Specifikacije su tacne 100%
Zahvaljujem, ovo je dokaz da covjek zna reci pravu rijec, ne kao neki koji se prave da znaju nesta pa umjesto da sta kazu valjaju gluposti u postovima, sada ce barem vidjeti da je covjek razumio pitanje i dao neke informaciju za razliku od onih koji se ismijavaju a ne znaju nista pametno reci jer se mozda i ne razumiju!drom napisao:Moje iskustvo:
Htc pravi vrhunske telefone, koji rade mozda i najbolje od svih androida, ali su jako skupi, mislim na premium modele, odskacu dosta sa cenom u odnosu na druge, kvalitet je izuzetan
Samsung ima jako ime, i korisnik sam istog, model je Note 3... Shvatio sam ih kao brend koji zna da napravi dobar telefon, tj vrhunski, samo u premium klasi, dok nisam nesto zadovoljan sa nizim klasa, cak ni S klasa mi nije zanimljiva, priznajem samo Note seriju... Znam brdo ljudi koji se zale na razne trendove, coreove i slicne stvari
Lg je jako inovativan, i jako kvalitetan, mnogo je napredovao u odnosu na pre 3-4 godine, najbolji odnos cene i kvaliteta nudi, i pravi dobre telefone u svim klasa, u smislu da lepo rade. Svaki Lg koji ima 1gb ram memorije ce prosecnom korisniku zavrsiti posao vise nego samsung sa 1 gb rama...
Apple ios je brz, stabilan sistem, zatvoren - nekome prija nekome ne, ono sto pise da treba da radi to i radi, tu nema puno cackanja, a i dizajn je vrhunski, i naravno samo ime mnogo kosta, pa ko voli neka izvoli, cenim ih ali ipak sam korisnik androida..
Upravo sam stavio neke modele koje sam malo bolje pogledao kod HTC-a a kod samsunga ima ih jos vise tako da nisam znao sta izabrati, ali kad vec govoris o tim stvarima bil mi to malo konkretnije rekao na koje poz i neg stvari mislis kod tih modela odnosno proizvodjaca, kao sto sam naveo samsung ima ime izgleda, pa su i skuplji al opet mozda ko se vise bavi time zna i bolje! Pozz!Green napisao:HTC ima odlicnu podrsku. Po prodaji ne nadmasuju Samsung, ali zajednica odlicno radi svoj posao. Alu kuciste, isto kao i plasticno, ima svoje pozitivne i negativne strane. Subjektivna stvar.
To da li se modeli nekog proizvodjaca vise kvare od modela drugih je veoma, veoma sirok pojam. Nije to Apple koji ima par modela, pa da moze da se napravi nekakvo poredjenje.