Mix M tarifa- izbor mobilnog uredjaja

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dtrtoric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2015. 16:59
:: SE w200i
:: huawei u 8110

Mix M tarifa- izbor mobilnog uredjaja

Post od dtrtoric »

Pozdrav svima! Zeleo bih prvo svima da vam cestitam Novu godinu i Bozicne praznike, puno zdravlja, srece i ljubavi i sve najlepse!

Istice mi na kraju meseca ugovor u MTS-u, razmisljam da ga produzim i uzmem neki telefon uz taj tarifni paket. Nisam neki zahtevan korisnik, student sam i nemam novca da kupim nov uredjaj za gotovinu tako da mi ovaj nacin kupovine u ovom trenutku najbolje deluje.
E sad imam dilemu izmedju sledecih modela:

Huawei Ascend G630
ACER Liquid Z500
BlackBerry® Z3
Windows Phone 8X by HTC
LG L Fino
Nokia Lumia 630
Sony Xperia™ E3.

To je otprilike to, bilo kakav savet, sugestija bi mi dobro doslo prilikom izbora jednog od ovih modela. Hvala unapred!

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: Mix M tarifa- izbor mobilnog uredjaja

Post od rock9855 »

Po meni E3 deluje najbolje u ovom slucaju. Ako nisi zahtevan korisnik i lumia 630 bi ti zavrsila posao ako ti ne znaci led blic i ptednja kamera

SalaZabava
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2015. 18:32
:: Lumia 630

Post od SalaZabava »

Huawei ili lg fino , imam lumiu i pokajao sam se :D a E3 je ruzan ima preveliki okvir oko ekrana

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

E3 meni najbolje deluje od tih modela.Ima isti hardver kao moj M2 koji je bas brz i bas fluidno radi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

Acer liquid z500 ili huawei g630 koji mi je favorit zbog boljih hd ekrana i dobrog hardvera za te pare...pogledaj jos i sony m2 aqua..odlican uredjaj ako mozes na rate da podelis ili da ti daju neki popust ako si dugo korisnik...
Mozda cak i bb z3 ali ne znam kakav mu je ekran uzivo...

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Sony poludeo sa okvirima oko ekrana, neko drugi bi stavio ekran od 5 inča u kućište od e3...

hibiskus
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 18. Mar 2009. 01:34

Post od hibiskus »

Ako cemo posteno, sa ovog spiska jedino je HTC 8x bio flagship(vodeci) model, sto ce mu znaciti da je kod njega najbolji kvalitet izrade od svih. Takodje ima najvise interne memorije 16gb. Jeste da je ekran najmanji (4.3'') ali mislim da ti to nece smetati, ja imam 4.2" Blackberry pa mi ne smeta ni malo.
Ostali su svi tu negde, acer i huawei imaju prednost 5" HD ekrana, a Blackberry Z3 donosi (subjektivno) najbolji OS i 8gb interne memorije.
Ne zaboravi da te ceka trosak od jos 1000+ dinara za memorijsku karticu ako se odlucis za neki android, zato sto svi imaju po 4gb interne memorije sto mu nakon instalacije sistema slobodno dodje manje od 2gb.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

Coni napisao:Sony poludeo sa okvirima oko ekrana, neko drugi bi stavio ekran od 5 inča u kućište od e3...
prije sony-a, poludeo je htc, a kako vidim nastavlja u istom ritmu ludila. :wacko:

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Tu su negde, takmiče se ko je gori...

dtrtoric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dtrtoric »

Hvala puno svima na informacijama. Iskreno u pocetku sam bio za Windows Phone 8X by HTC ali sam negde procitao da, iako ima dobru konfiguraciju, dosta neupotrebljiv zbog starog OS, sta god to znacilo..
Vrlo blizu sam odluke da uzmem Huawei g630 na kraju, komsija mi radi u Telenoru i kaze da se poprilicno dobro pokazao. Malo manja memorija ali dobro, memorijska ce to da resi..:)
U Telekomu sam vec 5 godina, sto zbog interneta, Adsl-a i od prosle godine zbog postpaid broja, nadam se da cu uspeti neki popust da izboksujem.

