Dilema oko Samsung S6 ili Htc M9

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Dilema oko Samsung S6 ili Htc M9

Post od zoreli »

U ovom trenutku ni jedan od ta dva ne preporučujem . Jednostavno trenutno su precenjeni i ne vrede skoro duplo više od svojih predhodnika S5 i M8 .

Ali ako baš imaš viška novca i hoćeš nov smartfon po svaku cenu uzmi S6 Edge ...
16 godina na forumu MOBILNISVET

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Da ne zalazim previse u same specifikacije telefona, ostali clanovi su vec objasnili dovoljno a ja bih samo dodao jedan subjektivan komentar. HTC mi je u mnogome ruzniji telefon otkako su gurnuli na dno telefona zvucnik, pa lajsnu sa htc natpisom, pa tek onda stavili navigacione tastere na ekran. Ne znam za vas ali meni je ovo uzasno resenje i mnogi dosta jeftiniji telefoni od htc su mi lepsi.
Festina lente.

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Ako ti nije hitno, sacekas malo pa uzmes 6s ili G4, evo bas se vec 2 dana igram sa drugarovim s6 edge, i sve je to lepo, sto kazu "klizi", kamera je stvarno odlicna i tu nema greske kao i display, ali jednostavno nije ostavio na mene neki utisak da kazem WOW, zelim ga, i tako to, pogotovo sa tim zakrivljenim ivicama, lepo izgleda, ali sta znam, nisam odusevljen, jos ga je on stavio u silikon i tu gubis svaku draz te "premijum" izrade. Najbolje ti je da, ako ti je hitno potreban telefon, odes lepo u prodavnicu i probas oba navedena u naslovu, ako nije hitno, sacekas i onda biras najbolje.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Dzaba sto je staklo i aluminij, S6 je i dalje jeftin u zavrsnoj obradi. Dovoljno je uzeti Z2 i iP4, koji su na isti fol i sve ce se samo kazati. Osim toga, sve je ostalo na strani Samsunga.

Meni inace nije jasno zbog cega htc tako visoko kotira. Totalno su mi bezlicni

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Retko pišem u ovim vs. temama, ali pošto imam jedan od ova dva telefona, smatram da je red da napišem koju reč.
Najviše zbog toga što se piše o jeftinom kvalitetu i završnoj obradi S6-ice, što apsolutno nije tačno. S6 je pravi premijum uređaj, tako i deluje, pogotovo edge model. Ne znam o kakvom plastičnom osećaju se priča, jer je izrada vrhunska i osećaj pri korišćenju je kao kod iPhone 6. Ne znam kakav je M9, ali za M8 mogu da kažem da je stvarno vrhunski uređaj i po kvalitetu izrade i osećaja bih ga stavio ispred S6 i iP6. Što se tiče rada i performansi za S6 mogu da ti kažem da je sve naj stavljeno u njega i da radi kao zmaj. Ekran i kamera su verovatno najbolji na tržištu, a ono što su mu kao mane baterija i software ni malo ne zaostaju.
Slažem se da će ti modeli prethodne generacije završiti posao, i da su ovi telefoni skuplji nego što zaslužuju, ali ako se dvoumiš oko ovih modela - S6 edge bez razmišljanja,
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Novak: Htc - zbog tri stavke: premium izrada, najbolji zvuk i Sense UI koji nabrži i najstabilniji u Android svetu .
16 godina na forumu MOBILNISVET

PavleVuk
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 02. Feb 2015. 01:42

Post od PavleVuk »

Džabe vi pišete, Milke se još nije oglasio [emoji14] Igrao sam se sa S6 i utisak je kao kada držiš bilo koji novopredstavljeni proizvod, ništa posebno po meni. To staklo i metal okolo ima i drug na Z1. Ja ne bih uzeo Samsung jer ga nosi pola sveta, kao i iPhone, većina kupi te high end modele da bi im stajali na stolu u kafiću /restoranu. Dok nikoga još nisam video da nosi M9,čak nikoga ni sa M8,a baš obraćam pažnju na to koje telefone ljudi kupuju.

milke86
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Jul 2012. 14:04
:: Galaxy sII

Post od milke86 »

Tu sam ja samo citam sta ljudi kazu :) nisam neki korisnik da se igram sa procesorom softverom itd..jednostavno zelim i volim da imam tel novije generacije ali nikako ne spadam u one (koji svoj tel drze pored kljuceva od auta na stolu) meni je bitno da ja znam da je telefon dobar itd ..bicu iskren napisao sam ovu temu jer imam kombinaciju da uzmem jedan od ova dva fona preko operatera za 390e..inace imao sam Note4 ali sam ga prodao za 7 dana jer nisam bio baterijom zadovoljan..dok sam azurirao i poskida sebi bitne aplikacije (a ima ih oko 6,7) i podesio tel i komande kako meni odgovara tel je svukao bateruju nesto ispod 50% tako da sam se resio njega zbog baterije..posle je dosao Sony Z3 svideo mi se bas novog sam ga uzeo ali posle 5 dana ujutru da ga upalim da vidim koliko ima sati tel ne reaguje mrtav skroz odnesem u ovlasceni servis popravise ga za 7 dana nisam zeleo ni da pitam sta je u pitanju pa se resih i njega :D pa dodje i Note3 e on mi je bio ok da kazem sve je stimalo ali posle 2 meseca poceo da mi smeta zbog velicine...i na kraju uzeo sam Lg G3 32gb ni sa njim nisam imao problema osim malo oko screenshoota nije htelo da radi pa sam to sredio..ali nisam oduselvljen bio sa njim ne znam ni sam nije mi se svideo toliko da ga zadrzim duze vreme..pa sad resavam napokon da se skrasim sa nekim modelom :D

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Iz tvog pisanja nekako mi ispada da ti trebas telefon zadnje generacije koji se tebi svidja bez da brojke igraju neku veliku ulogu.
Pominjao si kameru; svi top modeli su tu negdje kad je automatika u pitanju.
Da ja biram izmedju s6 i m9, ja bih uzeo s6. Meni se htc kao brend generalno ne dopada, kod Samsunga mi se ne dopada tw, al je sveukupno meni Samsung kompletniji i bolji i ovo po forumima sto se moze procitati ima manje boljki.
Iz nekog iskustva iz blize okoline ljudi se najcsesce smire sa iPhoneom, barem oni korisnici slicni tebi.

djordjemalisic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2014. 20:46
:: xXx
Kontakt:

Post od djordjemalisic »

Ljudi, svi smo mi postali robovi kapitalizma i potrosackog drustva, da se ne lazemo, sve sto moze S6, moze i S3, (ako izuzmemo otisak prsta i senzor otkucaja).

Da su cene telefona nerealne, jesu, ali, ako vec sve to znamo, zbog cega ih iznova i iznova kupujemo, prvi ja, pa posle svi ostali...

Moj glas u ovoj raspravi ide na stranu S6.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Xiaomi note pro, 64gb interne, 4gb ram memorije, odlicna izrada, odlicna kamera, i jeftiniji od oba

Odgovori