Huawei g630 vs LG L fino
Huawei g630 vs LG L fino
Razmatram ove telefone uz produzetak ugovora u Telenoru, jedini mi se uklapaju u budzet za doplatu od 10-ak hiljada uz neki manji paket. Tu je jos i Xperia M, ali ova 2 modela su mi veci favoriti. Napominjem da su ovom novogodisnjom akcijom snizene cene na ovim modelima, i da su pre akcije bili sa slicnim dopalatama, dok je sad Lg uz recimo play + 1 duplo jeftiniji, a nisam bas siguran da je Huawei toliko bolji... Sta mislite?
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Huawei g630 vs LG L fino
underover, Moja devojka koristi G630, zadovoljna je telefonom, telefon jako lepo izgleda, ima HD ekran dijagonale od 5 inča što daje gustinu od jako, ali jako dobrih 300 ppi. Kamera je Ok, ništa posebno, ali pravi sasvim dobre slike za tu cenovnu klasu, zvučnik je jak, sasvim se lepo i glasno čuje. Ono što se meni izuzetno dopalo jeste dizjan, jako elegantno izgleda i izuzetno je tanak, svega 8mm, malo je teži, mislim da ima oko 160 grama. U svakom slučaju odaje utisak premium uređaja, bar sam ja takav utisak stekao.
Dakle moj glas ide za g630.
Dakle moj glas ide za g630.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Re: Одг: Huawei g630 vs LG L fino
Hvala. Ono sto mi na g630 smeta jeste pre svega kvalitet ekrana, kazu da je dosta neklvalitetan, grebe se, plastika krcka, dalje zale se ljudi na batetiju... + mu je po meni velicina ekrana. Lg ima gorila glass, bolju bateriju, kit kat, noviji je model, koliko sam citao fluidnije radi, brzi je... - mu je manji ekran i slabija prednja kamera. Nekako sam mozda blizi njemu i zbog cene, na play +1 u Telenoru je Lg 4980, Huawei 9800 dinara! Ipak, jos se dvoumim pa mi svako misljenje mnogo znaci...
- znemanja
- Moderator
Ništa od toga nisam primetio na G630, upravo suprotno po meni jedan od jačih aduta je kvalitet izrade. Imam S4 i meni lično deluje g630 lepše i kvalitetnije izrade od pomenutog Samsunga, nikakvo krckanje nisam primetio, ekran je zaista odličan, jako sveto, jako dobra gustina. Slika izgleda odlično, malo razlike ima kada ga uporedim sa FullHD na S4, mene je lično prijatno iznenadio ekran kada sam video telefon. E sada što se tiče baterije, tu ne mogu da ti kažem neke informacije iz prve ruke jer ga ne koristim lično, znam da ga devojka stavlja veče uvek na punjač, tako da verujem da može da igura dan bez problema.
Najbolje ti je da odeš do poslovnice i pogledaš oba modela, ali mislim da ćeš se tada definitivno odlučiti za G630, jako lepo uživo izgleda.
Ako te još nešto intersuje slobodno pitaj, sutra ću devojci "kidnapovati" telefon na pola sata pa mogu da proverim još nešto ako te zanima.
Najbolje ti je da odeš do poslovnice i pogledaš oba modela, ali mislim da ćeš se tada definitivno odlučiti za G630, jako lepo uživo izgleda.
Ako te još nešto intersuje slobodno pitaj, sutra ću devojci "kidnapovati" telefon na pola sata pa mogu da proverim još nešto ako te zanima.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Re: Одг: Huawei g630 vs LG L fino
Aj' kad kidnapujes proveri sledece: da li mu radi osvetljenje na fabrickim tasterima (citao sam da ne radi, minus po meni). Drugo manje vise, nekom odgovara jedno, drugom drugo, nekom koci drugome ne... A za ovaj Lg nemam bas previse informacija, tu mi se svidja Kit kat, gorila glas i cena kao sto vec rekoh.
- znemanja
- Moderator
Upravo proverih, tačno je da ne svetle donja tri capacitivna tastera. Međutim srebrne su boje tako da se sasvim solidno vide i u prostoriji sa prigušenim svetlima.
Danas sam poceo da razmatram i Alcatel one touch idol 2 mini, vidim da je u slobodnoj prodaji dosta skuplji od ova 2 modela, a slicnih karakteristika, da li mozda neko ima iskustva sa njim?
- znemanja
- Moderator
Idol 2 mini ima jako slične karakteristike kao i g630, ali ima manji ekran, manju rezoluciju i čini mi se lošiji procesor zasnovan na MTK čipu. Prednost je, subjektivno rečeno, lepši izgled. I dalje mislim da je g630 dosta bolja kupovina.