HTC One m7 ili SGS4
HTC One m7 ili SGS4
Pozdrav, voleo bih da cujem vase misljenje, vase kritike i vasa iskustva sa ovim telefonima. [emoji1] [emoji3]
Re: HTC One m7 ili SGS4
Zavisi sta vise odgovara tvojim prohtevima i potrebama. Kamera je bolja na S4, UI je brzi na M7, ekran je subjektivna stvar - oba su odlicna, baterija je tu negde, izrada na strani M7 kao i kvalitet frontalno pozicioniranih zvucnika koji su izvanredni.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ako ti je kamera nebitna, onda M7. U suprotnom S4.
Re: Одг: HTC One m7 ili SGS4
Kamera i promenjiva baterija su na strani s4, sve ostalo je bolje na m7 sem ekrana - zavisi koji kome vise odgovara.
Ako kupujes polovno onda s4
Ako kupujes polovno onda s4
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Sve osim kamere kao sto je pomenuto je na strani m7 i ja ne bih imao veliku dilemu osim ako ne slikam svaki dan puno. Ali za normalnu upotrebu kamera na m7 nije katastrofa vec samo slabija od s4
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kad se na to doda odličan kvalitet izrade, m7 je bolji po meni.
Najradije bih m7, zbog kvaliteta izrade,dizaajna,mnogo bolji UI, ne slikam svaki dan tako da mi ta kamera odgovara, zanemarljivo mi je sto se baterija ne vadi. Sto se tice ekrana, m7 mi je i tu bolji, i samsungov je dobar ali...
M7 retko ko ima, zasto?
M7 retko ko ima, zasto?

Zato sto nije Galaxy...
Uzmi ti M7, nemoj mnogo da mislis, neces pogresiti.
Bolji je na svakom polju od s4.
Nemoj da te brine taj broj megapiksela, to se odnosi samo na velicinu.
Sa Htc One M7 pravio sam ozbiljne i lepe fotke, tako da... Kod kamera na mobilnim telefonima, najbitnija stvar je osvetljenje, ako ga nema - nijedan telefon nece napraviti dobru sliku.
Uzimaj Htc M7 i uzivaj u prelepom i jako pouzdanom telefonu koji nikada nece zastucati.
Bolji je na svakom polju od s4.
Nemoj da te brine taj broj megapiksela, to se odnosi samo na velicinu.
Sa Htc One M7 pravio sam ozbiljne i lepe fotke, tako da... Kod kamera na mobilnim telefonima, najbitnija stvar je osvetljenje, ako ga nema - nijedan telefon nece napraviti dobru sliku.
Uzimaj Htc M7 i uzivaj u prelepom i jako pouzdanom telefonu koji nikada nece zastucati.
Hah..
Ne brinem se za te megapiksele.
Definitivno m7 [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Ne brinem se za te megapiksele.
Definitivno m7 [emoji1] [emoji1] [emoji1]
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ima ga manje nego S4 zbog cene pre svega, jer je uglavnom HTC skuplji. Uzmi npr M8 i S5, nove, i videćeš da je M8 skuplji. Ko smatra da je zasluženo, on ide na HTC, ko ipak misli da je precenjen HTC, on izabere Samsung npr.
Zapravo, kad je izasao s4 kostao je 645 ili 675e a m7 565e(32gb).
Polovni, slicnih su cena.
Mislim da je ipak ono, "nije galaxy" [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Polovni, slicnih su cena.
Mislim da je ipak ono, "nije galaxy" [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Nije to toliko zbog cene, Lg je npr jeftiniji od Samsunga pa opet se vise odlucuju za Samsung.
Jednostavno takve su navike kupaca, kupci su cesto jako tromi, cesto jako usko gledaju, nisu dovoljno informisani u 50% slucajeva, u fazonu su: komsija je uzeo s3, daj hocu i ja.
Da se razumemo, kod nas je Samsung prvi napravio boom sa modelom s2 i9100, stvorio je neke "galaxy" navike kod kupaca, itd.
Lg i mnogi drugi su dostigli taj nivo, tj. mnogi i prestigli, ali navike mnogih kupaca ostale iste.
Jednostavno takve su navike kupaca, kupci su cesto jako tromi, cesto jako usko gledaju, nisu dovoljno informisani u 50% slucajeva, u fazonu su: komsija je uzeo s3, daj hocu i ja.
Da se razumemo, kod nas je Samsung prvi napravio boom sa modelom s2 i9100, stvorio je neke "galaxy" navike kod kupaca, itd.
Lg i mnogi drugi su dostigli taj nivo, tj. mnogi i prestigli, ali navike mnogih kupaca ostale iste.

Poslednja izmena od drom u Sub, 28. Feb 2015. 19:07, izmenjeno 2 puta ukupno.
milos.k sta mislis o g2?
70-80% ljudi koje znam koristi samsung, malo mi je cudno to, i svi su fazonu ili prvi mi je bio samsung pa ce i ovaj ili kao sto si rekao, uzeo je on, uzecu i ja i onda svi samsung je najbolji itd.
2 moja druga imaju g2, zanimljiv telefon, praktican je, ali ipak kad gledam, m7 vs g2, nekako, najradije bih m7.
2 moja druga imaju g2, zanimljiv telefon, praktican je, ali ipak kad gledam, m7 vs g2, nekako, najradije bih m7.

Ako uzimaš polovan m7 proveri ima li ljubičaste fleke na fotografijama.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
milos.k, Dobro razmisli da li ti odgovara kamera na M7. Po meni ta ultrapiksel kamera je užas, ne može da se uporedi sa konkurencijom (S4, G2...). S4 je jako dobar telefon, odličan ekran, odlična kamera, jako brzo i fluidno radi kada se izbrišu neke samsung gluposti, poseduje slot za SD karticu...jednostavno kompletan telefon. Na strani m7 je dizajn, odnosno kvalitet izrade, jako lepo izgleda, ali to će ti značiti samo ako ne planiraš da telefon nosiš u nekoj futroli li case-u, ako ga ubaciš u silikon, svejedno ti je da li je od metala ili plastike.
Od mene glas za S4 jer je generalano bolji uređaj od M7.
Od mene glas za S4 jer je generalano bolji uređaj od M7.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
M7 bolja izrada,neuporedivi bolji zvuk na telefonu,neuporedivi fluidniji,bolja baterija
S4 'bolji ekran',bolja kamera
S4 'bolji ekran',bolja kamera
- Bošković
- Entuzijasta
- Pridružio se: Čet, 29. Jan 2015. 10:52
- :: iPhone 6S 32GB
Pazi kad kupuješ M7 da ne naletiš na primerak koji u slabijim uslovima osvetljenja pravi slike sa ljubičastim mrljama.Nisu toliko strašne te mrlje ali ipak bi bilo bolje da ih nema.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Osim kamere ne razumem po cemu je bolji s4??? Naravno govorim kao neko skroz nepristrastan a ne fan boy jednog ili drugog brenda