USA telefon cena - kvalitet

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: USA telefon cena - kvalitet

Post od Azimuth »

Mislim da je neko pisao vec na ovu temu. Racunari su tamo, koliko se secam te teme, osetno povoljniji. Mozda da razmisljas u tom pravcu.

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Post od Joxy »

Pretpostavljam da je tehnika povoljnija nego kod nas. Čuo sam da oni tamo imaju tzv "black friday" i "cyber monday" kada u radnjama ima velikih popusta i sve bude znatno jeftinije nego kod nas. E sad ne znam da li je to svakog petka i ponedeljka ili jednom u toku godine, mislim da je skoro bilo, prošle nedelje čini mi se. Znam sa drugog foruma da je neko pisao cene PS4 na taj "black friday", čini mi se oko 300-400$, mislim da u pakovanju nije samo konzola već i neka igra. Tako da sigurno ima jeftinijih stvari nego kod nas, najbolje bi bilo da pogledaš po netu cene u USA ili još bolje ako nekoga imaš tamo pa ga pitaj. ;)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Black friday je jednom godišnje, i za ovu godinu tek dolazi, ima na wiki da se vidi kada je.

Na jedan ili dva komada ti se i ne isplati previše jer moraš manje stvari nositi da nemaš problema. Najisplativije je uzeti bilo šta od apple-a. Ovako ostalo nije ništa specijalno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

^ Eto, onda je moja greška. Ima sve lepo na netu da se vidi.

mambo23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Nov 2014. 17:15
:: +38163318240

Post od mambo23 »

Da da cekam black friday, zato vec pravim uvertiru sta i kako. Pretpostavljao sam da je najbolje uzeti nesto od Apple-a. Sta predlazete a da je do nekih 200,300e? da li tablet ili nesto drugo? Narucio bih preko amazon npr, imam adresu u USA na koju ce da mi stigne..

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Re: Одг: USA telefon cena - kvalitet

Post od acamatic »

Pa vidi neku tehniku u svakom slučaju tebi je bitno samo kada preprodaješ da zaradiš na tome. E sad ne znam kakav bi ti profit bio na tabletima, ja bih iskreno pogledao i neki sony ps4,ako je povoljan pa da ga uzmeš, jer ovde su kod skuplji. Sada mi je malo na pamet i neke sluške kvalitetne možeš da uzmeš.. To su neki primeri..

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Joxy »

Može svašta tamo da se pogleda i pazari. :)

mambo23
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Nov 2014. 17:15
:: +38163318240

Post od mambo23 »

Jel ima neko neki predlog za kvalitetan tablet ili Amazon Kindle, Nook? koju verziju uzeti sta kako?

Odgovori