Koja Xperia do 600 evra?
Koja Xperia do 600 evra?
Trebam pomoc....treba da biram telefon za rodjendam,meni se svidjaju Sony Xperia serija...ali koji je najbolji izbor?
Re: xperia
Koliko para, sta ocekujes od telefona, koji su ti prioriteti itd... Nisu mi jasni ljudi koji traze pomoc bez bilo kakvih podataka, nisu ovde ljudi vidoviti. Evo ja ti predlazem Sony Xperia Z3

max 600e,kupljen ce biti u Majamiju,koristim ga za posao najvise...dakle internet,slike,video,dakle veci ekran...na predhodnom sam razbila displej pa mozda i malo manje osetljiv na udare 

Ne mora baš taj model neka uzme Z2..
Kao što je kolega i rekao, daj da vidimo budžet, šta očekuješ od telefona, zašta ćeš prvenstvo da ga koristiš..
Kao što je kolega i rekao, daj da vidimo budžet, šta očekuješ od telefona, zašta ćeš prvenstvo da ga koristiš..
Za 600 eur uzmi Note 4 i nema razmisljanja. Koristice ti za posao samo tako, poseduje olovku koja je veoma korisna pogotovu ako si navela da ti treba za posao, kamera je najbolja trenutno od svih Android fona (mada je on fablet)
, baterija takodje na zavidnom nivou, izrada, da ne nabrajam vise, ako imas te pare uzimaj to i cao. Posto si zensko izvinjavamo se na malo ostrom 1 postu

Ako vec imas 600 keka spremno za telefon, onda se Z3 namece kao najbolji izbor. Osim ako u Majamiju nije skuplji od te cifre.
z3 preporuka,devojka pita za sony,ne razumem mozgove koji preporucuju note,htc samsung i slicno,znaci ako je navela sony onda joj to i preporucite,moj glas za z3
Devojka je rekla da joj se svidjaju Xperie a nije izrazito rekla samo Xperia. Sto da se ne preporuci, svako ima pravo na svoje misljenje. Posto sam samo ja naveo Note ocigledno aludiras ne mene, ocigledno ne citas postove od pocetka, ja sam prvo naveo Z3 ali je devojka rekla da je budzet 600eur a za te pare Note je bolje resenje a da i ja ne razumem mozgove koji se prave pametni

Opusteno, nemam vremena za raspravu itd....
minimoli:
1: Z3
2: Note 4 (ako velicina nije problem)
3: S5
4: Nokia Lumia 1520 (ako velicina nije problem)
5: Lg G3
6: Iphone 6

minimoli:
1: Z3
2: Note 4 (ako velicina nije problem)
3: S5
4: Nokia Lumia 1520 (ako velicina nije problem)
5: Lg G3
6: Iphone 6
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bata Bogdan ima ona para cim je budzet 600 eur, lako je za vas strance

- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Ako ti se baš sviđa Sony a budžet ti je 600€ onda je najlogičniji izbor Z3, u suprotnom, ako ne mora Sony onda svakako Note 4, najkompletniji je uređaj koji je trenutno na tržištu.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Po meni Z2, nema Z3 ništa spektakularno bolje, niti bilo šta što će njoj kao prosečnom korisniku napraviti bitnu razliku. Nema potrebe da baca pare na trojku.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Navela je da joj telefon treba za posao, veći ekran i da je spremna da izdvoji 600€, za sve navedeno bolji izbor od Note 4 ne postoji. 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Minimoli only Z2 or Z3,nothing else.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Note 4 je superiorniji od Z3, ipak je Note serija priča za sebe, ako baš mora sony onda Z3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Kad se već pazari u US of A nema dileme, Nexus 6, i budeš prva u Srbiji koja ga poseduje.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Jednostavno je. Note 4 je nešto najbolje što može da se uzme za taj novac, pa još da bude Snapdragon u njemu. Ako ne može ništa drugo osim Sony, onda je na tebi da prelomiš, da bi da ti ostane malo ili malo više pada posle kupovine telefona tj da li Z3 ili Z2. Male su razlike među njima, oba će završiti posao.