LG L Fino vs Samsung Galaxy Core 2 vs Alcatel OT Idol 2
LG L Fino vs Samsung Galaxy Core 2 vs Alcatel OT Idol 2
Zdravo svima, interesuje me poredjenje ovih telefona jer planiram devojci da uzmem jedan od njih...Koliko sam ja video svi su tu u istom rangu sa malim medjusobnim razlikama kao i da svaki od njih ima neku svoju manu. Po vasem misljenju koji od ova 3 je najbolji izbor?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Re: LG L Fino vs Samsung Galaxy Core 2 vs Alcatel OT Idol 2
Alkatel idol 2 ili njegova mini varijanta. Ako je normalna tj nije mini varijanta ondanon po meni pruza najvise. Ako je mini onda mi je lg fino bolja varijanta. Core 2 bi zaobiso zbog samo 768mb rama...
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Još jedan glas za Alcatel Idol 2, ima najbolje specifikacije od navedena tri modela.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
I ja sam za Alcatel idol 2 mini, ali ona se buni sto je to alkatel, ne mogu da joj dokazem da ime nije vazno u ovom slucaju!
Samo me zanima jos nesto, citao sam da LG L Fino ima neki problem sa memorijom za instaliranje aplikacija...jel ima neko neku informaciju o tome ili tako nesto?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Reci ti devojci da se poklonu u zube ne gleda. Tako da, treba da bude presrecna sto je dobila vredan poklon 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Svi imaju problema ko ima 4gb interne memorije. Vremenom se napuni memorija i nema gde. Zato sam je najbolji Alkatel idol 2 ali ne i njegova mini varijanta koja ima 4gb
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 02. Nov 2014. 20:36
- :: LG L Fino
LG L Fino ili Idol 2.Fino ima problem sa memorijom.Kupis memorijsku karticu i gotovo
.

Da ne otvaram novu temu treba mi nov android do max 130 e. Pored ova tri preporucite jos neki. Igrice ne igrim, osnovne aplikacije bi korisrio, wa, viber, skype, mozzart bet. Kamera nije bitna. Tel mi treba najciše zbog nekog posla.
Trazi ti l bello. Imas na kp uzete kod nekog od operatera vec od nekih 130 140 eura. Imam iskustva sa ovim telefonom, clan porodice ga ima. Jako lep, kao g3, ima quad core procesor, 1 gb rama, lep displej od 5", 8gb interne, i sto je najvaznije odlicnu bateriju. Imao je neki trip sa youtube ali to se resi apdejtom samog youtube-a. Preporuka za model a i generalno za Lg brend, odlicni su, i jako inovativni!
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: LG L Fino vs Samsung Galaxy Core 2 vs Alcatel OT Id
juče lik postavio novi LG Fino za 115 e , kupac otvara prvi pakovanje
Koji je bolji telefon LG fino ili Lumia 630. Planiram da uzmem preko telenora, pa me zanima koji cu lakse prodati? Dao bih i za 100 evra.
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
LG fino ćeš lakše prodati...