Telefon za poklon,Samsung S3,Nexus 4 ili Iphone 4S?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
molder79bgd
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
:: Nokia e7
:: Samsung S3

Telefon za poklon,Samsung S3,Nexus 4 ili Iphone 4S?

Post od molder79bgd »

Treba d akupim z apoklon polovan ali odlicno ocuvan pod garancijom telefon,S3 je generalno dobar,ima za 150 eura verzija i9305 ali bez garancije,Nexus 4 je kako cujem brz ali lose kamere a za IPhone 4s nemam pojma.Osobi koja dobija poklon je vazna kamera i kvalitet i jacina mp3 muzike na sluskama,pa sta je najbolje da uzmem da je kamera dobra a zvuk na sluskama jako dobar?Iphone 4s pod garancijom sam nasao za 150 eura,Nexus 4 oko 160 e sa garancijom.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: Telefon za poklon,Samsung S3,Nexus 4 ili Iphone 4S?

Post od miodrage »

Bas moraju ovi uredjaji? Znas moj stav o Androidu, tako da jedino iPhone, ali je 4s vec mator uredjaj, i sve manje ce moci da se nosi sa novijim app.
Moja preporuka je neka Lumia, za ove pare imas pristojan izbor, i radi odlicno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Od gore navedenih S3 ili pak Samsung Ativ (S3 sa Windows OS). 4s je zaista mator a i nije toliko agilan za razliku od novijih modela, posto je vec obsolete.
Festina lente.

Shadows
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 17. Maj 2015. 10:00
:: Nebitno

Post od Shadows »

Neka Lumia,nova za te pare :) A mozes i polovne sa garancijom naci .Od androida,hm,S3 Neo,S4 mini.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

molder79bgd, 180e novi S3 neo sa garancijom. Bolje neces naci

molder79bgd
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 17. Okt 2014. 22:02
:: Nokia e7
:: Samsung S3

Post od molder79bgd »

Jel nema veze sto S3 Neo nema gorila glas zastitu ekrana?Stari S3 ima pa kolika ta zastita znaci sto je Neo nema?

Shadows
Novajlija
Novajlija

Post od Shadows »

Stavis foliju bre,ni gorila nece mnogo pomoci .Folija je po meni bolja zastita :)

kopitaneskita
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28

Post od kopitaneskita »

molder79bgd napisao:Jel nema veze sto S3 Neo nema gorila glas zastitu ekrana?Stari S3 ima pa kolika ta zastita znaci sto je Neo nema?
po netu se piše da ima gorilla glass 2.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

kopitaneskita, gde pise? Na gsmareni nisam nasao .

Shadows
Novajlija
Novajlija

Post od Shadows »

Moj ima Gorilu 3,odma mi se izgrebao na nekom dugmetu na farmericama.Tako da ti i nije mnogo bitna gorila :)

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

To sto je gorilla 3, ne znaci da je bolja od gorilla 2 ili 1.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Nema nista dok mi sami ne "postanemo gorile" i ne pocnemo da vodimo racuna o grebanju. Ja sam pre bio bas pazljiv sa telefonom dok sam imao puro futrolu, ali vec par puta mi je tel ispadao iz ruke kad se uspavam sedeci na stolici, ali na srecu tu je Otter Box koji sam dobio od kolege sa foruma i koji stiti moj note 2 od sindroma zvanog "todin umor"
Note IV N9100 dual

Shadows
Novajlija
Novajlija

Post od Shadows »

Zile,nisam na to mislio :) Sustina je u tome sto gorila ne znaci da se telefon ne moze izgrebati :) Samo treba voditi racuna.

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Nije mi jasno npr. kako neki skuplji uredjaji nemaju tu zastitu na ekranu, a Lumia 520 imala neku obicnu, sto bi rekli nebrendiranu zastitu, i kljucem sam strugao po njoj i nigde ni jedne ogrebotine a telefon kosta tricavih 100e. A drug povukao kljuce po S3 i dijagonalno mu napravio brazdu.
Festina lente.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Shadows napisao:Zile,nisam na to mislio :) Sustina je u tome sto gorila ne znaci da se telefon ne moze izgrebati :) Samo treba voditi racuna.
Nisam ni ja bukvalno mislio. Poenta price je da te ni jedna gorilla nece spasiti :D Da ne idemo u off ;)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Gorilla nije neunistiva, kome treba zastita od padova i udaranja cekicem po ekranu neka kupi telefon za tu namenu. Gorilla prevashodno treba da obezbedi da se ekran telefona ne bi ogrebao kljucevima dok je u dzepu ili tako nekim slicnim ostrim predmetima u svakodnevnoj upotrebi.
Festina lente.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Apolo, ne kapiram zasto ste ti i drug to radili, tj. testirali grebanje kljucevima po ekranu. Nisu to igracke od 200 din pa da nas briga. Jedino ako ste mozda vas dvojica prepuni love pa vas nije briga ;)
Note IV N9100 dual

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

toda81, Drug je nekako ne znam ni ja sam kako ogrebao svoj, a ja sam par puta slucajno pa sam onda jednom na svoju odgovornost naravno hteo da vidim kako ce se L520 pokazati sa kljucem i iznenadio sam se kada sam video da nijedne ogrebotine nije bilo. To je jedan od razloga zasto kupujem Lumije izmedju ostalog. Nelogicno mi je stavljati folije na ovakve ekrane osim ako ne radis u prljavim uslovima pa da se ne bi umazali. A sto se tice tvoje konstatacije da sam mozda prepun love, da je tako onda bih nosio iPhone verziju od 1000e slozices se. Nazalost nisam, radim za prosecnu platu kao i vecina Srbije.
Festina lente.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Apolo, nisam imao losu nameru samo da znas. Samo me je malo zacudilo ono sto si napisao i nista vise. Sada mi je jasno kako je doslo do obe situacije sa "testiranjem". Ja i da imam love ne bih kupio iphone jer ih ja ne gotivim, a naravno da su dobri, mada sma ja covek koji voli da doradjuje i da se igra sa telwfonom, a ne da mu ruke budu vezane.
Lepo kazes da je bas bez veze to sto zastita ekrana nije na visem nivou kod premium uredjaja. Ja imam note 2 i pazim ga poprilicno. Nekad sam koristio samo puro futrolu bez folije na ekranu i sve je bilo suoer i odlican osecaj kada dodirujem ekran. Od kad sam poceo da koristim eilikonske futrole poceo sam da lepim foliju i vise opste nije onaj dobar osecaj ada se dodiruje ekran. Sada je bas bez veze jer se ekran mnogo masti i to ide na zuvce, ali posto sam poceo cesto da se uspavljujem i dok sedim na stolici postao sam samim tim rizican za telefon pa je zato najbolji izbor sada silikonska futrola ili ubedljivo najbolja futrola koju sma ikad imao, a to je Otter Box. Ako budem zamenio tel obavezno cu i za taj drugi da kupim Otter Box bez obzira sto kosta oko 45$, ali vredi. Ovo je najbolja moguca zastita za tel od padova
Note IV N9100 dual

Apolo
Expert
Expert

Post od Apolo »

Nema frke, ne poznajemo se bas dovoljno ovde samo sam hteo da skrenem paznju da to "testiranje" nije bilo kao posledica neke obesti ili bacanja para. Kada kupim uredj za zastitom za ekran onda ocekujem da istu i poseduje.
Licno ne koristim ni futrole za zastitu ni folije za ekran jer mi to ubija osecaj prilikom koriscenja telefona, ali ga zato cuvam da ne pada ili se plastika eventualno ne ogrebe. Medjutim ako neko smatra da je pomalo smotan ili radi u takvim uslovima da sa rukama moze zamastiti ekran ili telefon, onda u potpunosti razumem tu zastitu ili ako je neko pomalo skeptican :)

iPhone verujem da lepo radi medjutim da dajem 1000 dolara za telefon cija je cena kostanja 250, ne pada mi napamet. Takoreci veci deo cene otpada samo na brend Apple, a za 300 evra mogu da kupim Lumiu 930 npr. sa boljom kamerom i duplo jacim hardverom, posto prilikom kupovine gledam odnos cena-kvalitet a ne da li ce da mi se vidi "jabuka" na telefonu posto danas imamo puno iskompleksiranih ljudi koji iz tog razloga kupuju telefon, cast izuzecim da ne bih nekog uvredio.
Festina lente.

Odgovori