6680 vs n70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

6680 vs n70

Post od hellboy_90 »

znaci ne pitam ko je bolji nego da li si po vama vise isplati dati stotinak € vise za n70...

ako je bila ova tema izvinjavam se...

pozdrav :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

svidja mi se ova tema samo ne mogu da komentarisem posto N70 nisam ni video...inace,ako su slike slikane kamerom N70 i priblizno dobre kao na K750i onda bih ja dao te pare kolika je razlika...pozz 8)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

dobro je da se nekom svidela neka moja tema u poslednje vreme... :D
ne znam kakve su slike na kompu, ali su ok na fonu...
ovako: mogu da menjam moju 7710 za 6680+50€ ili da trazim dalje n70 pa na sta naletim pa sam zbog toba postavio ovu temu...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

kazem ti da nisam bas prava osoba za komentarisanje tvoje teme ali svidja mi se posto je i meni "neki cilj" mozda N70...ima nesto u tom telefonu sto me je privuklo iako (po ko zna koji put ovo govorim) imam K750i...pozz 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

6680 definitivno. Prednost n80 je kamera, nova verzija symbiana i, i,... i nista vishe (ustvari ima vishe interne memorije ali to je nebitno jer i onako imas karticu i sve sto stavljash stavljash na karticu). N6680 je stvarno strava fon, uzmi ga. Nego 7610+50 evra a ne 7710.

Ja mislim da ne vredi tih 100 evra vishe jer pored bolje kamere ne pruzi nista posebno.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Dario (asdf), nadam se da misliš na n70 a ne n80 8)
hellboy_90, ne isplati se ta razlika, čačkala oba telefona... :wink:
Ili uzmi 6680, ili sačekaj n80 :wink: :)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Slazem se sa Zokom nikako se ne isplati tolika razlika u ceni...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

slazhem se sa ovim shto su rekli da se ne isplati , razlika je u boljoj kameri koju posjeduje n70 , u vishe ugradjene memorije u n70 (25 mb vishe) , bolji bluetooth , noviji symbian , sve ovo ide na stranu n70 , medjutim dati 100e samo za kameru , jer meni je to ovdje jedino i bitno , BT mi je dobar i ovaj v1.2 , imam proshirivu mem. pa mi onih 25mb i nije mnogo bitno , a shto se tiche novijeg symbiana , sve shto mozhe v8.1 mozhe i v8.0 , znachi glavna razlika je u kameri , a mislim da ta kamera ne vrijedi nekih 100e , skupi josh kesha i kupi digitalac. :disgust: :P :wink: :) :D :lol:

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Razlika se ne isplati, ali onda se ne isplati ni 6680 jer je bolje uzeti 6630, tako da ova osnova ne isplati se i ne stoji. :wink:

Imam n70 već 4mj, imao sam 6630 skoro godinu dana i 6680 nekih 10ak dana i ja neku veliku razliku između ovih modela ne vidim, sem te druge kamere.

Ali ipak ima nešto, interfejs na n70 je ljepši, zbog novije verzije symbiana, kamera je vidno bolja, galerija je uradjena izvrsno, ima dobar editor videa i slika već ubačen, video u mp4 formatu je zaista iskoristiv kad se prebaci na komp, oznaka n70 me očarava, a i ribe dobro reaguju na n70 :D :D Bitno je i to da dobro drži cijenu i uvijk će je držati baš zbog te N oznake.

Osnovni nedostatak na n70 je mala tastatura, potrebno je navikavanje kao kod 7610, ali je ipak premalena za nekog ko ima deblje prste, displej je isti, zvučnik malo jači na n70, zvuk podjednako "ružan"

U osnovi da ne bude zabune n70 nije mnogo bolji od 6680 ali ipak jest bolji, a što se tiče isplativosti sve zavisi od dubine tvog džepa 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Zoka jadna ona N70 koliko smo je chachkali... :D

Inache N70 je super fon ali za tih stotinak evra ne znam...Svidja mi se N70 i verovatno bih i dao tih stotinak evra ali to je subjektivno mishljenje a objektivno i ne verujem bash... 8)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

ljudi! pa mislim :) ja sam ovde podosta pa ste mogli da primetite da sam imao 6600 pa 6630 pa sada imam 7710, a ne 7610 :) hahaha

sada stvarno nemam pojma jedni kazu jedno drugi drugo... ne znam da li da sada menjam za 6680 da cekam n70? sta ako ne nadjem ni jedan n70? :D malo nelogicno, ali stvarno je tesko. ja telefon prodajem (menjam) skoro mesec dana i nisam uspeo da ga zamenim za n70 (ali imao sam razne ponude)...

hvala vam na pomoci i samo nastavite, pratim ja...

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Dexter, da, da, jadna Docina n70 posle nas dvoje 8) :D
hellboy_90, to često menjanje telefona ti se nikako ne isplati, bar ja tako mislim :wink: :)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

pa ono... i ne isplati se :) i bas iz tog razloga hocu da nadjem jedan telefon koji cu koristiti dok se ne pokvari pa vas bas zato i pitam

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E onda lepo sacekaj da stigne N80,i ja nju cekam uz 6680 i ako bude lepo odradjena i kvalitetne izrade,koristicu je dok se ne pokvari!
Ako ipak hoces da menjas 7710 do tada,preporucujem 6680 i neku 256MB-512MB memorijsku,i opet neces prici ni blizu cene 6680+FM radio,pardon,mislio sam N70! :lol:
Pozdrav 8)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

pazi ja imam 256 mb... tako da...
Lomnica_city, da li si ti isprobavao i n70? da li mislis da je to cisto bacanje para? vrlo mi je bitan tvoj odgovor, ali budi potpuno objektivan...
pozz! :wink:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Razlika u ceni se izgleda ne isplati,kao sto rekose gore,ali ja bih ipak UZEO n70. Sexy je! Ako mozes da ga priustis,sto da ne.

U krajnjem slucaju,blizi se momenat kada ce izaci aZdAje koje gledamo na netu vec mesecima. N80 je fina stvar,eto,mada "jos bolja" (kako kome jel') je p990,ne znam koliko te to zanima,ali posto imas 7710,mozda ti je interesantno.
Sacekaj jos mesec dana,nije ti frka koliko vidim,pa kad se pojavi sta se vec bude pojavilo,onda biraj. poz
...shit happens... keep d smile!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne mogu ti mirna srca preporuciti nesto 100 eura skuplje,jednostavno mislim da ne vredi tolike razlike,kad dodje na 40-50 eura razlike onda moze,sve preko toga ne vredi!Od svih razlika video je i dalje slab za neku korist,vise interne memorije opet ne znaci mnogo sada kad svi imaju memorijske kartice velikog kapaciteta i interna memorija sluzi samo za neke sitnice,FM radio opet ne vredi tolike razlike jer je retko kome znacajan,malo veci format slika istog kvaliteta opet ne znaci nesto jer je isti CMOS cip...! :roll:
Sve mi se cini da prosto zelis da ti neko preporuci N70 jer ti se svidja,ali nije to to,ima jos manju tastaturu od,ionako male,na 6680,to sam zaboravio da dodam...
Ja bih ipak sacekao jos malo za N80,na stranim forumima pominju pustanje u prodaju od strane Vodafona i ostalih pocetkom iduceg meseca,a cim izadje tamo znas i sam koliko im treba da dodje i kod nas,a za mesec-dva ce sici i na neku normalnu cenu,tako da... CEKAJ!!
Pozdrav 8)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Ne vredi ti da cekas N80,jer kada se on pojavi pored ogromne cene,manjaka potrebnih aplikacija i nedoradjenog softvera sa decijim bolestima,u najavi ce biti N-92 prvi telefon koji hvata signal sa zemaljskih tv repetitora(na ovogodisnjem Cebitu posetioci su gledali 3 kanala)i ko zna sta jos.Vredi da se saceka(i ja to cekam)da izlazak novih modela obori cenu starih.Posle izlaske N80 cena pada za N-70 i onda vredi kupiti.Dakle,sacekajmo za n-70

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ali ce ipak za par meseci izaci par zakrpa softvera i N80 ce biti mnoooogo bolji telefon od N70 i ako mu cena do Jula padne na 400-tinak eura,kupicu ga i to preporucujem svakom!Do leta ce N70 vec biti prosecan telefon i sigurno nece kostati vise od 220-250 eura!
Pozdrav 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

@lomnica sity-a kakav ce taj senzor imati N80 za razliku od N70? iskreno mislim da nece biti neke razlike,iako je rezolucija veca,u kvalitetu slike sve dok neki proizvodjac (verovatno nokija) ne napravi "bum" sa nekim "space" modelom... P.S pitanje nije bilo ironicno,stvarno me zanima ako neko zna .. .pozz 8)

Odgovori