Xperia E4g ili Desire 510 ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vidramon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 29. Maj 2015. 21:48
:: Nokia Lumia 520

Xperia E4g ili Desire 510 ?

Post od vidramon »

Treba da uzmem telefon u Vipu, paket smart 700, cena telefona po mogucstvu do 1 dinar, ili maksimalno 3000 doplata na licu mesta.

Problem je sto ima dosta novih telefona pa nemam pojma kako su se pokazali i sta raditi, ali eto nekako sam dosao do ta dva iz naslova... naravno i ostali su u opticaju ako neko ima neki predlog bolji od ova dva modela a da se poklapa sa mojim finansijski planom rado bih cuo.

Stvar je uzeti sto bolji i telefon koji ce sto manje da se kvari za taj odredjen novac.

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Re: Xperia E4g ili Desire 510 ?

Post od knezevic76 »

Ako produžavaš ugovor možeš uzeti LG spirit LTE lolipop, za tvoj paket je doplata 6000 ali mogu da ti odobre popust od 3000 din kao starom korisniku. Gledao sam i Sony e4g ali aparat je glomazan, debeo Čim sam ga uzeo u ruku odbio me je.

vidramon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vidramon »

Daju 50 % popusta na pretplatu 24 meseca a ako hoces telefon samo 3000 din ?!

Sem sto je glomazan i debeo ( uzmimo da mi to ne smeta ) sta fali tefefonu ovako ? Koje su prednosti Lg-ja sem po tebi lepseg izgleda i 720x1280 rezolucije ?
Poslednja izmena od Azimuth u Sub, 30. Maj 2015. 15:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nikada ne citiraj ceo post neposredno iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaras.

knezevic76
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
Kontakt:

Post od knezevic76 »

Pa ne fali soniju u principu ništa, ja sam naveo šta meni smeta a to je prvo težina pa dimenzije.

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Post od Cinderella »

I ja bih pre isla na Lg spirit. Mislim da bolji displej,bolja kamera,lolipop,kao i lepsi dizajn vrede tih 3000 razlike.

vidramon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vidramon »

Nekako sam skeptican za taj LG ne samo za konkretno taj model nego geleralno za njihove telefone, dosta vise poverenja mi uliva Nokia, Sony, Samsung, pa i Alkatel i Htc.

Meni ne smetaju dimenzije i izgled sve dok uredjaj radi kako treba bez seckanja i problema, E4g ima jaci hardwer i nekako pucam na to najvise. Meni je pre svega bitno da uredjaj radi tecno i fluidno, ako ce da zeza, secka i kocka, dzaba mu i kamera i izgled :D

Edit : A evo i par komentara korisnika sa ovog sajta koji kritikuju pomenuti LG.

''dve zamerke:povremeni spor odziv ekrana i lošiji zvuk prilikom razgovora''
''lep telefon, šteta što često ume da se uspori u radu.''
''ali čini se kako ga ovi iz LG nisu optimizovali baš najbolje, ima tu i tamo laga, posebno kada se ulazi u imenik, ili lista po tabovima''

Nije sto je pomenuo covek, nego valjda je osnovna namena telefona da ima dobar prijem, i da odlicno cujem sagovornika i da me odlicno cuju. No za e4g nema toliko komentara uopste, pa molim nekoga ko ima pomenuti telefon da se ukljuci i napise iskustva.

liman3
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 28. Maj 2014. 08:54
:: P10 Lite

Post od liman3 »

Isprobao sam taj telefon pošto ga ćale ima i ništa od navedenog nije tačno.
Jedina zamerka mi je malo slabija kamera .

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 22. Mar 2015. 11:35
:: Galaxy j1

Post od Ally »

vidramon, Ja sam drzao E4 pretpostavljam da nema razlike izmedju tog i E4G osim u 4G konekciji .Telefon je bio bele boje, blago receno uzasno iskustvo po meni. Ekran je bio lepljiv ali to je zato sto je glanc nov telefon bio mislim da kad se izmasti malo bude bolje. Dizajn mi se ne svidja uopste telefon izgleda smesno preruzan je doduse to je moje licno misljenje sad svako ima svoj ukus . Telefon je bio spor i touch screen nekada nije hteo da odreaguje . Za spirit sam iz recenzija sve najbolje cuo tako da ga svakako preporucujem pre nego Sony . A sto se tice samog brenda Sony je pred bankrotom tako da ga mozda nece vise ni biti sto se tice mobilnih telefona tako da je trenutno svakako pouzdaniji LG kao brend.

Edit: A te zamerke za LG po meni su gluposti ima noviji android i mislim da je bas dobro ispeglan na modelu Bello i Fino leti taj LG android UX .

vidramon
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od vidramon »

Pa nije isti nikako, bar u pogledu hardwera, e4g je dosta bolji, svuda benchmarkuje puno vise nego e4, a i ovome je ekran 4.7 a ovome 5 inca, tako da ne verujem uopste da su isti, verovatno da imaju nekih zajednickih karakteristika ali su vecina razlicite tako da verujem da se ne mogu uporediti nikako.

Idem ovih dana do Vipa pa cu da pogledam uzivo bas da vidim sta zameraju za dizajn i gabarit pa da presudim.

Ally
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 22. Mar 2015. 11:35
:: Galaxy j1

Post od Ally »

vidramon, Moja greska video sam da isto izgledaju pa sam mislio da je samo 4G. Medjutim ako je tako kao sto kazes ne bih znao za taj telefon .

Odgovori