Telefon do 170e.

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Re: Telefon do 170e.

Post od Coni »

Bezveze je što joj treba za ponedeljak... Putuje, počinje da radi u inostranstvu. A to za popularnost si u pravu, jer joj skoro svi gde je pitala za M i L rekli "imaš Galaxy Core, on ti je extra" [emoji35]

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Koliko su samo ljudi tako preveslali. Nikad nisam, niti cu slusati savete prodavaca. Retkost je da naidjes na nekog da se iole razume. Uglavnom to prica kojesta, ne bi li ti uvalio bilo sta, kako bi dobio poene kod menadzera. A Samsung, zvucno ime, ozbiljna kompanija, niko ne bi pomislio da oni prave bezveze modele, a ja nisam naleteo na neki jeftin Samsung telefon da valja.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Ovaj trend lite sto ga moj ćale koristi za sada radi dobro, što me čudi, dobro spor je, ja to vidim ali on ne, jer ne zna za bolje. Ali nema bagova, ne brljavi, ne zamrzava se...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pa za takvo neko koriscenje, ok, mada cak i tad umeju da zezaju. Komsinica je imala neki Samsung iz MTS za dinar, i uglavnom nije mogla da se poveze na wifi, kamera secka, itd. Ali dobro, to su ti budzet modeli.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Ovaj radi dobro što se tih stvari tiče...

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Imao je srece izgleda da mu zapadne neki normalan model. :D mozda nije isti, ne bih znao

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Koliko je Samsung dobar u high-end segmentu toliko je loš u low budget segmentu, svi telefoni iz tog segmenta su očaj, prava je lutrija naleteti na neki dobar model.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

vlade93
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
:: LG G1, LG G2.. IP 5S
:: Sony ericsson k800i

Post od vlade93 »

U nekim prodavnicama imas i LG G2 Mini za 160e.
Moja cimerka njega uzima za par dana, za te pare ne znam da moze bolje..

A sto s tice galaxy core, taj telefon bih ti preporucio da zaobdijes u sirokom luku, ima ga drugarica, ne znam dal je to do njenog telefona ali telefon je dosta los u svakom pogledu, mozda i nema toliko lose specifikacije na papiru ali u praksi je to dosta losije..

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Danas kupujemo, mogao bi Sale da podeli iskustvo sa Xperia L, pogledaćemo kod jednog lika sa oglasa, traži 140, kaže da je nekorišćen, sa garancijom uvoznika, malo mi je sumnjivo jer je oglas naprasno obrisao, pa mi poslao poruku da je aktuelno. Ima li ovaj model neku karakterističnu manu, na šta bi trebalo da obratim pažnju?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Coni,dobar je L,sveukupno gledano,ekran je manje vise ok,dobra baterija,dobar zvuk na sluskama,tecno i brzo radi na 4.2.2 ima i ok kameru.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Tako sam i mislio. Inače, epilog. Pošto se tip nije javljao a nismo imali puno vremena, otišli smo u jedinu radnju u kojoj imaju M. Međutim, telefonom su joj rekli da je 15 400, a u radnji da je 25 000? Hahah, pa ko je ovde lud, za ono tolke pare? I onda smo otišli u prvu sledeću, naravno ni L ni M nemaju, pitamo za LG L70, 135 evra. Izađemo, ja joj kažem za povoljnije varijante sa oglasima, ona neće da se cima za 15-20 evra. Uđemo, radnik nam ponudi LG F70 za 140 evra. Ja bacim pogled na specifikacije na netu, Snapdragon 400, giga rama, ima prednju kameru, to joj je bitno, i baterija od 2450 mAh. Beo, njoj se sviđa, i uzela je taj model na kraju. Ja ga pogledao na pet minuta, čini mi se da je brz, jedina mana je što nema led notifikaciju (mislili smo da svetli onaj prsten kao na nekim drugim LG modelima). Hvala svima na pomoći.

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Coni, pa Baraba cenio L70 nov 90€, što ne cimnu njega?

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Coni »

Zato što je izbacio taj post dok sam se ja nalazio sa njom, i video sam kad je već kupila... I tad je već bilo rezervisano.... Znam, i meni je krivo.

Zma
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Dec 2014. 07:28

Post od Zma »

A sta mislis o Lg nexus 4, ima da se nadje polovan za nekih 160-190€...??

luka.erceg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Jan 2015. 17:53

Post od luka.erceg »

huawei p6

karakondzulaq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Feb 2015. 01:31

Post od karakondzulaq »

Preporucujem moj na primer lg l70, kosta nov 160 medjutim na sajtovima imas likove sto prodaju nove iz vipa za 90-100 evra, ja ga kupih za 80 i prezadovoljan sam, lep, funkcionalan, best buy za svoju klasu

Batali tr marke huavei i ostale sosooke uzimaj samo samsung lg htc i sony, evo sad citam na mondo o lg fino telefon za 160 evra odlicno odradjen, takodje i ovaj moj lg l70
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Sub, 07. Feb 2015. 19:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Spojeni uzastopni postovi

Odgovori