E ovako , treba mi pomoc oko kupovine telefona do 140e Gledao sam na kp i uglavnom se ponavljaju telefoni tako da mi je izbor pao na Lumiu 625, Lg l70 i Alcatel idol 2 mini Koji je po vama najbolji ? Bitna mi je kamera, da ne koci i da baterija traje bar ceo dan, Ako imate jos neki predlog recite
kanvu95, Bez ikakve sumnje LG L70, odličan telefon, za taj novac daje zaista puno, jako dobar displej, kvalitetna izrade, po meni odličan dizajn, solidna kamera. Pored svega dolazi sa 4.4.2 KitKat iteracijom androida.
Iz ličnog iskustva - Lumia 820. Jači procesor (1500), ekran AMOLED, jača kamera (8.0), RAM 1GB sa WP je kao 2GB kod androida, zamenljiva baterija, podržava bežično punjenje... Može se naći u oglasima za te pare star 2-3 meseca dobro očuvan, sa garancijom. Jedna od boljih Lumia što se tiče nekvarljivosti.
I od mene glas za Lumiu 820,ima za te pare,a bolji je od 625.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Zasto niko ne predlaze alcatel ? ima dobre specifikacije bar na papiru, ne znam kako se pokazao,cini mi se jaci od lg-a
Ne bih lumiu 820 jer sam imao losa iskustva sa njom ,pala mi je za pola metra visine i pukao je display :/ morao sam je baciti
E pa sad... Al' ti je lose iskustvo. Jednostavno si bio baksuz i to je. Mojoj devojci Xperia Ray pala sa skoro 2m i ima par ogrebotinica, a mojoj sestri sa kafe stocica i display otisao u 1000 parcica.
Ma kakav L70! Snapdragon 200?!
Lumia 625, ako ti 820 ne lezi. Dual Core Krait, 8GB interne, jaci cipset, 1080p video... L70 jedino ako ti je bitan android.
Nemam toliko para za taj lg i ne hvale ga nesto po sajtovima sve vise razmisljam o Alcatelu ahaha ,imam lumiu sada i nekako mi sve aplikacije bolje rade na androidu nego na wp-u
Bas sam danas uporedio u telenoru L70 I idol mini 2.Idol ima mnogo bolji ekran a dizajn telefona je daleko bolji,malo podseća na iPhone,baš je fin tanak.
Ne verujem da mu je kamera mnogo lošija ako uopšte od L70.
LG ima prednost samo u kit katu I knock kode što mi iskreno nije bolje od dobrog ekrana.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.