Galaxy S3 ili Iphone 5

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Zveki54
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Feb 2011. 08:19
:: Iphone SE

Galaxy S3 ili Iphone 5

Post od Zveki54 »

Interesuje me vase misljenje, koristim S3 vec vise od godinu dana a android telefone vec nekih 4 god, i jednostavno mi je vec pomalo dosta androida pa bih promenio malo, windows telefoni mi se nikako ne svidjaju, tako da ostaje samo iphone varijanta, gledao sam 5-icu i deluje mi skroz ok ali bih voleo da cujem misljenje nekoga ko se bolje razume... ;) inace telefon koristim uglavnom za pozive, poruke(viber...), procitam novine i neke livescore apps i manje vise to je to, nije da sam od zahtevnih korisnika...

Hvala vam svima unapred.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Одг: Galaxy S3 ili Iphone 5

Post od acamatic »

U svakom slučaju obnova je super ako ide ka boljem uređaju. Pošto kažeš da koristiš dugo os android a imaš uslova za kupovinu iPhone-a onda što da ne kupiš. U svakom slučaju ip5 je bolji od S3. Što se tiče app ima ih i više nego market, mada pošto nisi neki zahtevan korisnik onda ti to i nije toliko važno. Izrada je po meni mnogo bolja, kvalitetnija na ip5 i o tome nema šta da se raspravlja. Iskren da budem da sam na tvom mestu ja bih prešao na ip5. Sada neka i neko drugi da svoje mišljenje..

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Galaxy S3 ili Iphone 5

Post od Azimuth »

Ajfon 5 gledaj da izbegavaš u crnoj varijanti jer su zasrali nešto pa se boja sa lajsne guli i zaista očajno izgleda tada tako šaren.
Novi iOS ne radi baš najbolje na njemu, prilično je osakaćen.
Ja bih ovde u ovu dilemu ubacio još i BB Z10 ili još bolje Z30.
Ako bi ostao na Androidu, onda na S5 ili Note seriju, totalno je drugačiji doživljaj od S3.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Slažem se sa Azimuth. Eventualnih ako imaš novca, pa da pogledaš 5s.

Z30 je odličan uređaj samo kad se navikneš na bb OS. Odličan dizajn, jak hardver. Dobar izbor svakako.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Ako finansije nisu problem bolje ti je kupi 5s.
On se ne bi trebao guliti mada da budes siguran idi na bijelu varijantu.
To aplikacija sto koristis imaces i vise nego dovoljno

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I5 nemoj da gledas. 5s ili 6 u svakom slucaju daju mnogo vise, ali i kostaju. Vidi koliko mozes finansijski da se ojadis, i delaj u tom pravcu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Zveki54
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Feb 2011. 08:19
:: Iphone SE

Post od Zveki54 »

Hvala svima, uzeo sam sinoc iphone 5 preko oglasa, star godinu dana, proverio sam imei i serijski br pre kupovine tako da je to ok, crne je boje i neverovatno ali apsolutno ni najmanju ogrebotinu nema osim jedne na displeju ali to je na foliji, tako da sam sa te strane prezadovoljan, 260e sam platio, mislim da sam dobro prosao... :)

Odgovori