Samsung Galaxy Note 4 & Huawei Mate 7 & Nešto treće

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Re: Samsung Galaxy Note 4 & Huawei Mate 7 & Nešto treće

Post od bata bogdan »

Bas tako znemanja :) poznat si kao samsung fan :)
Laki nisi shvatio poentu, znam da su tu godinama i no name kinezi, ali iz godine u godinu su sve kvalitetnijih kao i LG i Huawei, Samsung nikakav značajan napredak ovde godine, već koji out pisem, ali kao da niko neće da prizna, s6 kopija od iphone i Sony i tačka, nikakva novina, vec vidjeno, a ovamo su oni kao inovatori.
Rekoh da se odjavljujem.... Ode sad...
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

@bata nemaju softver kinezi (a marke) dok b marke nemaju ni hardver, tj imaju neki nepoznati ili loš.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Kad ste vec usli u off. Ne slazem se da ce Samsung uvek biti Samsung a B Kinezi druga liga. Nokia je bila jos jaca od Samsunga sada pa je propala.
Na mene je najveci utisak od svih Kineza ostavio Huawei od kako sam skoro imao prilike da cackam Mate 7 kod drugara. Veoma prijatno sam se iznenadio. Kada bih kupovao Android uzeo bih bas Huawei i to mozda P8 Max. Licno mi se bas svidja kako rade dizajn premijum telefona, mada mislim da nekad preteruju sa cenom, tj da bi zbog dalje penetracije na trziste trebalo da zrtvuju deo profita.
Mislim da Lenovo i Huawei imaju najvise sanse da uzmu dobar deo kolaca Samsungu jer su u pitanju velike korporacije koje se bave i drugim stvarima pa mogu da podnesu i losije rezultate u mobilnoj diviziji a i da finansiraju jak marketing.
Marke kao sto su Xiaomi, Meizu, Oppo, OnePlus ce se verovatno dobro prodavati lokalno (Mada je Kina ,,lokal" kao dve Evrope), ali mislim da nece beleziti neke strasne brojke kakav potencijal imaju Len i Huaw.

Ako je previse off neka moderacija izbrise... :D
Nokia Lumia 1520

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nokia je pukla sa pojavom smartphone-a. Dok se ne pojavi nešto novo, neće nigde ove vodeće kompanije. B marke kineza smatram one za koje većina nije ni čula ime npr oni što se mogu naći na Aliexpress itd po niskim cenama a bombastičnim hardverom. Za njih kažem da će uvek biti niko i ništa jer nemaju dovoljno novca pre svega da urade bilo kakvo konkretnije istraživanje i razvoj. Huawei, Lenovo, Asus, Xiaomi su već druga priča. Mada od njih svih je Huawei daleko bolji. A čak je i on dosta daleko od htc, Sony, lg, samsung, apple. Treba mu bar još 2-3 godine i 5-6 top modela po osetno nižoj ceni od ovih top5 kompanija da bi se umešao tu. Ostali će kao što si rekao biti lokalni jaki igrači .

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Xiaomi is the best, mi Note pro je ubica svih .

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

El Laki napisao:Nokia je pukla sa pojavom smartphone-a.
Nisam baš siguran, bez uvrede.
Dok je Simbijan bio na snazi, dakle, dok se Android nije zahuktao, Nokija se odlično držala i prodavala. A propala je dolaskom Elopa i potpunim prelaskom na WP OS.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Ne kažem da je bio ograničen ali moje poimanje smart telefona je drugačije. Imaj u obziru da sam ja tada bio klinac pa i nisam proživeo to baš kao razvoj ovih android i windows sistema. Sada sa ove tačke gledišta mi to deluje "ne-smart". Ne sumnjam da bih drugačije mislio da sam nešto stariji bio tada.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Ništa nije obrisano, prebačeno je gde treba da bude. Tema ide na malo hlađenje.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Zaključana tema