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

Nisi napisao sta ocekujes od telefona i zasta bi ti pre svega sluzio, HTC 8X ti ne bih preporucio jer se HTC uopste ne trudi oko wp platforme i bukvalno su je napustili, ako oces wp gledaj bilo koju Microsoft/Nokia uredjaje,
od androida bi uzeo u razmatranje samo Huawei.
SalaZabava, sto si se pokajao sto si uzeo lumiju..?

dtrtoric
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dtrtoric »

bandiof napisao:Nisi napisao sta ocekujes od telefona i zasta bi ti pre svega sluzio, HTC 8X ti ne bih preporucio jer se HTC uopste ne trudi oko wp platforme i bukvalno su je napustili, ako oces wp gledaj bilo koju Microsoft/Nokia uredjaje,
od androida bi uzeo u razmatranje samo Huawei.
SalaZabava, sto si se pokajao sto si uzeo lumiju..?
Ma za neke osnovne stvari, Youtube, Fb, Skype, Mozzart.. ponekad mi treba zbog fakulteta da skinem i pregledam neki materijal za nastavu, ispitna pitanja, znaci sve one sitnice zbog kojih bih morao da palim racunar. Mislim da ce Huawei g630 da zavrsi posao..:)
Pregledao sam temu o Huawei telefonima i jedan clan se poprilicno pohvalno izrazio o ovom modelu, a i generalno ga vecini slucajeva hvale, tako da za mene nezahtevnog korisnika ce biti sasvim dovoljan..:)

SalaZabava
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2015. 18:32
:: Lumia 630

Post od SalaZabava »

bandiof, jer kada uporedim moj viber i facebook ssa androidom place mi se, messenger takodje jer je jako spor i nema chat head, a i bilo bi dobro da za ove pare ubace blic i prednju ako vec ostali proizvodjaci mogu :))

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

SalaZabava, za blic i prednju se slažem, FB nemam pa ne znam, ali kod mene Viber radi normalno.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Pa ne baš tako, treba mu vremena da uđe u program koliko traje tvoj klip, ali posle toga radi normalno :D .

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Da, kad si ušao u program radi odlično. Ali eto ako čovek često šalje poruke preko vibera razumljivo je što je frustriran...i mene nekad iznervira...a fb sam koristio na kratko kao test i cini mi se da radi kao na androidu, nisam imao zamerke...

bandiof
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
:: Htc One m9
:: Nokia Lumia 920

Post od bandiof »

SalaZabava, za te pare koliko kosta taj tel odlican je,a ti si pogresio sto si ga uzeo ako ti fali blic i prednja kamera. sto se vibera tice ja ga korisitim na tabletu Huawei youth 2 , i traba mu isto koliko i na mojoj l920 da udje, i to ima naravno veze koj telefon ima, nece mu tako brzo ulaziti sigurno na telefonima srednje ili nizeg segmenta.dtrtoric, Slazem se u odluci da uzmes Huawei G630 samo zbog mozzarta:D jer ga na wp-u nema:D sve u svemu ako nisi zahtevan korisnik moze i android lepo da te sluzi:D

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

SalaZabava pogledaj i sony m2 aqua odlican midranger...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

dtrtoric, Definitivno idi na Huawei G630, sjajan model, odlične kakrakteristike, devojka poseduje taj model i zaista niikakav problem nema. Jedini trošak je memorijska kartiaca, jer telefon poseduje 4 GB interne memorije, 16 GB je oko 1500, a 32 GB oko 2500. Jako elegantan, tanka telefon, odlična izrade, kamera je više nego solidna, za bateriju ne znam tačno, ali mislim da može da izgura ceo dan bez problema. Posebno bih naglasio odličan HD ekran koji je svakako ispred konkurencije u tom cenovnom rangu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori