Pomoc oko novog telefona - S2, Core, Lg l9 ,Lg l70...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
SalaZabava
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2015. 18:32
:: Lumia 630

Pomoc oko novog telefona - S2, Core, Lg l9 ,Lg l70...

Post od SalaZabava »

Pozdrav, koristim lumiu 630 vec nekoliko meseci ali nisam zadovoljan aplikacijama , facebook, messenger, viber i ostale mnogo bolje rade na android telefonima cak i onim jeftinijim, da ne pricam o Telegrafu, Blicu ,You tubu koga ni nema za moj telefon :D
Dakle zanima me da li se isplati staviti moj telefon na oglase i uz manju doplatu uzeti neki android, vidim da se vrte modeli S2, Core, Lg l9 ,Lg l70, koji model mi preporucujete, moze i neki van ovih ? Ne bih da rizikujem i uzmem neki koji je star vise od godinu dana , da li postoje neki romovi koji ce mi uciniti telefon koliko toliko brzim da se ne patim? :D Hvala unapred :D :D

sundjerbob
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 21:02
:: Huawei Y330

Re: Pomoc oko novog telefona

Post od sundjerbob »

Prvo definisi budzet. A od tih sto si naveo, sve je to blizu, mozda se izdvaja LG, sa L9 II, dodao bih Galaxy S3 i ima tu jos primera, Moto G...

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Post od rock9855 »

Moto g, g2 mini, s4 mini, s3... Naravno svi su oni 150+ € Znaci racunaj bar 60-70€ doplate za neki android koji bi radio iole dobro

SalaZabava
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od SalaZabava »

Racunao sam da svoj prodam za 70,80 i doplatim jos max 20e , jer mi ugovor istice za nekoliko meseci pa cu tada uzeti neki jaci telefon, a do tada mi treba neki da mi vrsi posao :D

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Skup je to sport prijatelju... Racunaj da ćeš taj prodati za malo manje nego što si kupio... I teže, osim ako nije neki vanvremenski tipa s2, on će sigurno imati kupca... Možda nov lg neki sa oglasa da uhvatiš. Baš ne možeš sa tom sirotom 630 da preguraš? Blic imaš, Telegraf su ionako vrlo kvalitetne novine [emoji12] mada ni blic nije daleko, youtube imaš nezvanične koje su i bolje nego zvanična (imam android pa ih upoređujem, a i na njemu koristim viral pro). Ja na blic idem preko explorera, mobilni je sajt pa mi dođe skoro isto... Ja bih sačekao tih nekoliko meseci, a 630 sačuvao, jer: dobar je kao telefon, baterija je ok, kamerica nije loša (nećeš se u tom cenovnom rangu sa androidom usrećiti), za manje zahtevnog korisnika je odličan, stići će w10 pa će situacija biti bolja, a desiće se da zatreba nekom iz porodice. Ja sam u istoj situaciji kao ti, nisam prezadovoljan sa 520 ali ne mogu reći ni da je loša.

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

uglavnom ispod lg l90 ne idi .
Poslednja izmena od Lobachewsky u Ned, 11. Jan 2015. 02:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Izbegavaj da komentarisanjem pravila o 60 karaktera dopunjujes do potrebnih 60 karaktera.

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Re: Одг: Pomoc oko novog telefona

Post od Ledjo »

Pa za taj budzet 90-100 gledaj lg l65 ili ako izleti neki l70(razlika je u velicini ekrana 0,2 u korist l70)

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Po meni ako ces da uzimas nesto za taj novac najbolje s2 da uzmes

SalaZabava
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od SalaZabava »

Gledao sam po oglaim lg l65 solidan je, nije prevelik , to mi se svidja samo mi je bitno da nece zabadati prilikom fba, messengera :D

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Verujem da neće... Ima ga jedan član, pitaj ga u temi o L65

Odgovori