6630 vs mpx220

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
glidder
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 14:29

6630 vs mpx220

Post od glidder »

Siguran sam da je neko vec postavio ovo pitanje ali mi je odgovor potreban hitno pa nemam vremena da ih trazim po sajtu pa se zato IZVINJAVAM!!
E sad ovako ja imam 6630 i stvarno sam zadovoljan medjutim iz nekog razloga zelim da promenim telefon promene radi i to da uzmem mpx220 pa me interesuje strucno misljenje da li cu se zeznuti i koliko kao i kakve su glavne razlike osim OS ova dva telefona!!!
HVALA

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

au... ja sam imao 6630 a sad imam mpx220.... reci mi sta te sve zanima pa cu ti napisati! 8) 8) 8)
Ex Sir_Oliver

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Iskreno ja imam N70 i prezadovoljan sam....ali da imam 6630 kao ti, definitivno bih uzeo mpx220 :) , ali to je ipak samo moje misljenje :D

La Dur
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Dec 2004. 01:26

Post od La Dur »

Jedan kratak period sam koristio mpx200 i brzo sam se vratio na tada aktuelan 7610 jer je motorola bila jako komplikovana za korištenje. Naročito sa slanjem SMS-a.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

glidder, neki koje znam...zeznuli su se što su prešli na Windows mobile...što zbog komplikovanog instaliranja programa...što zbog interesantnijeg i pristupačnijeg softvera za symbian...Jeste to jedna zanimljiva avantura...ali ne znam da li ti je neophodna...ti ćeš najbolje zaključiti...

Ali obavezno se konsultuj sa Sir_Oliverom, i tada donesi odluku... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

hehe... na jednoj od tema cije je linkove postavio Miskoni, ja sam ispljuvao Mpx220 samo tako .... :D a sad je imam i prezadovoljan sam! hehe....

glidder, ja sam imao 6630 a pre "kruske" jos 3 symbian telefona..... ne mogu reci da me je symbian smorio nego sam jednostavno hteo da probam nesto novo - Win Mobile! znaci, nisam se pokajao uopste! MPx220 mi je sasvim dobar telefon! programa za njega ima sasvim dosta, priblizno kao i za Symbian..... trebace ti odredjeno vreme da se naviknes na Win Mobile (ja se trenutno navikavam) ali ubedjujem te da je telefon sasvim ok!
baterija mi traje oko 2.5 - 3 dana... kamera je losija nego na 6630 ali meni to nije bitno... mp3 se na sluskama cuje bolje nego na 6630.... ne znam sta te interesuje, pitaj slobodno, rado cu ti odgovoriti na svako pitanje!

pozdrav
Ex Sir_Oliver

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

Miskoni, skloni, molim te, te linkove, ispljuvao sam tamo mpx220 i rekao da nikad ne bih dao 6630 za mpx220 a upravo to sam i uradio....
al' sam dvolican xexe :oops: :oops:
Ex Sir_Oliver

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Sir_Oliver, pa nije loše priznati grešku...istina je da mnogi ne vole Windows mobile baš iz razloga što im je nepoznat...kao što je i tebi tada bio... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

ninolina napisao:Sir_Oliver, pa nije loše priznati grešku...istina je da mnogi ne vole Windows mobile baš iz razloga što im je nepoznat...kao što je i tebi tada bio... :wink:
priznajem da sam pogresio tada, imao sam predrasude! sad sam uvideo da sam pogresio :oops:
Ex Sir_Oliver

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Sir_Oliver, .... naterali su te da uvidis svoju gresku ;))) ..... ja sam se jedno vreme premisljao da li da menjam 6630 za mpx220 ..... iako ne volim te na preklapanje, ovaj model mi se svidja ..... ali onda sam shvatio da se ne isplati jer su gotovo istih mogucnosti :) ... btw. kakav mu je displej? kazu da je los? ....

pozdrav

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

b_udder napisao: ... btw. kakav mu je displej? kazu da je los? ....

pozdrav
displej mu je sasvim ok... i meni je smetalo sto je na preklapanje ali mi vise ne smeta :D :lol: 8)
Ex Sir_Oliver

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Sir_Oliver, gde je bolji na 6630 ili mpx220 konkretno? Imao si oba,uporedi. Da li je isti kao na mpx 200 ako si imao prilike da uporedis?

