POmozite koji fon!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2006. 00:00

Post od points »

6630 je već pomalo zastario
pts

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

kako mislish zastario , telefon je star oko 2 godine , ali mnogo pruzha , ima sve shto je korisniku potrebno , kada uzmesh njega i npr. n70 i uporedish , vidjet chesh da n70 uopshte ne pruzha mnogo vishe od 6630 , osim mozhda bolje kamere , novijeg symbiana , blica i boljeg displeja , a meni od ovoga navedenog najbitnija mi je kamera i blic , dosplej bez obzira na broj boja je dobar na 6630 , shto se tiche sybmiana , skoro sve shto mozhe symbian 8.1 mozhe i 8.0 , tako da se nebih slozhio sa tvojom tvrdnjom , 6630 je bash OK telefon 8) :wink: :) :D :lol:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Za one koje vole symbian S60, 6630 je ODLICAN TELEFON. Tako jeftin a tako dobar (tj. nije bash jeftin sam po sebi, ali u poredjenju sa drugim telefonima jeste. mislim 200 evra za telefon :dry: , malo je mnogo, ali sta cesh, zavisi kako stojish sa parama. u ovoj drzavi retko ko se moze hvaliti parama, ima naravno ljudi, ali ne na svakom coshku).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori