Mada realno po ceni i izradi nemaju sta da traze pored sony ultre
Eto ta kamera i nedostatak blica jesu donekle hendikep, ali ultra ima odlicnu izradu i isti hardver kao note 3 i pro 2,a kosta 250 evra
Kome kamera nije prioritet definitivno ulozeno dobijeno kod phableta pobedu odnosi ultra
Da naznacim samo da kamera nije u rangu gore pomenutih modela ali daleko od toga da je katastrofa i neupotrebljiva,jednostavno nije toliko dobra,ni vise ni manje
Ovo pisem iz aspekta nekoga ko je imao i pro2 i note 3 i dobrano se zezao sa G3 i iz aspekta ulozeno dobijeno
Jer svi gore navedeni modeli su poprilicno skuplji (pricam o novim telefonima) ne polovnim,gde opet Ultra odnosi pobedu,na ulozeno dobijeno
Odlican hardver odlicna izrada i sve to za 250 evra
LG G3 ili LG G pro 2
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: LG G3 ili LG G pro 2
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
kvaka33, ma to je za nas ludake z ultra, Huawei x1 itd itd.
Ali imas i pravo, za te pare nema jeftiniji phablet malo veće dijagonale.
Zanimljivo je, da sve te veće dijagonale koštaju manje para nego ovi oko 6", eto z ultra 6,4" 250e,x1 7" 300e.
Nije bre to za svakog (normalnog coveka)
Ali imas i pravo, za te pare nema jeftiniji phablet malo veće dijagonale.
Zanimljivo je, da sve te veće dijagonale koštaju manje para nego ovi oko 6", eto z ultra 6,4" 250e,x1 7" 300e.
Nije bre to za svakog (normalnog coveka)

Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Postujem svaciji izvor i svako bira uredja koji mu odgovara. Moje licno misljenje da je sve preko 6 inca zaista preveliko za koriscenje i nosenje kao primarni smart uredja i da to sve treba svrstati u kategoriju tableta.
Uredjaji preko 6 inca bukvalno ne mogu da stanu u neki konvencionalni dzep na pantalonama, farmerkama i sl, nuzno je nositi neku torbicu za njih.
Uredjaji preko 6 inca bukvalno ne mogu da stanu u neki konvencionalni dzep na pantalonama, farmerkama i sl, nuzno je nositi neku torbicu za njih.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Ahaha ma naravno da nije za svakoga
Ma ja cisto da napomenem,znam da je ultra veliki phablet ali nije lose povremeno podsetiti na njega,vredi njega paziriti narocito sa ovom cenom
Mada sam iskreno najvise iznenadjen apdejtovima za njega, koliko sa shvatio dobice on i lizu 5.1
Svaka pohvala za sony ipak je ovo model iz 2013
Ma ja cisto da napomenem,znam da je ultra veliki phablet ali nije lose povremeno podsetiti na njega,vredi njega paziriti narocito sa ovom cenom
Mada sam iskreno najvise iznenadjen apdejtovima za njega, koliko sa shvatio dobice on i lizu 5.1
Svaka pohvala za sony ipak je ovo model iz 2013
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Znemanja, sve je stvar navike druže.
Na prvu ruku, to zvuči jako čudno, veliko glomazno itd, ali veruj mi da i u farmerkama bez problema nosim ovaj x1,ne nosim onaj fazon uzane farke, tu i ne bi stalo
Sad opet, dal je phablet ili tablet meni je svejedno dokle god sam ja zadovoljan uređajem
Na prvu ruku, to zvuči jako čudno, veliko glomazno itd, ali veruj mi da i u farmerkama bez problema nosim ovaj x1,ne nosim onaj fazon uzane farke, tu i ne bi stalo

Sad opet, dal je phablet ili tablet meni je svejedno dokle god sam ja zadovoljan uređajem

Huawei
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
G Pro 2 u svom cenovnom rangu nema konkurenciju (nov oko 310e), mana je (za entuzijaste) što nema ili je vrlo slaba podrška developera (na XDA) ... Inače G Pro 2 je veoma dobar Pfablet , sa 5.0.1 je brz u radu / lep pregledan ekran odličan za surf netom i igrice / dobra baterija / dobra kamera / 3Gb RAM-a - šta god da radiš neće "zaštucati" , lag free telefon ... generalno nema zamerki (eventualno veličina) .
G3 : vrh kamera / kompaktan i lep telefon / odlična podrška na XDA / mana ekran i trajanje baterije u odnosu na recimo glavnog rivala Galaxy S5 (mada je i to stvar navike i koliko zaista koristiš telefon u toku dana) . Da si mu ostavili FHD ekran bio bi po meni najbolja kupovina - nov oko 320e .
Ovo je priča za "out of the box" ... sa ROOT-om i nekoliko sitnih intervencija može čudo da se napravi .
Ovde se delom spominje i Note 3 , pošto sam imao sva tri modela u nekoliko navrata moje mišljenje je da je generalno (kad se sve uzme u obzir) Note 3 bolji od oba ... stvar lične preferencije (i iskustva)
.
Ovde stavljam ogradu i ne uzimam u obzir novije modele G4 / S6 / Note 4 . Baš tim redosledom
G3 : vrh kamera / kompaktan i lep telefon / odlična podrška na XDA / mana ekran i trajanje baterije u odnosu na recimo glavnog rivala Galaxy S5 (mada je i to stvar navike i koliko zaista koristiš telefon u toku dana) . Da si mu ostavili FHD ekran bio bi po meni najbolja kupovina - nov oko 320e .
Ovo je priča za "out of the box" ... sa ROOT-om i nekoliko sitnih intervencija može čudo da se napravi .
Ovde se delom spominje i Note 3 , pošto sam imao sva tri modela u nekoliko navrata moje mišljenje je da je generalno (kad se sve uzme u obzir) Note 3 bolji od oba ... stvar lične preferencije (i iskustva)

Ovde stavljam ogradu i ne uzimam u obzir novije modele G4 / S6 / Note 4 . Baš tim redosledom

16 godina na forumu MOBILNISVET
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Maj 2015. 10:35
- :: lg nexus 5x
- :: Htc U11
Vidim da i Note 3 ulazi u pricu...citao sam razna poredjenja Nota i Pro 2 i navodno Pro 2 pravi bolje fotke od Nota. Kazem,Pro 2 nisam koristio,ne znam kakav je ali sa G3 i Note 3 sam se igrao malo duze samim tim G3 ispada iz igre jednostavno nije mi legao... Kako sam poceo da pomeram granicu zavrsicu ili sa Note 4 ili Lg Flex 2. 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Obe kamere na oba modela su jako dobre, nijanse su u pitanju. Prednost Note 3 je postojanje s pena koji moze da bude izuzetno praktican pogotovo za one koji imaju potrebu da edituju office fajlove na telefonu. Generalno, koji god model da izaberes nema greske.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Lg je u ovom slučaju i bolje izrade jer je G Pro 2 jako teško izgrebati dok su Samsung lajsne poznate po svojoj neizdržljivosti. Kamera za nijansu bolja na lg po meni. Ostalo sve manje više isto. Ali je razlika u ceni poprilična jer Note 3 je jako teško naći nov ispod 400e.