Koji telefon/phablet od 6"?
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Re: Koji telefon/phablet od 6"?
pero0000, A da jos malo sacekas pa da vidis, ako ti nije hica? N3 je svakako odlican izbor.
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Naravno da ću sačekati, nije mi hitno(mogu da čekam i do jeseni bez problema). Naroćito pošto sam dobio ConCorde 5000 telefon od 5" koji radi pez problema.
http://www.concordemobiles.com/concorde ... _5000.html
http://www.concordemobiles.com/concorde ... _5000.html
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
ok,to jesu neke mane,nema ni blic,ali u odnosu na gore pomenute je mnogo jaca i bolja masinapero0000 napisao:Jesam, razmišljao sam i o Sony Z ultra, ali ima dve uslovno rečeno mane. Prva je baterija koja se ne može menjati, a druga je sama veličina ekrana od 6,4".
Najviše bih voleo(kada bi mi finansije to dozvoljavale) da kupim polovan Note 3, ali za sada je izvan domašaja mog novčanika.
Inace on je izasao sa JB i dobio je lizalicu,tako da ne bojim se.ja da.ce.zaglaviti na 5.0 verziji
Inace slazem se da.je note 3 najbolja kupovina
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- vojkan85
- Mobil manijak
pero0000, Onda uzivaj i ne zuri
. Ko zna sta ce jos trziste da nam ponudi
.

Pozdrav svima,
Ne bih da pocinjem novu temu, pošto me otprilike ista muka muči, s tim što sam ja sveo izbor na ili/ili. Dakle, dvoumim se izmedju lumie 640xl i LG g pro 2. Ja sam trenutno na samsungovom androidu, i prelazim na fablet, ali mi je jedina stvar koja me muci da li preci na windows phone platformu? Napisacu ovde sada sta uglavnom koristim na androidu, pa me interesuje da li postoje ok replike na windows phone prodavnici. Gmail mi je primaran zbog posla. Tapatalk svakodnevno korisitim, kao i Viber, instagram i fejsbuk. Pratim kosarku i koristim espn aplikaciju, nba gametime i slicne. Od ostalih aplikacija su mi bitni skajp, youtube, office. Naravno, internet je mozda cak i najprioritetniji u smislu browsera. Muziku slusam u busu do posla, tako da eto i to je negde bitno. Obzirom da ce 640 xl da dobije win 10 i da se prica o nekom masovnom prevodjenju android i ios aplikacija u win, koliko je to izvesno i sta je generalno vasa preporuka? Bitno mi je da sve navedene aplikacije rade fluidno i koji od ova dva ima bolje performanse baterije?
Hvala puno
Ne bih da pocinjem novu temu, pošto me otprilike ista muka muči, s tim što sam ja sveo izbor na ili/ili. Dakle, dvoumim se izmedju lumie 640xl i LG g pro 2. Ja sam trenutno na samsungovom androidu, i prelazim na fablet, ali mi je jedina stvar koja me muci da li preci na windows phone platformu? Napisacu ovde sada sta uglavnom koristim na androidu, pa me interesuje da li postoje ok replike na windows phone prodavnici. Gmail mi je primaran zbog posla. Tapatalk svakodnevno korisitim, kao i Viber, instagram i fejsbuk. Pratim kosarku i koristim espn aplikaciju, nba gametime i slicne. Od ostalih aplikacija su mi bitni skajp, youtube, office. Naravno, internet je mozda cak i najprioritetniji u smislu browsera. Muziku slusam u busu do posla, tako da eto i to je negde bitno. Obzirom da ce 640 xl da dobije win 10 i da se prica o nekom masovnom prevodjenju android i ios aplikacija u win, koliko je to izvesno i sta je generalno vasa preporuka? Bitno mi je da sve navedene aplikacije rade fluidno i koji od ova dva ima bolje performanse baterije?
Hvala puno
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Dajem glas za LG G pro2, iz svih navedenih razloga mislim da bi ti bolje legao LG, a pogotovo u trajanju baterije.
Koliki ti je budžet i da li dolaze samo ova dva modela u pitanje?
Koliki ti je budžet i da li dolaze samo ova dva modela u pitanje?
Huawei
Pa budzet je otprilike 200 do 250 eura, mozda koji evric vise i najbitniji je ekran oko 6" i solidna baterija. Prijala bi mozda promena na wp platformu, ali otkid znam, da se ne zeznem...Predlozi su dobrodošli.
- bata bogdan
- Banned
Mozda da pogledaš i Huawei mate7 6", ako uopšte ima da se nadje dobar polovan u toj nekoj ceni malo više od 250e.
Mada,vlasnici LG g pro 2 po komentarima vidim da su prezadovoljni, a o wp ti ne bih mogao pomoći
Mada,vlasnici LG g pro 2 po komentarima vidim da su prezadovoljni, a o wp ti ne bih mogao pomoći

