Mobilni Mp3
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 16. Jun 2015. 17:30
- :: S duos
Mobilni Mp3
Pozdrav svima
Da li neko moze da mi kaze koji model mobilnog da kupim jer mi treba samo za slusanje muzike mp3 fazon,znaci da mogu da stavim 100 pesama i vise,cena 3500 dinara ili 4000 ,nadam se da postoji takav telefon sa tom cenom
Pozdrav
Da li neko moze da mi kaze koji model mobilnog da kupim jer mi treba samo za slusanje muzike mp3 fazon,znaci da mogu da stavim 100 pesama i vise,cena 3500 dinara ili 4000 ,nadam se da postoji takav telefon sa tom cenom
Pozdrav
Re: Mobilni Mp3
Jel ima neki telefon danas da ovo ne može
Možemo samo da pričamo o minimalno boljem ili lošijem zvuku koji telefon daje, a tu Sony, SonyEricsson, Nokia i HTC nisu uopšte loši. Apple ne upada u ovaj rang cene. Ako ti treba za dopunski broj, eventualno GPS i muziku onda razumem zašto telefon ali ako ti treba baš samo za muziku u tom cenovnom rangu bi trebalo da je nov (u prodavnici) Sansa Clip Zip mp3 plejer koji podržava i FLAC.

Možemo samo da pričamo o minimalno boljem ili lošijem zvuku koji telefon daje, a tu Sony, SonyEricsson, Nokia i HTC nisu uopšte loši. Apple ne upada u ovaj rang cene. Ako ti treba za dopunski broj, eventualno GPS i muziku onda razumem zašto telefon ali ako ti treba baš samo za muziku u tom cenovnom rangu bi trebalo da je nov (u prodavnici) Sansa Clip Zip mp3 plejer koji podržava i FLAC.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Slučajni prolaznik
a koji model Sony ili Nokie da uzmem jer me buni to sto na tim modelima nema dovoljno prostora ako mu je ram 4 mb a rom 8 navodim primer, recimo modeli Nokia
130 kakav je on telefon za slusanje muzike ili se mozda varam u celoj prici,sve u svemu mp3 playeri su dosta skupi danas i zato sam zatrazio pomoc u odabiru modela u opsegu cena od 3000 do 4000 din ali ajde neka bude i 6000 samo me zanima koji model,ako ne nadjem taj Clip Zip.
130 kakav je on telefon za slusanje muzike ili se mozda varam u celoj prici,sve u svemu mp3 playeri su dosta skupi danas i zato sam zatrazio pomoc u odabiru modela u opsegu cena od 3000 do 4000 din ali ajde neka bude i 6000 samo me zanima koji model,ako ne nadjem taj Clip Zip.
-
- Slučajni prolaznik
Kad sam pisao o prostoru na telefonu evo recimo primer ovog modela Mobilni telefon Blu ZOEY Dual Sim BLACK/RED koji ima 16mb ROM 32mb RAM,da li je on isplativ kao zamena za MP3 player
Evo bilo šta sa ovog spiska: http://goo.gl/YHiLQW
Ni jedan iz ovog segmenta nema nešto interne memorije ali svi podržavaju microSD kartice do 32GB.
Pogledaj i polovne modele po oglasima: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/1001
Na žalost nema neki filter za manje od 100€, ali bukvalno sve sa ovog spiska sa ekranom u boji dolazi u obzir, ako u specifikacijama vidiš da ima i 3,5mm džek za slušalice, i naravno računaj na tu dodatnu memorijsku karticu.
Evo jedan po meni pristojan polovan telefon koji je na prethodnom linku dosta jeftiniji nego u prodavnici: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4083 ... a-E1-D2005
Ni jedan iz ovog segmenta nema nešto interne memorije ali svi podržavaju microSD kartice do 32GB.
Pogledaj i polovne modele po oglasima: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/1001
Na žalost nema neki filter za manje od 100€, ali bukvalno sve sa ovog spiska sa ekranom u boji dolazi u obzir, ako u specifikacijama vidiš da ima i 3,5mm džek za slušalice, i naravno računaj na tu dodatnu memorijsku karticu.
Evo jedan po meni pristojan polovan telefon koji je na prethodnom linku dosta jeftiniji nego u prodavnici: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/4083 ... a-E1-D2005
Aleksandar86faca, najbolje da uzmes mp3 player za te pare. 

-
- Slučajni prolaznik
Pogledacu,Hvala svima na odgovorima,najbolji ste.
Pozdrav.
Pozdrav.
Sad malo gledam i vidim koliko je sve kod ovih naših derača poskupelo
Možda si ti i u pravu što tražiš telefon. Sansa Clip Zip je po meni jako dobar jer pored svojih 4GB ima i slot za mSD, što ja obilato koristim, a pre 2 godine je u USA plaćen 32$.
Od starijih telefona W serija SonyEricssona je bila Walkman pa su imali baš dobar zvuk ali sad bi to bila mačka u džaku uzimati zbog matorih baterija i nemogućnosti nalaženja novih, tako da pogledaj nešto aktuelno s početka strane.

