Doslo je vreme da menjam moj HTC desire x. izbor je pao na ov dva modela, sudeci po trenutnoj ponudi u Telenoru. Ukoliko od 1.12 ne ubace neki HTC srednjeg ranga u ponudu, definitivno uzimam jedan od ova dva? koje bi bile prednosti i mane?
ono sto je meni bitno: trajanje baterije, kamera koja je solidna i ima opciju onog brzog slikanja (tipa vise slika za kratko vreme) - to je najvaznija stavka zbog posla, bitno mi je da ima onu LED lampicu za notifikaciju (nisam bs pratio, ali koliko sam shvatio ima modela koji ovo nemaju), ostalo sve manje vise uobicajeno, nisam neki power user, slabo slusam muziku, igrice ne igram uopste, malo neta, forumi, portali sa vestima, drustvene mreze.... to su stvari koje koristim, i da ima nade da me sluzi naredne bar dve godine, kao sto je bio slucaj sa ovim HTC-om...
svaka pomoc je dobro dosla, i da, ovo je jedina opcija - uzimanje preko operatora uz ugovor, i to kod telenora...
Lumia 735 ili Xperia M2
Re: Lumia 735 ili Xperia M2
Oba su odlična, ali lumia nema led notifikaciju.
735 ima bolju kameru,ali ipak odluci hoces li windows ili android,i ja sam birao izmedju ta dva,ali posto vec imam android uzemo sam lumiu, i nisam se pokajao,cak sta vise odlicna je od baterije do kamere,e sad znam da je potrazanja za tim modelom velika i da je skoro bio nestao u prodavnicama u bg,sada mozda opet imaju proveri.znaci prelomi ako vise volis android onda uzmi m2,ako ti je svejedno i bitno da je smart i tip ekrana, i slicno uzmi lumiu,ja sam kazem ti prelomio bio i uzeo 735 i veruj telefonce je bonbona
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da je Android i M2 mnogo bolje rešenje. Provereno dobar model, solidna kamera, odlična baterija, WP bih zaobišao još neko vreme, tek taj OS treba da se razvije.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lumia je bolje resenje bas sbog WP sistema, kao i kamere koja ima te opcije koje ti trebaju. Ako je LED za notifikacije obavezan, Lumia ispada iz igre. Mozda da vidis onda 830 koji ima Glance ekran...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ja bih bez dvoumljenja uzeo Lumiu 735, imao sam i WP i sad Android i definitivno mi je Windows bolje legao. Jeste da je ovo mozda subjektivno jer opet nekom je bitnije da ima vecu podsku aplikacija kao na Androidu ali eto, nadam se da sam malo pomogao prilikom izbora 

Festina lente.
Ja bih išao na M2. Telefon je proveren, ima odličnu bateriju, što je sale i pokazao u određenoj temi. Ima solidnu kameru, ima os Android koji si već koristio i znaš dosta/sve o njemu. Nekako wp meni treba da se još dokazuje i razvija, a i moram reći da je to M$ koji ja prezirem jer su mi uništili symbian, imam to pravo da kažem..