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od Mikele »

6630 app napisao:Sir_Oliver, gde je bolji na 6630 ili mpx220 konkretno? Imao si oba,uporedi. Da li je isti kao na mpx 200 ako si imao prilike da uporedis?
u principu su isti samo sam primetio da se kod mpx220 slabije vidi sta je na displeju kad je jako sunce...
Ex Sir_Oliver

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

U zadnje vreme sam izmenjao mnogo telefona medju kojima su bili Mmotorola MPX220,Samsung d600 i Motorola V3x.Imogu vam reci da se NA KRAJU SVE SVODI NA NOKIU. Trenutno koristim Nokiu 6680.ODLICAN TELEFON.Porediti 6630 i Motorolu MPX220 je nezahvalno jer su telefoni totalno razliciti i nije mi jasno zasto ih poredite.CAO!!!
>> N7100 <<

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@all: taman ovo se desilo i u "6630 vs k750". Vecina su imali 6630 i tripovali su se da je bolji telefon, pa kao symbian, ovo ono. Ja sam imao 6630 pa sam presao na k750 i mogu reci da sam sa konja se o u ferrari (razlika je bash ogromna).

@demian: ne poredjuje telefone, nego ne zna da li da ga uzme, hteo bi nesto novo a ne bi da sa konja sidje na magarca, kapish ? :wink:

@glidder: stvarno ne znam sta ti kazem, 6630 sam imao i telefon valja (provereno) a mpx220 nisam ga ni video tako da... ne znam... jedino sto mogu da ti kazem da je moj drug presao sa mpx220 na 6680 i kaze da je to mnoooogo bolji telefon (on se ne razume nesto u telefone, verujem da nije ni jedan program instalirao na mpx220 kao sto nije, a ni ne zna na 6680, ali ja ti samo prenosim sta mi je on rekao)

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

marko07
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 21. Okt 2005. 13:55

Post od marko07 »

Moja preporuka ti je da ostanes na 6630,imao sam prilike da koristim oba telefona i mogu ti reci da je noki mnogo bolja!
Prvo Nokia ima mnogo vise programa i igrica.
Drugo-ima bolju kameru i displej
trece-instalacija programa i igrica je mnogo laksa i brza
cetvrto-6630 je brzi od mpx220 (mada sam po mnogim forumima citao da je obrnuto)
peto-meni na mpx220 je po meni ocajno odradjen,podseca na stare nokie
sesto-mpx220 serija ima problema sa plocom i moze da ti se desi da sagovornik pocne lose da te cuje a tome nema leka,meni se to desilo i cuo sam za jos troje kod nas da su imali isti problem...
Pozdrav

donadog
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 19:03

Post od donadog »

Meni su rekeli da se mpx220 cesto kvari. Ali mislim koji noviji telefon se ne kvari cesto. Ali ipak Nokia je kvalitetnija od motorole. Za mpx220 znam da je na preklop sto mi se nesvidja, a za 6630 ne znam ali ako nije na preklop a cene su im relativno slicne glasao bi za nokiu, ali ako i samo ako ima slot za karticu

Oblachic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 29. Jun 2005. 14:24

Post od Oblachic »

interesuje me koliko je tesko/lako da se navikne na Windows Mobile OS, posto nikada nisam imala dodira sa tim OS... Ja trenutno imam N6630 pa bih da ga menjam najverovatnije za ovu motorolu
Ugledam i okomim se!!!

Zmaj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 05. Sep 2004. 09:27

Post od Zmaj »

Ma navicices se brzo, :) to je sigurno za par dana, kao i na svaki drugi telefon, pogotovo sto si pre toga imao telefon sa operativnim sistmemom 8)

A mene zanima jedna mnogo banalnija stvar, koji telefon ima bolju rezoluciju video klipa 6630 ili MPX220, znam da je sam negde video da je kod 6630 rezolucija snimanja video klipova 176x144 piksela, dok za MPX220 nisam uspeo da pronadjem.

Mada je pitanje kolio brojke govore o kvalitetu dok se ne proba uzivo, jer primera radi 3230 ima istu rezoluciju video klipa kao i 6630 ali je snimanje video klipa na 6630 neuporedivo bolje.

Sto bi na kraju pitanje trebalo da glasi: Koji je u praksi bolji po tom pitanju N6630 ili MPX220?
Born to be wild!!!

Odgovori