Ja bih iskljuchio u startu E860,tako da ti se izbor suzava na D500 i E730 koji su jako slichni,onda ostaje na tebi da odluchish dal ti se vishe svidja slide i fon na preklop..
Hmm,vecina telefona pravi video u toj rezoluciju 176x144 pa tako i svi ovi navedeni telefoni,ne samo D500...Imam D500 i klipovi su ok,kao i na svim ostalim telefonima,ne znam zashto mislish da su ruzni,jesi video nekad klip u 3gp formatu?
A ta rotirajuca kamera nije nishta posebno,chak moze posle izvesnog vremena da mu bude mana...
e730 i d500 su veoma slichni telefoni i kao shto kazhe Dexter, , treba samo da odaberesh shta ti se vishe svidja , preklop ili slider , ali ja da se dvoumim izmedju ova 2telefona , ja bih uzeo d500.
a mozhda ukoliko ti novchane moguchnosti dozvoljavaju , da pogledash malo i d600
paradoxxx, pa jel prichamo o E720 ili E730.. Tachno je da ima bolji video E720 al imao kao slabiju kameru,za chitavish 0.3mpx...
A shto se tiche te rotirajuce kamere...pa shta znam..Meni se lichno otkachila unutra neshto a i josh nekim ljudima pa ne znam bash...
ma prichamo o D500 i E730!
Ja sam samo dodao da e720 radi bash kwalitetetne snimke...(a, ukoliko se ne waram i e730 ima 352x288 rez.. ili se ipak waram?!)
Inache, hwala swima koji mi izilaze u "pomoc"...
Uzmi D500. Pravo da ti kazem, u ovom dvoumljenju (D500 i E730) bi mi dizajn presudio... Ja licno ne volim preklop zato ne bih uzeo e730.
(ovaj post je bio malo vise subjektivan )
e730 je po meni bolji tj. noviji model,fm,spoljni display mu je ekstra i jos dosta togadok je d500 prevazidjen i bolje dodati jos malo kesha i uzeti d600
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Fm po meni i nije toliko vazan!!! dobro, to je samo moje misljenje i vac sam rekao ali ajde opet e730 je ok fon ali je slaba baterija....... uzmi d500 i neces se pokajati!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.