Coni, nekako najvise mi se svidja taj g630, ali najverovatnije cu lg.
Ljudi hvala vam puno svima.
Ako nekom padne na pamet jos nesto, dobro dosli predlozi.
telefon do 10 000din
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Re: telefon do 10 000din
tralaalaa, ti alkateli "od pre 100 godina" imaju zajednicko sa modernim uredjajima samo ime. Glupo je da sebe ogranicavas zbog toga, posebno zato sto razmisljas o raznim Utok modelima 

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
tralaalaa, Od mene preporuka za G630, jako dobar uređaj. Svakodnevno imam kontakt sa istim, fluidno radi, jako lepo vizuelno izgleda, sasvim solidna kamera, poprilično jak zvučnik. Njegov glavni adut je IPS HD ekrna od 5 inča sa gustinom od oko 300 ppi, što je jako dobor.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
posto ce ti biti prvi smartphone, ja ti preporucujem wp...jer je dosta jednostavniji za pocetnike,a ovo sto si naveo ce da ti zavrsava bez ijednog problema,dosta su bolje optimizovani urdjaji u tom cenovnom rangu,imas l530 sa nesto manjim ekranom od 4 inca i on je ispod 10000 ,a ako bi hteo nesto veci ekran l535...ovi preko operatera su svi noviji modeli koji nemaju hardversku gresku. takodje ono sto znam kod ovih pominjanih androida, preporuka da yaobidjes htc 516 jer jer telefon krimanlno lose odradjen, a i hardvesrske tipke nemaju osvetljenje i msm da ne postoji mogucnost instaliranja app na karticu.
tomas.hokenberi, Potpuno si u pravu, neke navike i greske u glavi se teze ispravljaju. Pogledao sam par komada, ok su.
znemanja, Zbog tvog posta o 630 sam i uzeo u razmatranje. Je l se app lako instaliraju na karticu ili ima problem ?
bandiof, wp mi je bio prvi pik kad sam poceo da razmisljam o novom telefonu. Ipak sam promenuo dosta nokia i naravno bio zadovoljan, pa kontam da je bar deo kvaliteta ostao kod lumnij (wp). Drugi razlog je bio cena naravno, uklapaju se u moj budzet. Kad sam cuo za ove greske u 535 i jos neke ljudi iz moje okoline koji su bili odusevljeni sa lunijama kovali ih u zvezde, sad ih prodaju jer im opasno baguju. To su serije 530 i 520, moj cenovni rang. I to sto neki komentari kazu da je losa plastika, da krcka,... Posto sam malo vise na otvorenom i gde telefon moze da ispadne, malo me zent.To je malo vise uticalo na moje okretanje androidu.
Znam da su ovo sad malo skuplji telefoni sa mts paketa, on nije bio opcija jer sam jos pod ugovorom xl 50%. A nisam bas u mogucnosti da placam 2k za racun 2 god. Pa mi drug ponudio da mi on uzme.
Izvinjavam ako sam udavio.
znemanja, Zbog tvog posta o 630 sam i uzeo u razmatranje. Je l se app lako instaliraju na karticu ili ima problem ?
bandiof, wp mi je bio prvi pik kad sam poceo da razmisljam o novom telefonu. Ipak sam promenuo dosta nokia i naravno bio zadovoljan, pa kontam da je bar deo kvaliteta ostao kod lumnij (wp). Drugi razlog je bio cena naravno, uklapaju se u moj budzet. Kad sam cuo za ove greske u 535 i jos neke ljudi iz moje okoline koji su bili odusevljeni sa lunijama kovali ih u zvezde, sad ih prodaju jer im opasno baguju. To su serije 530 i 520, moj cenovni rang. I to sto neki komentari kazu da je losa plastika, da krcka,... Posto sam malo vise na otvorenom i gde telefon moze da ispadne, malo me zent.To je malo vise uticalo na moje okretanje androidu.
Znam da su ovo sad malo skuplji telefoni sa mts paketa, on nije bio opcija jer sam jos pod ugovorom xl 50%. A nisam bas u mogucnosti da placam 2k za racun 2 god. Pa mi drug ponudio da mi on uzme.
Izvinjavam ako sam udavio.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
tralaalaa, vec sam pisao u temi za taj telefon neke detalje, pa mozes tamo da pogledas. Devojka ima ovaj telefon, root-ova sam ga i posle toga sa link2sd app mogu da prebacim bilo koju aplikaciju na SD karticu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
tralaalaa, Stvarno ne znam sta im rade ako im stvarno baguju, a sto se tice ispadanja i tu su u prednosti lumije jer im maska prekriva sve ivice i lako se menja dok se drugi proizvodjaci oslanjaju na fiksne okvire sa polopcem,samim tim ako ostetis masku zamenis je i telefon ko nov...obrni okreni ak budes koristio do 10app svaki tel koj odaberes ce ti raditi..ali mnogo je veca vervatnoca da ce pre poceti android da ti baguje. Takodje imaces mnogo bolju podrsku na wp-u jer niskobudzetni androidi obicno ne dobiju nikada bilo kakvu nadogradnju
Ako razmatras lumiu 530 i 520, pogledaj i lumiu 532. Mislim da je bolji od ova dva.
Ljudi hvala puno vam svima. Resio sam da uzmem polovnu lumiu 520 ili 530, a kad mi istekne ugovor razmisljacu o nekom boljem telefonu. JEdino sto ce mi faliti mocart aplikacija, al ni sad je nisam imao