Koji od najjacih telefona iz mts-a?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: Koji od najjacih telefona iz mts-a?
Sacekaj svakako note4 ako nigde ne gori
Svakako najkompletniji uredjaj a i veci je od s5/z2 sto je prednost po meni

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Retko ko će moći da parira Note 4, ali dok dođe kod nas zvanično, dok mu padne cena na neku razumnu... 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Sačekao bih note 4. Mislim da je vredan čekanja, bolje uzeti najnoviji model i biti miran na duže staze. Meni lično note 4 privlači jedino pažnju, od novih modela.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Po meni ipak najbolja opcija je da sad uzme iz MTS najskuplji fon koji može za neku sitnu doplatu i proda, uzme pare i čeka Note 4 ili kupi trojku. Mislim da i kad dođe N4 u MTS, da će mu simfree kupovina iz oglasa biti isplativija, nego doplata u MTS.
Da, to uopšte nije loša varijanta...ako sada ne mogu da dobijem note, to ce i da se desi..
Ali ako mi obećaju 4ku čim dodje, onda neću da se cimam..nju bi svakako morali da daju za dinar ili neku smešnu doplatu uz najjači poslovni paket na koji bih se svejedno obavezao, tako da bi to bila ok varijanta..
U suštini, svede se na to da ili sada dobijem note ili ga čekam..jednostavno me ovi ostali telefoni nisu previše oduševili niti mi nude nesto spektakularno više od sadašnjeg one x-a..
Čim budem porazgovaraju sa menadžerom u mts-u javljam ako bude novih informacija
Ali ako mi obećaju 4ku čim dodje, onda neću da se cimam..nju bi svakako morali da daju za dinar ili neku smešnu doplatu uz najjači poslovni paket na koji bih se svejedno obavezao, tako da bi to bila ok varijanta..
U suštini, svede se na to da ili sada dobijem note ili ga čekam..jednostavno me ovi ostali telefoni nisu previše oduševili niti mi nude nesto spektakularno više od sadašnjeg one x-a..
Čim budem porazgovaraju sa menadžerom u mts-u javljam ako bude novih informacija

- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ako si vec zagrejan za Note seriju...cekaj Note4...sigurno ces se.oduseviti jer ne prelazis sa note 3 na note 4...vredi cekati u tvom slucaju...naravno ako.ti se isplati cekati vremenski i finansijski...
Huawei
- slavisaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
- :: Huawei Mate 10 Pro
A ta Note 4 serija ima manu, moze da se stavi presavijeni papir izmedju kucista i displeja, jedino ako to nisu neki otvori za ventilaciju 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
To je da vazdusno hladjenje,nista bre ne znate
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
- El Laki
- Prijatelj foruma
@john onda čekaj n4 i kraj priče 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Kada se ugreje namestis lepo usta dunes u daj prorez,al jace malo i nastavis dalje
Ja ovaj moj note 3 kada krene da se greje moram odmorim,da sam znao za taj siber kod note 4 uvaljao bi ovaj moj i cekao note 4,sada je vec kasno,pale cene
Ja ovaj moj note 3 kada krene da se greje moram odmorim,da sam znao za taj siber kod note 4 uvaljao bi ovaj moj i cekao note 4,sada je vec kasno,pale cene
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- El Laki
- Prijatelj foruma
@kvaka mislim da će model za američko tržište imati tečno hlađenje, ali nije proverena informacija.. Ako je tako, valjalo bi se dokopati tog primerka, da se ne mučiš da duvaš stalno..
Hahahahahaha
Ja cu probati da izvučem sada odmah trojku, jer ne znam koliko ce sve dodatne stvarcice na cetvorci da mi znače..ali ako ne daju note 3, uzmem s5 ili g3 i prodam ih i čekam note 4 na oglasima
Jeste note 4 nesto najbolje sto ce izaći uskoro, ali note 3 će mi odraditi sve sto mi treba u naredne 2 godine, ako ne i više..tako da ako mi kažu da za četvorku moram da čekam 2 meseca i da mi zalepe neku nenormlanu cifru, mogu da zaborave na mene..
Ići cu ovih dana do menadžera pa ćemo videti šta ce imati da kaže i predlozi..
Ja cu probati da izvučem sada odmah trojku, jer ne znam koliko ce sve dodatne stvarcice na cetvorci da mi znače..ali ako ne daju note 3, uzmem s5 ili g3 i prodam ih i čekam note 4 na oglasima

Jeste note 4 nesto najbolje sto ce izaći uskoro, ali note 3 će mi odraditi sve sto mi treba u naredne 2 godine, ako ne i više..tako da ako mi kažu da za četvorku moram da čekam 2 meseca i da mi zalepe neku nenormlanu cifru, mogu da zaborave na mene..
Ići cu ovih dana do menadžera pa ćemo videti šta ce imati da kaže i predlozi..
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Najbolje je možda sačekati da prođu te prve količine, to što se priča za taj luft da mogu da stanu papir i vizit karta, ne znam koliko je sve to sa namerom odrađeno ili je greška u prvoj turi, kao kod Apple-a savijanje.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Što reče Joca, ako i kod nas dođe ta felerična prva serija, onda bi se moglo odužiti tvoje čekanje na bar još mesec dana jer neće tako brzo planuti u početku. Možda da ipak juriš Note 3, jer ako nisi neki hsrdcore korisnik nemaš toliko koristi od N4 u odnosu na trojku. Plus čekanje..
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Note 3 može svačije potrebe da zadovolji u narednih 2 godine. Tako da ako možeš da izvučeš od mt:s-a Note3, uzimaj to i uživaj.
Poslednja izmena od znemanja u Uto, 30. Sep 2014. 16:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Note3 će još dugo da se vozi uopšte ...bice on još dugo aktuelan...
Bićeš u svakom slučaju prezadovoljan i služiće te narednih 2god bez problema...
Bićeš u svakom slučaju prezadovoljan i služiće te narednih 2god bez problema...
Huawei
Pa da, to je i neki moj rezon...
Definitivno idem na note 3...ako njega ne mogu da dobijem, onda ide ona varijanta sto sam gore spomenuo - g3 ili s5 za prodaju pa cu ili odmah note 3 da uzmem ili da se strpim za note 4 ako se pokaže dobro kada dodje
Definitivno idem na note 3...ako njega ne mogu da dobijem, onda ide ona varijanta sto sam gore spomenuo - g3 ili s5 za prodaju pa cu ili odmah note 3 da uzmem ili da se strpim za note 4 ako se pokaže dobro kada dodje

- El Laki
- Prijatelj foruma
Ma nabaviće MTS trojku, popularan je to telefon, pogotovo što četvorku neće videti pre novembra
I ja mislim da hoće..
U krajnjem slučaju, zakljucicu ugovor u hendiju, oni mi rekoše da pravna lica mogu i kod njih da zakljuce ugovor, a oni imaju note 3
U krajnjem slučaju, zakljucicu ugovor u hendiju, oni mi rekoše da pravna lica mogu i kod njih da zakljuce ugovor, a oni imaju note 3