dilema iphome 6 ili htc m9?
Re: dilema iphome 6 ili htc m9?
Ja sam iP4 koristio 4 godine. Tek je tada poceo da stuca i zbog toga sam promijenio. Vjerovatno bih ga zamijenio i da nije bilo sjeckanja, ali je to presudilo. Nanosat ces se iPhonea uz uslov da ti legne
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Kao što je već napisano, pogledaj negde oba uživo i uzmi onaj koji ti se više sviđa. Ja da kupujem, uzeo bih Note 4, zbog olovke je upotrebljiviji i ozbiljniji uređaj.
Uzmi iphone i ne brini. 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Nisam verovao da cu ovo ikada reci ali za te novce uzmi iphone 6,nema tu htc sta da trazi
HTC je i onako najveca prevarantska firma na svetu,znam da sam ga sada ugasio od mnogih ali po meni tako je
Nema modela ,pocevsi od one x pa na dalje gde nesto nije dobrano zeznuto,te lose antene,te lose ploce o kameri da ne pricam,ma romane za napisati,totalno fake firma
izbace telefon za selfi sa krs kamerom htc 816 itd,to samo kod njih moze da prodje
Sto se tice izrade slicno kao i S6 i phone i sony,gde ti se zagrebe ajde cao ,nema vise,ostaje tu gde jeste,zamena ,sacuvaj boze koliko kosta i uglavnom nema majstora da ga zameni u Srbiji nego salju napolje
Eto da pohvalim zvuk koji je odlican i to je to
Na tvom mestu bih pre razmatrao Note 4,S6 ili s6 edge, iphone, a ako ti wp nije mrzak nokiu 1520
HTC je i onako najveca prevarantska firma na svetu,znam da sam ga sada ugasio od mnogih ali po meni tako je
Nema modela ,pocevsi od one x pa na dalje gde nesto nije dobrano zeznuto,te lose antene,te lose ploce o kameri da ne pricam,ma romane za napisati,totalno fake firma
izbace telefon za selfi sa krs kamerom htc 816 itd,to samo kod njih moze da prodje
Sto se tice izrade slicno kao i S6 i phone i sony,gde ti se zagrebe ajde cao ,nema vise,ostaje tu gde jeste,zamena ,sacuvaj boze koliko kosta i uglavnom nema majstora da ga zameni u Srbiji nego salju napolje
Eto da pohvalim zvuk koji je odlican i to je to
Na tvom mestu bih pre razmatrao Note 4,S6 ili s6 edge, iphone, a ako ti wp nije mrzak nokiu 1520
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Realno je tako, što se tiče htc. Svi modeli imaju neku falinku, ako su i M9 zeznuli, onda su za Ginisa. Meni je žao što M8 nisam ranije uzeo, kada dodje vreme za zamenu sigurno ga neću menjati za M9 ako su ga zeznuli kao što pišete.