se k750i vs nokia 6630

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ALO !? :angry: Ne znam ni shta ste pisali ali ni ne zanima me jer ovakvih tema vec ima tako da prestanite da se prepucavate... :disgust: A ova tema bi mogla ili pod LOCK ili delete...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@blade_bre: slika nije neka ali problem je u tome sto jedna od 100 ispadaju tako (cim ima manje svetla odma ISO 800 i vishe pa su slike prepune shuma). Slikao sam sa telefonom oko 200 slika (ja, licno) i ostajem pri tome da kamera moze da pravi OK slike ali zahteva jako mnogo svetla, u ostalim trenucima je bolje da je ne startujete uopste. (6680 blic koji je dosta jak tako da ovo ne vazi za 6680). nvm...

@dexter: LOCK BRE !
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Nevermind.

Ja sam sasvim zadovoljan. Od prilike svaka 4-ta,5-ta ne ispadne kako treba. Malo si ti preterao.

Ovaj spasa se ne javlja. Dzabe smo se prepirali!.
...shit happens... keep d smile!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Blade_bre ako ti nazivas ovo dobrom slikom,je ti vidis zutilo,shum,necu vise da se svadjam,kamera od 6630,nije za pravljenje slika.

LOCK
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Sta je vama!? Koji su vasi sistemi vrednosti !?!? Pa necu izdradjivati 30x20 !!! Sto teras mak na konac! Slika je OK!!! Ne lupaj! Nije kao sa digitalca,ali je sasvim ok kvalitet za pregledanje i za izradu do 10x15,a i ko josh izradjuje u vecem formatu!!!
...shit happens... keep d smile!

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

niste dzabe, tu sam ja. citam sve sta pisete i mislim da cu da kupim k750, jedan moj drug je sad kupio 6630 i da kazem nisam odusevljen nesto posebno. slike jesu dobre ali ako su na 6630 takve mogud da zamislim kakve su na k750i, a sto se tice pregled slike ipak zavisi od velicinu slike, oko 300kb otvara oko nesto vise od 1sek (1-2sej). Symbian hmm mislim da mi je to nepotrebno, sta ce mi svi ti programi (pregled slike ovako ili onako, jedan drugi treci mp3 player itd...) sve mi je to nepotrebno sigurno ima i neki korisni program ali....

Kod 6630 me je odusevila velicina displeja, pustio mi je simsonove da gledam....pitam se kako bi se to na k750i videlo (mislim uopste klipovi itd.) dali je moguce vodoravno gledati klipove na k750i kao na 6630

k750i nisam imao prilike da vidim tako da nemogu da uporedim ta dva telefona.

tako da iz vase price k750i ima 85% sanse da bude moj :)

valjda ovde ima vise od 100 karaktera :))

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

K750i jeste verovatno nekom bolji telefon a nekom opet nije...zavisi od ukusa i potreba...sto se tice ovih obnavljanja starih tema (a ima ih verovatno 1000) mislim da bi neko trebalo da se pozabavi azuriranjem malo vise...ipak ima novih korisnika koji ne znaju da "koriste" forum kao neko ko je ovde duze vreme...pozz i lock 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Slika 10x15 sa 6630 slikana u dobrim uslovima,na dnevnom svetlu je odlicna.U losim uslovima,nocu nema te kamere na mobilnom telefonu koja ce dati zadovoljavajuci kvalitet.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@spasa: mali je display od k750 da bi gledao simpsonove, ali za kratke klipove i tako neke zezancije kao sto su "ciga car" i josh neke stvari je dobro. k750 pusta 3gp i mp4 format. 3gp ima jako losh framerate tako da ti ja preporucujem da sve sto stavish, da stavish u mp4 "google > mp4converter".
Slike slikane sa k750 mozesh da nadjesh ovde i ovde. Nadam se da si video sliku sto sam ja okacio, ako nisi onda evo ti ponovo slika.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

$h@de
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Jan 2006. 20:43

Post od $h@de »

Braco mobilasi Stop
Dosta je bilo referata koji imaju samo kontra efekat jer u njima pisete svasta.[ne svi]
Mislim da ovo ide u lock

SlikaLock
.:Mess with the best, die like the rest:.

Daddy_Yankee
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Jun 2006. 13:40
Kontakt:

Post od Daddy_Yankee »

N 6630 IS THE BEST

Slika

LOCK

Slika
You can run, but you can't hide!

Odgovori