S3 ili S4 mini

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mikic008
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2014. 19:43
:: L9

S3 ili S4 mini

Post od mikic008 »

Planiram da uzmem polovan telefon iz naslova pa ako mozete da mi pomognete bio bih vam zahvalan svakom sugestijom. Do sad sam imao LG L9 (verzija P760) pa planiram da promenim telefon a ova dva modela su u slicnom cenovnom rangu. Ako imate jos koji model slobodno predlozite. :)

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Re: S3 ili S4 mini

Post od georg »

Dosta su podeljena misljenja ovde na forumu izmedju ta 2 modela, tako da ces od jednih dobiti preporuku za jedan, od drugih za drugi model. Oba telefona su odlicna, zavisi da li ti treba veci ili manji ekran. Ima jos nekih sitnih razlika sem velicine, ali nisu mnogo znacajne, a i zavisi koja su tvoja ocekivanja od telefona, nisi naveo sta ti je bitno kod telefona... Tako da, napisi neke kriterijume koje telefon treba da ispuni, pa ces dobiti konkretniji odgovor...

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

S3 je za mene bolje :-) ali ako uzinas s3,uzmi verziju sa 2 giga rama i miran si ;-)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Navedi koje su ti preferencije, šta ti je bitno, to je potrebno da uradiš da bismo mogli da ti predložimo adekvatan uređaj.Inače u dilemi S4mini & S3, ja bih išao na S3, jeste malo stariji model, ali u odnosu na S4 mini ima veći ekran, bolju rezoluciju, jači procesor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

mikic008
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mikic008 »

Kriterijumi, to je dobro pitanje. Pa bitna mi je kamera pre svega i mozda jasnoca slika nocu(ne znam ciji je blic bolji), druga stvar je baterija (znam da svi pametni tel na android platformi drze oko 1 dan ali mora sigurno da postoji neka razlika makar bila i minimalna), treca stvar je to da bih voleo da tel koji uzmem dobije abdejt na 4.4 kitkat. Sad sto se tice brzine telefona ja mislim da nema neke razlike i ako je s3 ima quad a s4 mini dual core. Da i da napomenem da imam dosta aplikacija na tel i da mi je ram od 1gb trenutno na L9 mali.

PS Kad kazem s3 mislim na i9305 ili 9301, jer nisam siguran da ce 9300 dobiti nadogradnju na 4.4.

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 17. Jun 2014. 23:20
:: Capriolo Adrenalin

Post od Lazar2212 »

Posedovao oba,s4 mini svakako,veruj mi.Mada ni s3 nije los.A Xperia ZR??? Na kp sam video nov za 205 e?!

mikic008
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mikic008 »

Razmisljao sam i o njemu ali nisam siguran kakav je, deluje mi nekako kao igracka. Mislim da su ova 2 modela kvalitetnija. Reci mi kako te sluzila baterija posto si imao oba modela i eventualni da mi kazes neke njihove mane po tebi sta su?

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Lazar2212 »

Baterije su slicno drzale,tu su negde.Bilo koji da uzmes neces pogresiti,mada mislim da je mini bolji...Dobio kitkat odavno,prosto leti. Po cemu mislis da su s3 i mini kvalitetniji???Telefon je korak ispred ovih samsunga.I ja bih ga uzeo ali ne znam ni sam zasto sam uzeo s4 mini :D A da pogledas G2 mini? Ili L90,posto su to skoro isti telefoni,odlicna baterija,brzi,oba teraju kit kat ako ti je to bitno.Ali ako hoces da ubacujes custom romove bezi od ovih lg-eva,s3 ima najvise custom romova.
Ja to gledam ovako:Ako hoces da ustedis uzmi L90 ili G2 mini koji imaju bolju bateriju od samsunga,ako zelis da se igras sa romovima s3,ako hoces malcice brzi od s3 onda s4 mini.Ako hoces jos bolje ZR :D

Bandicoot
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2012. 12:21
:: S6 edge plus
:: S9 plus

Post od Bandicoot »

Svasta moze da se cuje.. xperia Zr deluje kao igracka pored s3 i s4 mini? Moja preporuka je ZR bolji je od oba navedena samsunga.

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Lazar2212 »

Ma mozda covek nece Sony,mozda je Samsung fanboy,ko zna :D Mada ako volis da igras novije igrice,uzimaj ZR bolji GPU od ostalih navedenih :)

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Da sam na tvom mestu razmotrio bi i p6 :-) po meni najlepsi fon na trzistu cak mi lepsi i od iphone

Lazar2212
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Lazar2212 »

Jeste lep,ali baterija uzas .

mikic008
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mikic008 »

Ne uzimam ga za igrice, to nisam nikad ni igrao na bilo kom fonu a takodje nisam imao nikad nijedn samsung tako da nisam njihov fan. U sony sam se bio raocarao (duga je prica) a lg ne bih ponovo uzimao posle L9 i ako se mnogo dobro pokazao (bolji fon nisam imao od njega). Kod mene je skoro 2 godine i bez ijednog baga, svakom prosecnom korisniku bih ga toplo preporucio. A da se sad malo koncentrisemo na kamere, sta mislite koji pravi bolje slike?

georg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Nov 2013. 09:18
:: ::::

Post od georg »

Lazar2212, gde si video zr za 205e? Baci link. mikic008, rekao bih da nisi vican rutovanju i cackanja oko sistema, u tom slucaju idi na s4 mini jer on ima zvanican kitkat.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Koji god da uzmes od ta dva dobices dobar prelaz sa L9 koji nema neki harver a ni ostale funkcije posebne,S3 ima veci ekran i bolju kameru,a ovaj noviji procesor i malo vise rama.Sve u svemu ja bi isao na S3.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori