El Laki napisao:Kamere na današnjim flagship modelima su u potpunosti zamenile digitalne fotoaparate do 200e
Ovo moram da kvotam, cisto da glupost ostane zabilježena, posto vidim da edit opasno radi.
Ajde kad si tako upućen u stanje na tržištu, objasni nam kome onda jos uvijek Canon, nikon, sony i masa drugih proizvođača, prave te silne digitalce do 200e? Brzo na dpreview pa pogledaj listu novih modela. Nemoj reci da bi im stajali u skladistima?
Posto se i jednim dijelom profesionalno bavim fotografijom, i cesto sam u grupama koje idu u planinarenje s ciljem fotografisanja, nekako kao profesionalna deformacija mi dodje da gledam sa cime ljudi odn turisti slikaju. I bas juče u Puli sam vidio najveci broj upravo tih malih digitalaca, 90% u rukama penzionera, sto i jesu najveci konzumenti tih gradskih turistickih izleta. Tu je naravno i veliki broj dslr-a, samo sam jednu budaletinu vidio, japanac cini mi se, izvadio tablet od 10 inča i slika sa njim...
A sa telefonima da slikaju samo vidjam tinejdžere i tinejdžerke kako prave duck face, plaze jezike, dizu nekakva dva prsta, i prave vece kretene od sebe nego sto jesu...