od L70
Desire 310 je ocajan.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma Lumia 820, bre! 

Hvala svima. Uzecu preko oglasa.
MOZE LOCK OVE TEME! ODLUCIO SAM! HVALA SVIMA NA POMOCI!
MOZE LOCK OVE TEME! ODLUCIO SAM! HVALA SVIMA NA POMOCI!
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
E nisam video kao radi desire 310. Samo po spec ali u startu sto se mene tice otpada jer nema blic
Ja imam teoriju da 310 nije pravio HTC vec neki shj kinez. Izrada nula, ekran katastrofa, interfejs malo sense malo vanila android. Da ne spamujem vise...