Od starijih telefona W serija SonyEricssona je bila Walkman pa su imali baš dobar zvuk ali sad bi to bila mačka u džaku uzimati zbog matorih baterija i nemogućnosti nalaženja novih, tako da pogledaj nešto aktuelno s početka strane.
Pa da, eventualno neki SE iz walkman serije ili Nokia i xpress music serije, mada lep music player ima i E72 kod koje je, cini mi se, portovan modul sa xpress music uredjaja.
A kao sto rece gargamel4, uglavnom je tesko naci nove telefone i ko zna ko je i kako sve to akao i u kakvom su stanju baterije..
A kao sto rece gargamel4, uglavnom je tesko naci nove telefone i ko zna ko je i kako sve to akao i u kakvom su stanju baterije..
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
S obzirom koliko je ogranicen budzet jedino rizikovati sa tim matorijim uredjajima... Da ju budzet malko veci preporucio bih Lumiu 520 ili 530 jer obe imaju dosta kvalitetan zvuk i podrzavaju SD kartice sa vise prostora nego slicni telefoni u tom rangu. 

Pa da, neki W810i il neku od nokija symbian a express music serije, al opet, za 30ak€ ima E72 na kojoj je jako dobar plejer plus ima wifi i mogicnost koriscenja whatsappa i vajber, pritom baterija traje bas dugo. Joooj sad mene spucala nostalgija za e72 i e71 [FACE WITH TEARS OF JOY]
Edit: Moja stara 6233 takodje ima dobar plejer sa ekvilajzerom, stereo zvucnike i veoma dobru bateriju a povoljna je polovna, samo sto na njoj ne idu 3,5mm slusalice nego moraju posebne sa onim kao jezicima.
Edit: Moja stara 6233 takodje ima dobar plejer sa ekvilajzerom, stereo zvucnike i veoma dobru bateriju a povoljna je polovna, samo sto na njoj ne idu 3,5mm slusalice nego moraju posebne sa onim kao jezicima.
Aleksandar86faca, da sam na tvom mestu uzeo bih neki philips-ov mp3. Imao sam neki pre bas dosta godina i bio sam zadovoljan. 

-
- Slučajni prolaznik
Evo moj izbor modela pa dajte savet ili predlog ako nije problem:
Nokia
220 Dual
Nokia
215 Dual SIM
Samsung
C3222 Ch@t 322
Alcatel
OT-2004G
Alcatel
OT-2000x
Nokia
Asha 503
BLU
TANK II T192
Nokia
113
Nokia
109
Nokia
111
Alcatel
OT-2005D
Samsung
Galaxy Y S5360
Nokia
108 Dual SIM
Samsung
Metro E2202
Nokia
Asha 201
Nokia
Asha 200
Sony Ericsson
txt CK13i
Alcatel
OT-3040D Tribe
Samo da navedem ne zanima me Wifi niti GPS niti kamera vec iskljucivo mi treba dodatni telefon za slusanje muzike i to je to znaci da moze da se natovari sa vecim brojem mp3 pesama, vec posedujem S duos sa 5 mpx kamerom i zadovoljan sam sto se tice mog prvog telefona.
Nokia
220 Dual
Nokia
215 Dual SIM
Samsung
C3222 Ch@t 322
Alcatel
OT-2004G
Alcatel
OT-2000x
Nokia
Asha 503
BLU
TANK II T192
Nokia
113
Nokia
109
Nokia
111
Alcatel
OT-2005D
Samsung
Galaxy Y S5360
Nokia
108 Dual SIM
Samsung
Metro E2202
Nokia
Asha 201
Nokia
Asha 200
Sony Ericsson
txt CK13i
Alcatel
OT-3040D Tribe
Samo da navedem ne zanima me Wifi niti GPS niti kamera vec iskljucivo mi treba dodatni telefon za slusanje muzike i to je to znaci da moze da se natovari sa vecim brojem mp3 pesama, vec posedujem S duos sa 5 mpx kamerom i zadovoljan sam sto se tice mog prvog telefona.
Koliko ti je godina trajao taj philipsov mp3?fannY napisao:Aleksandar86faca, da sam na tvom mestu uzeo bih neki philips-ov mp3. Imao sam neki pre bas dosta godina i bio sam zadovoljan.
Poslednja izmena od znemanja u Sre, 17. Jun 2015. 22:25, izmenjeno 2 puta ukupno.
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Rezlog: Ne piši post za postom, koristi opciju "izmeni".
Aleksandar86faca, uh ni ne secam se bas najbolje. Recimo nekih 5 godina.