Huawei
- pero0000
- Mobil manijak
Da li ceš se prevariti/zeznuti prelaskom na WP?
Samo ti možeš odgovoriti na to pitanje i to samo posle koriscenja istog. Niko drugi ti tu ne može pomoći.
Samo ti možeš odgovoriti na to pitanje i to samo posle koriscenja istog. Niko drugi ti tu ne može pomoći.
Kapiram. Mislio sam mozda se javi neko ko je imao slicnu nedoumicu/iskustvo, a vec je odradio tranziciju sa androida na wp. 

- pero0000
- Mobil manijak
Ima takvih dosta, a i takođe se većina vratila na Android. Što ne znači da ćeš se i ti vratiti? Teško je biti objektivan,. kad je u pitanju ukus..
Ja sam pokušao više puta i uvek se vraćao na Android.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Imas sony z ultra, on je 6,4 incha, kosta oko 250 evra,odlican phablet za te novce,uskoro.dobija i 5,1 nadogradnju, tako da topla preporuka za njega
Inace inas ga bez garancije novog i za 235 evra
Inace inas ga bez garancije novog i za 235 evra
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da je LG G Pro 2 dosta bolji izbor od Lumie 640 XL. G Pro 2 se nov krece oko 300 evra, polovan moze da se nadje za manje nocva. Hardverski dosta jaci uredja od Lumie.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
A kod mene je skoro pa suprotno. Jos od vremena kad sam otkrio WP7, nisam pomisljao da se vracam na Android - ne zato sto mi Android ne valja - naprotiv, vec zato sto mi je WP bolje legao. Da su 1520 napravili sa olovkom i bar najosnovnijim funcijama, ne bih ni pomislio da uzmem ovaj Asusov fablet koji sad koristim (a koji je na Androidu, naravno). A i pored njega, opet mi je primaran telefon na WP OS-u.pero0000 napisao:Ima takvih dosta, a i takođe se većina vratila na Android. Što ne znači da ćeš se i ti vratiti? Teško je biti objektivan,. kad je u pitanju ukus..
A sto se tice gore pomenute dileme, i ja mislim da je Pro 2 bolja solucija od 640xl.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Sve sem tih app za sport imas i na windowsu. Za te sportske ne znam, jer nemam vremena da pratim vesti bilo kog tipa. Ja sam skoro presao sa najboljeg android modela na jedan od najboljih wp i utisci su sareni. Sutra cu detaljno u temi za L930 izneti utiske o prelasku, pa ce ti to mozda pomoci. Inace prvi sam na forumu imao G Pro 2, i za njega samo reci hvale.
Re: Koji telefon/phablet od 6
Super, jedva cekam da procitam. 
.......................................

.......................................
Poslednja izmena od znemanja u Sub, 16. Maj 2015. 19:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Pozdrazumeva se da na njega odgovaraš.
Rezlog: Ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Pozdrazumeva se da na njega odgovaraš.
- vojkan85
- Mobil manijak
Glas ide za LG. Ipak je LG odlican aparat, ne kazem da Nokija nije ali opet...kod nas nije stigao mode LTE iz nekog razloga.
Ok, mislim da sam nakon dugog dumanja glavom ipak odlucio da sacekam sa lumiom, bar dok ne izadje wp10 i odrade svo ono prevodjenje aplikacija sa androida.
Sada, interesuje me, koja bi mi dobra alternativa bila za lg g pro 2. Ekrani od 5,5 do 6"?Mozda ima i nekih jeftinijih sa malo slabijim performansama, a opet dobar za gore navedene stavke koriscenja?
Sada, interesuje me, koja bi mi dobra alternativa bila za lg g pro 2. Ekrani od 5,5 do 6"?Mozda ima i nekih jeftinijih sa malo slabijim performansama, a opet dobar za gore navedene stavke koriscenja?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sony T2 Ultra,ekran sestica,optimizovan radi odlicno na kit katu,a dobija i LP,ima odlicnu kameru,solidnu bateriju.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet