HTC desire 820 Vs HTC Desire 816

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

HTC desire 820 Vs HTC Desire 816

Post od kvaka33 »

Najverovatnije cu prodati moj Note 3 dobio sam dobru ponudu ,malo i dosadio,dosadio i Samsung kao firma

Nemam nameru da dajem vise neku veliku lovu za telefone a volim velike ekrane,usput HTC nisam nikada koristio,sem kada nekome maznem iz ruke da pogledam :)
Izbor sam sveo na ova dva telefona,obzirom da nemam neka iskustva sa HTC telefonima nisam hteo da se pravim pametan pa sam biram,vec odlucih da vas pitam sta mislite ,oba su negde oko 250 evra,novi,sto je bar 150 evra nize od novoga Note 3
Telefon najvise koristim za razgovore ,naravno :),internet,email,online igrice tipa Jungle Heat,chat programi,viber,skype,tapatalk,kamera po potrebi,slikam ali samo ako bas naletim na nesto zanimljivo,tipa neki lep pejzaz,zivotinjka neka i slicno,uglavnom za slikanje koristim fotoaparat,muziku slusam ali preko zvucnika pa bi bilo dobro da je tu telefon ok,radio palim povremeno
Kakva je situacija sa otkljucavanjem ovih modela ako su na nekoj drugoj mrezi,cena otkljucavanja ili moze li to rootom,kako stoje sa rootom,to mi strasno fali,volim da se igram sa telefonima a kod samsunga bez okidanja knoxa i ubijanja garancije je to nemoguce
Zanima me jos kako se cuje ,ima li problema sa mikrofonom,generalno koje su im lose strane

Hvala svima unapred
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Re: HTC desire 820 Vs HTC Desire 816

Post od majkon80 »

htc 820 je preporuka,ne donosi nesto mnogo epohaln vise od 816 ali ipak donosi,za otkljucavanje ne znam,ja sam uzeo free varijantu,ali mislim da nije problem da se to odradi,sto se tice 816 nikakvih problema nema,ama bas od restarta laga nekog do zvuka,za 820 nebih znao da kazem

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Pa 820 je naslednik 816, tako da je izbor logičan ako razlika u ceni nije velika.

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Ok to Laki,ali kako se ponasaju u radu ,root i ostalo

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

kvaka33, Mislim da je Zoreli pisao o root-u kod HTC dok je imao M7 ili M8, pogledaj njegove postove u toj temi. Milim da je pisao da je dosta komplikovanije čačkati oko root-a i sl. kod HTC-a nego na telefonima drugih proizvođača. Mislim da je kod HTC-a zaključan bootloader, ali kao što rekoh, pogledja malo deo foruma za HTC, tamo je više pisano o tome.
Što se tiče izbora između pomenuta dva modela, naravno, bolji je naslenik, Desire 820, ali i jedan i druzgi su osetno slabiji od Note3 , počevši od rezolucije ekrana, preko baterije, kamere, procesora, grafičkog čipa, mislm da ćeš poprilično osetiti te razlike u realnom radu, ponajviše zato što prelaziš sa Note 3.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ti bas s konja na magarca.
Bojim se da pravis veliku gresku. Ne znam koja je cifra u pitanju tj koliko ti nudi za Note 3, ali neces se bas usreciti sta god da uzmes slabije od njega tj jefftinije. Eventualno, ako ti je do igranja, onda G2 ili Nexus 5.
Ako bi pak ostao na Note 3, sa ovim 5.0 iliti Lizalicom, telefon em izgleda totalno drugacije em radi mnogo bolje. Verovatno da ce ga Note 3 dobiti vec pocetkom godine, pa to vredi sacekati, ako nista drugo onda zato sto ce dobiti i na ceni telefon (pogledaj cene G3 kako su se promenile onog momenta kada je pusten 5.0 za njega).

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Ma nije do kesa,smucilo mi se vise da bacam toliku kintu na telefone,verovatno me proslo posle toliko godina
Ne bi G2 i N5 ,mali su mi ekrani
Treba mi nesto od 5,5 inca pa na gore,necu uzimati nista manje,zato me zanimaju ova dva modela,ali izgleda da ih malo ko ima ovde

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

820 nema verovatno niko jer nije stigao kod nas, pušten je u prodaju tek sredinom novembra. 816 je stariji, lepo se pokazao, ali nije nešto popularan kod nas. Majkon ga ima na forumu. Ako je nešto sigruno to je da je kamera baš onakva kakvu su najavili.

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

Ima ga Laki 290 evra kosta ,nov dual sim ,mada moze i jeftinije da s edobije :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

To je samo ova Smiljana počela da dobavlja iz Mađarske, Austrije. Kad dođu veliki uvoznici, pašće mu cena i biće ga na više mesta, biće opreme.. Sad nema ničega.

kvaka33
Expert
Expert

Post od kvaka33 »

A ok ,cekacu ,nije mi frka,za par nedelja nesto ce iskrsnuti poviljno
Nisam ja Zoreli pa da kriziram bez fona posle 2 minuta :lol:

Odgovori