Zanimljiva diskusija.Ovde vidim (viewtopic.php?f=2&t=25083&start=2300 ) da Huawei ima 1% clanova.Zasto ne kupuju kada su tako kvalitetni i povoljni???Zasto predlazu drugima?Sta mogu da ponude osim izgleda?Koliki je procenat kvarova,mogucnost dalje prodaje,podrska..?Iz iskustva znam da neki modeli vise provode u servisu nego kod korisnika (i pomenuti i Zte).Clanovi sa dugogodisnjim stazom se secaju da smo pre 5 godina pisali o tome kako ce kinezi kvalitetom i cenom unistiti veliki Samsung,Sony,Htc..Bile su to samo zelje,Kineze kupuje uglavnom istocnjacka sirotinja.
blackwhite,nisi napisao da li zelis nov ili polovan,Sg3 je dobra kupovina,Lg i Htc takodje imaju povoljne a dobre modele.
,,Zenski,, telefon do 150-170 eu
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Re: ,,Zenski,, telefon do 150-170 eu
LG G2 Black,16GB
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Dao si link ka pogresnoj temi
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Coni, Vidiš, to je tvoj iskustvo, moje je krajnje pozitivno, čak nameravma da sa Samsunga pređem na trenutni flagship od Huaweia, Ascend Mate 7. Mislim da Huawei modeli itekako mogu da se porede i sa Samsungovim modeliam a da ne pričam o LG modelima. Devojka je prezadovoljna sa G630, nikakav lag, niti resetovanje niti gašenje nije imala sa pomenutim modelom, sve radi brzo i fluidno. Moj rođak ima baš pozitivno iskustvo kako u kompaniji tako i sa njihovim telefonima, lično koristi P7 a svi u njegovoj porodici (supruga, sestra, roditelji...) takođe koriste Huawei i svi su zadovoljni.
P.S. Da iznesem jednu konstataciju kada se već pominje to gašenje telefona i sl. Ako se to desi to je uglavnom softverski problem i zavisi u velikoj meri šta je instalirano na telefon, to ne znači da je taj model loše, već je možda sam korisnik kriv. To se dešava i na S5, Note3 i drugim modelima, mislim da je baš ovde na forumu neko pričao da mu se iPhone 5S u par navrata resetovao i ugasio sam od sebe. Dakle, po meni, krajnje je glupo etiketirati neki model samo zato što se gasi ili resetuje i sl. bez zalaženja u srš tog problem, da li je neka app kriva ili je neki drugi ljudski faktor u pitanju.
P.S. Da iznesem jednu konstataciju kada se već pominje to gašenje telefona i sl. Ako se to desi to je uglavnom softverski problem i zavisi u velikoj meri šta je instalirano na telefon, to ne znači da je taj model loše, već je možda sam korisnik kriv. To se dešava i na S5, Note3 i drugim modelima, mislim da je baš ovde na forumu neko pričao da mu se iPhone 5S u par navrata resetovao i ugasio sam od sebe. Dakle, po meni, krajnje je glupo etiketirati neki model samo zato što se gasi ili resetuje i sl. bez zalaženja u srš tog problem, da li je neka app kriva ili je neki drugi ljudski faktor u pitanju.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
^ Meni se resetovao 5s. A koliko znam, nije ni do aplikacija ili barem nije do onih osnovnih jer se drugaru i njegovoj devojci takođe resetovao. Sva 3 su radila na 7.1.1. i zajedničke su bile samo one osnovne aplikacije tipa fb, viber, whatsapp i sl.
Ne znam šta je mogao biti problem, ali ja ga nisam imao ni na Note 3 ni sada na S5.
Daleko od toga da su ono loši telefoni, ali eto, dešavalo se iz nekog razloga. Moguće samo da su takvi primerci bili.
Ne znam šta je mogao biti problem, ali ja ga nisam imao ni na Note 3 ni sada na S5.
Daleko od toga da su ono loši telefoni, ali eto, dešavalo se iz nekog razloga. Moguće samo da su takvi primerci bili.
- djordjemalisic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
- :: xXx
- Kontakt:
Ukoliko je polovan opcija mislim da nema boljeg (za zenksu personu) od Iphone 4s, milion nekih sljasteciha maskica, zezancija, itd, a za te pare se moze naci u mint stanju.
Da, za flagship modele se slažem, tu nema greška. Ali što se tiče ovih jeftinijih, jednostavno previše loših iskustva sam čuo. Ta sestra što joj se g630 gasi nema nijednu aplikaciju van fabričkih, video sam kad mi je davala da joj bluetooth uključim...Nebitno, da ne trolujem vise.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Onda neka uradi jedan hard reset telefona i verujem da će se problem rešiti.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Drugari,na karaju sam ipak uzeo tj uzeli Alcatel Idol mini 2 ...po meni telefon ima sve sto sam trazio ja,dobar procesor,dobru kameru ram memoriju ...a i lep je ,beli ..
Tako da preporuka za ovaj telefon koji po meni za te pare pruza najvise karakteristike

Tako da preporuka za ovaj telefon koji po meni za te pare pruza najvise karakteristike